A médiavállalkozó hajlandó lenne akár 100 millió forintot is fizetni a szabadságért.

Minden pénzét felajánlaná Gyárfás Tamás annak érdekében, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen. A Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással gyanúsított médiavállalkozó bűnügyi felügyelet alatt áll. Ahhoz, hogy ne kelljen nyomkövetőt viselnie és elhagyhassa Budapest területét, óvadékot ajánlott fel. A bíróság első fo­kon elfogadta az óvadékot: ha a döntés jogerős lesz, Gyárfás Tamásról százmillió forintért lekerülhet a nyomkövető, és akár külföldre is utazhat. Ennyi óvadékot Magyarországon még so­ha senki nem fizetett.

Gyárfás Tamás mindenét eladná, hogy kifizesse a 100 milliós óvadékot

Fotó: MTI

A sportdiplomata a Borsnak elmondta: ha kell, a kocsiját, a házát is eladná, hiszen ha betartja a hatóság döntését, akkor nincs mitől tartania, visszakapja a pénzét. A bíróság döntését nem sza­bad megszegnie, de legkevésbé sem szándéka, hogy megszökjön vagy megismételje a bűncselekményt, már csak azért sem, mert nincs mit ismételnie. Ő tisztázni akarja magát.

A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) végrehajtó bizottságának tagja hozzátette: mint ahogy eddig, továbbra is teljes mértékben együttműködik majd a hatóságokkal. Gyárfást nem lepte meg, hogy az ügyészség fellebbezett a bíróság elsőfokú döntése ellen. A július 1-jén hatályba lépett tör­vény szerint rövidesen meg kell kapnia az ellene szóló dokumentumokat.

(Bors)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Gyárfás Tamás mindenét eladná, hogy kifizesse a 100 milliós óvadékot"...

ettől felsírtam... ahhoz pofa kell hogy valaki tőlem is drámaibban panaszkodjon.. (itt a krimóban azt mondta egy alkesz, hogy ez a faszi még tőlem is jobban hazudik..)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
Azért don pintér nyitott neki egy kis kaput.
terlasz
Nem szeretek ítélkezni, mert az a bíróság dolga. A letét összegének kifizetési problémáival kapcsolatosan kamuzik, de ez is érthető. Félti a felhalmozott vagyonkáját, mert ezek mindent visznek, ha igaz a vád, hanem. Lásd: Czeglédy!
Horizont
Honnan van ennek is ekkora vagyona??? Úszásból? :)
Gondolom, hogy lepattan külföldre...
Veleda
Soha nem tudjuk meg a teljes igazságot. Aki egyszer belekeveredik az alvilágba, az onnan soha nem szabadul ki. Én azt csodálom, hogy eddig tudta űzni a kisded játékait.
36
Gazdag embernek nincs barátja-ahogy Gyárfásnak sincs, csak szuper ügyvédje. Az is csak rengeteg pénzért.

@Veleda: Az alvilágból sem szabadul az aki egyszer bele keveredett, viszont aki az 1990-es éveket sikeresen átvészelte, mondjuk ki túlélte, az azóta is gondtalanul éli az életét. A piszkos pénzeket már tisztára mosták és ők most az Alföldön főleg a turizmusban, gyógyfürdők és szállodák tulajdonosaiként tevékenykednek. Közszájon forgott, hogy Bács-Kiskun-ban az olajszőkítés, Békésben a játékgép, Csongrád-Csanád megyében pedig a cigaretta és alkohol csempészet volt a nagy biznisz.
És egy mondás "az Alföld buckái sok hullát rejtenek" a mai napig felderítetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson