A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország szuverenitását és biztonságának garantálását szolgálja az Országgyűlés által szerdán elfogadott hetedik alaptörvény-módosítás és a "Stop Soros" törvénycsomag.

Gulyás Gergely csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, az elfogadott jogszabályok kizárják, hogy Magyarország bevándorlóország legyen.

Gulyás Gergely: az ország szuverenitását és biztonságát garantálja az alaptörvény-módosítás és a Stop Soros

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Hozzátette: az alkotmánymódosítás kimondja az idegen népesség Magyarországra telepítésének tilalmát és az első biztonságos ország elvét. Utóbbiról azt mondta, ha ezt a genfi konvencióból következő elvet valamennyi uniós tagállam alkalmazta volna, európai vitákat lehetett volna elkerülni.

Gulyás Gergely szerint a "Stop Sorossal" lehetővé válik, hogy a törvénytelen bevándorlás szervezését az eddigieknél is hatékonyabban akadályozzák meg.

A két törvény elfogadásával a Fidesz-KDNP választási ígéretét tartotta be – közölte.

(MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Miközben Soros Györgyre egy komplett összeesküvés-elméleti kódexet húztak fel – mivel semmilyen kézzelfogható akadályba nem ütközik, törvényerőre is emelik -, miközben megszavazzák, hogy a hajléktalan alaptörvényileg nem lehet hajléktalan, miközben a saját nyugalmuk érdekében megfojtják a gyülekezési jogot, miközben eltapossák a független igazságszolgáltatás maradékát, egy ország lubickol az összkomfortos nyomorában és tapsol annak, hogy a legszerencsétlenebbeken rúgnak még egyet és ugyanazzal a lendülettel falhoz állítják azokat, akik a legszerencsétlenebb embertársaikon segítenek. Félreértés ne essék: ezek a listázott, megbélyegzett – és ha minden jól megy – hamarosan megsarcolt szervezetek nem (csak) a migránsokon, nem a kecskebaszókon, hanem saját honfitársaikon is segítenek. De a népi ostobaság tapsol és örül és hálálkodik, hogy de legalább a keresztény kultúrájuk, amit egyébként hírből sem ismernek, meg van védve. Hogy a büdössoroslibsikomcsiknak végük van, mint a botnak és Viktor megmutatta, ki a király.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Nessy: Belátom, hogy a " keresztényi" utálat kimeríthetetlen kútforrás nekik :(
Nessy
@JAJMÁR: Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa!
csak úgy....
@Nessy: errü jut eszembe,hogy lassan gyün a menetrendszerinti durbincs... ;)
További szépet mindenkinek,én inkább megyek!
Nessy
@csak úgy...: Jó "utat", jó szórakozást. :-))
egyvandor
A szuverenitás (annyit lopunk amennyit nem szégyellünk), biztosítja a hatamunkat, és áttételesen garantálja hogy holmi civilszervezetek ne veszélyeztessék a bandánk pozícióit.
Eladott Ország
Orbán Viktor bojkottálja a migránscsúcsot, pedig meg sem hívták. Európában Európa nélkül.
hirhatar.com/orban-viktor-bojkottalja-a-migranscsucsot-pedig-meg-sem-hivtak/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.