A közigazgatásnak nincs más létjogosultsága és más mértéke, mint az emberek és a haza szolgálata – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban, a kormánymegbízottak kinevezési okiratának átadásán.

Orbán: a közigazgatásnak nincs más mértéke, mint a haza szolgálata

Orbán Viktor miniszterelnök. MTI Fotó: Illyés Tibor

A kormányfő szerint ma a magyar állam legjobban működő szerve a középszintű közigazgatás.

Azt várjuk a Miniszterelnökséget vezető minisztertől, hogy a központi közigazgatás is méltóztasson felzárkózni erre a színvonalra, hogy azt tudjuk mondani: ez a különbség a következő években majd eltűnik

– fogalmazott.

Hozzátette:

a középszintű közigazgatásban bevezették az életpályarendszert, de tervezik a központi közigazgatásban dolgozók fizetésének emelését is.

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mi van dagadt törpe már a haza is te vagy???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Commenter: Pedig én itt vagyok ellenzékként és még tudok ütni is!:))))
Commenter
@eszegfu: :) én is, ahogy a legtöbb ember is. A virtuális verbális ütés nem ér célba. Lepereg róluk!
eszegfu
@Commenter: Valóban ugy tünik, hogy "lepereg"... de hidd el valahol csak tudja ez a beste lélek... Biztos vagyok benne, hogy pl nem azért alszik naponta csak 4-5 órát, mert ez elég neki a pihenéshez, vagy ekkora lenne a "munkabirása"?! Meg az sem véletlen, hogy "beágyazza" az idegeit a zsirpárnáiba! Ha még "normális" lenne, akkor is egy miniszterelnökség bizony "kikezdi" az embert. Szóval a "virtuális ütés" is lehet fárasztó... szerintem.
Commenter
@eszegfu: lehet, de magának sem meri bevallani. Aki csak napi 4-5 órát alszik az rövid és hosszútávon is fullosan kikészíti saját magát. Az meg hogy az önbizalomhiányt és még ki tudja mi egyebet a kilói mögé rejti az még inkább önmaga lenullázásával egyenlő fizikailag és lelkileg is.
Míg itt a fórumon is lassan kezd már a lepukkant külseje is hosszú topictémává válni addig ő vígan röhög ezen,mert átsiklunk sokkal fontosabb közéleti témák felett. Akkor is az a véleményem hogy egy EU tagállam miniszterelnöke nem nézhet (ne) ki így, hisz ő az ország imázsa és arca a világban. Mit üzen a külseje a világnak? A magyar önmagára, környezetére,igénytelen, nemtörődöm nép, holott ez nem így van. Aki látta az ominózus V-4-es fotót az elborzadt...
Eladott Ország
@Commenter: A csúti kancigányt, már könnyebb átugorni, mint megkerülni.
papa.49
@back up: a 13.19. re gurulok a röhögéstől ma mindent ver a ,,golyóálló jégeralsó,, ))))))))))))))
Kösz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.