A médiavállalkozó hajlandó lenne akár 100 millió forintot is fizetni a szabadságért.

Minden pénzét felajánlaná Gyárfás Tamás annak érdekében, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen. A Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással gyanúsított médiavállalkozó bűnügyi felügyelet alatt áll. Ahhoz, hogy ne kelljen nyomkövetőt viselnie és elhagyhassa Budapest területét, óvadékot ajánlott fel. A bíróság első fo­kon elfogadta az óvadékot: ha a döntés jogerős lesz, Gyárfás Tamásról százmillió forintért lekerülhet a nyomkövető, és akár külföldre is utazhat. Ennyi óvadékot Magyarországon még so­ha senki nem fizetett.

Gyárfás Tamás mindenét eladná, hogy kifizesse a 100 milliós óvadékot

Fotó: MTI

A sportdiplomata a Borsnak elmondta: ha kell, a kocsiját, a házát is eladná, hiszen ha betartja a hatóság döntését, akkor nincs mitől tartania, visszakapja a pénzét. A bíróság döntését nem sza­bad megszegnie, de legkevésbé sem szándéka, hogy megszökjön vagy megismételje a bűncselekményt, már csak azért sem, mert nincs mit ismételnie. Ő tisztázni akarja magát.

A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) végrehajtó bizottságának tagja hozzátette: mint ahogy eddig, továbbra is teljes mértékben együttműködik majd a hatóságokkal. Gyárfást nem lepte meg, hogy az ügyészség fellebbezett a bíróság elsőfokú döntése ellen. A július 1-jén hatályba lépett tör­vény szerint rövidesen meg kell kapnia az ellene szóló dokumentumokat.

(Bors)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Gyárfás Tamás mindenét eladná, hogy kifizesse a 100 milliós óvadékot"...

ettől felsírtam... ahhoz pofa kell hogy valaki tőlem is drámaibban panaszkodjon.. (itt a krimóban azt mondta egy alkesz, hogy ez a faszi még tőlem is jobban hazudik..)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Portik vallomása: Gyárfás adott parancsot Fenyő meggyilkolására!
ittott
ezt akarják. adjon el mindent. kinek. nakinek. neki.
ez egy mocskos gazember.
terlasz
Nem szeretek ítélkezni, mert az a bíróság dolga. A letét összegének kifizetési problémáival kapcsolatosan kamuzik, de ez is érthető. Félti a felhalmozott vagyonkáját, mert ezek mindent visznek, ha igaz a vád, hanem. Lásd: Czeglédy!
Veleda
Soha nem tudjuk meg a teljes igazságot. Aki egyszer belekeveredik az alvilágba, az onnan soha nem szabadul ki. Én azt csodálom, hogy eddig tudta űzni a kisded játékait.
36
Gazdag embernek nincs barátja-ahogy Gyárfásnak sincs, csak szuper ügyvédje. Az is csak rengeteg pénzért.

@Veleda: Az alvilágból sem szabadul az aki egyszer bele keveredett, viszont aki az 1990-es éveket sikeresen átvészelte, mondjuk ki túlélte, az azóta is gondtalanul éli az életét. A piszkos pénzeket már tisztára mosták és ők most az Alföldön főleg a turizmusban, gyógyfürdők és szállodák tulajdonosaiként tevékenykednek. Közszájon forgott, hogy Bács-Kiskun-ban az olajszőkítés, Békésben a játékgép, Csongrád-Csanád megyében pedig a cigaretta és alkohol csempészet volt a nagy biznisz.
És egy mondás "az Alföld buckái sok hullát rejtenek" a mai napig felderítetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.