Az állami Híradó rasszista és még lop is – ezzel a címmel számoltunk be a hétvégén arról, hogy a közpénzből fenntartott Híradó a hvg.hu videóját ellopva próbálta lejáratni az LMP egyik tanácsadóját. A sort folytatva: az állami Híradó nemcsak rasszista és lop, de ráadásul még hazudik is, miután lebukott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
Korunk pufajkása: Shikari (kiejtése: csikari; csak neki nem a hasa, hanem az agya csikar egyfolytában)
lusta
A honlap mozgóképes tartalmainak felhasználása
Felhasználó kötelezi magát arra, hogy
a honlapról átvett videókat a következő forrásmegjelöléssel közli: „honlap neve”;
a videó aláírását csak a képpel együtt teszi közzé;
a videó(ka)t harmadik fél számára továbbfelhasználásra nem adja tovább, a videó(k)ból archívumot nem képez;
a videó(k) és a kísérő szöveg(ek) mondanivalóját, tartalmát - különösen annak szereplőit - sem retusálással, sem vágással, sem számítógépes beavatkozással (pl. összemásolással), sem más módon nem változtatja meg abban az esetben, ha ez a videó eredeti mondanivalójával ellentétben áll; a közlés során pedig kiemelt figyelmet fordít a személyhez fűződő jogok betartására
Szabad felhasználás
Felhasználó a Tartalom tekintetében jogosult a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt) szerinti szabad felhasználásnak minősülő felhasználásra azzal, hogy a felhasználás valamennyi módja esetén a forrást és a szerző nevét a jelen „Felhasználási feltételek”-ben meghatározott módon köteles feltüntetni, a felhasználás a cél által indokolt terjedelmet nem haladhatja meg, továbbá a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálhatja.
Szigorúan tilos a Tartalom hírügynökségi szolgáltatáshoz köthető közvetlen, vagy közvetett felhasználása még abban az esetben is, amennyiben az a jövedelemszerzést közvetve sem szolgálja.
Tilos továbbá a Tartalom szoftveres, vagy egyéb úton történő automatikus, válogatás nélküli átvétele.
Valahogy így néz ki a ˝libernyák trükk˝, amely szerint a törvény az még a gyevi bíróra is vonatkozik.
silber13
@Shikari: Olvasd el a cikket te elmebeteg! Ott van az az ominzus szó: a " további" Tehát ez ellen hördült fel a -VG mert nem volt semmilyen hozzájárulás a z adásba kerüléshez! És ebből következik, nem volt igaz a "további" szó sem.Tehát az MTVA hazudott!
namihami
Lop, csal, hazudik, kitöröl és lejáratni próbál.
Mi ebben a furcsa? Fideszes médiába való alkalmazás alapfeltételei. Fenti "" érdemek és szakmai tudások"" nélkül az állás betöltésére alkalmatlan.
És ha egy (persze véletlenül), de belebotlana a gerince még megmaradt emlékébe, rögvest ott áll a következő hasonló "" szakember,"".
anima
fidesz = nemzeti(eskedő) lumpenproletárok
Jozefina
Olyan, mint a gazdája??!! Lop és hazudik??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.