"Hitlerjugend", illetve "a gyűlölet a náciknak bevételi forrás" - írták fel ismeretlenek a KDNP ifjúsági tagozatának, az IKSZ-nek Bazsarózsa utcai székházának falára. Az erről szombaton képet közlő blog szerint a festékszórós akció antifasiszták válasza az IKSZ múltheti matricázására: akkor az ifjú keresztények jelölték meg civil szervezetek irodáinak épületeit sorosozó feliratokkal.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Garázdaságra garázdaság, itt a válasz a hollik féle matricázásra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 22:32
Azt sem tudod gyagyás eszik,vagy isszák a CEU-t.
Jozefina
KDNP-be fiatalok??? Én még csak aggastyánokat láttam!!! Mellesleg nem kell csodálkozni a feliraton. Nem kellett volna elkezdeni!!!
kereső
Azt mondjuk,hogy " egy bizonyos szint fölött,nem megyünk egy bizonyos szint alá"- vannak élethelyzetek amikor ez már nem tartható.Amikor listáznak- ez már 2006-ban a Kossuth téren megtörtént-és ott hivatalból ez ellen a rendőrségnek,az ügyészségnek kellett volna fellépnie-amikor megjelölnek ,ez már nem a vélemény nyilvánitás,és a szólásszabadság része. Ez több annál, és egy nagyon vészterhes időszakot idéz. Ezt nem lehet szó nélkül hagyni,még akkor sem,ha ezt a rendőrség/ügyészség majd "garázdaságnak" minősiti.
A" hitlerjúgend," meg találó.
SystemError
@Shikari: Hogy megértitek egymást Durbinccsal... Ez egy igazi intellektuális kapcsolat! Ritka az ilyen, becsüld meg! Te sem fogsz találni még egy ilyet és ő sem az biztos! :)
SystemError
@Shikari: Ezért is levágós, hogy kollégák vagytok, mert Durbincs nyilván még a jobboldaliak számára is vállalhatatlan Ne legyen félreértés vannak itt jobb és baloldaliak, de csak 2-3-an vagytok ilyen dr mengele szintű elvtelen retkek!. Érted ugye, hogy a nem a politikai nézettekkel van baj, hanem azzal, hogy az ilyen férgeket még a csillagban is megvetik az anyagyilkosok..:)
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 12:22
Már megint egy merőkanál orbánszarát vettél be a gyógyszered helyett.
Tudom jobban szered orbánszarát,de így továbbra gyagyás maradsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.