A bukaresti parlament két kisebb ellenzéki pártjának vezetője sértőnek nevezte Orbán Viktornak és Semjén Zsoltnak a román centenáriummal kapcsolatban a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen (Tusványoson) tett kijelentéseit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar reges-regen ki kellett volna b@szni oket Romaniabol, ne szennyezzek az ottani emberek elmejet... Magyarorszagon mar eleg sikeresek voltak a hulyitesben, agymosasban, aztan nehogy Romania is erre a sorsra jusson.
Az o bajuk, ha megengedik a puhosnak, hogy hangoztassa, Szekelyfold regebbi mint Romania,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Végre talán felébrednek a románok, és jól tökön rúgják ezt majmot !!!
karma1
Mar reges-regen ki kellett volna b@szni oket Romaniabol, ne szennyezzek az ottani emberek elmejet... Magyarorszagon mar eleg sikeresek voltak a hulyitesben, agymosasban, aztan nehogy Romania is erre a sorsra jusson.
Az o bajuk, ha megengedik a puhosnak, hogy hangoztassa, Szekelyfold regebbi mint Romania,...
bencemacska
@karma1: Sőt be sem kellene engedni őket!
Emlékszik még valaki, mikor Sólyom Lászlót nem engedték be gyalog Szlovákiába. mert nem volt kísérete, és a szlovákok nem tudtak felkészülni a fogadására, mivel későn sem szóltak nekik!
Én a románok helyében olyan szigorú protokollt írnék elő OV számára - pusztán a saját biztonsága érdekében - , hogy nem lenne kedve odamenni minden évben észt osztani!!!
dr. prédikátor
KI KELL TILTANI A FITYFASZ CSÜRHÉT ROMÁNIÁBÓL!!!De legelőszőr a geci cigus fecalicust!!
lampa laz
A volt államfő, a volt miniszterelnök most tiltakozik pubos ellen, mikor mind a kettőnek módja lett volna tökönrúgni, akkor miért nem tették meg??? Anno mindegyik tárt karokkal várta, pedig a kritikáit akkor sem rejtette véka alá. Ezzel nem orbánt akartam védeni, csak ott is olyan hülye ellenzék van mint nálunk.
justhpeter
Nem fog semmi történni, mert a román "politikai elit" ugyanolyan selejt mint a magyar. ha nem az lenne, nem engedte volna be a politikát Posványosra.
Veleda
Itthon nem tud beszédet mondani az ifjuságnak? Gondolom azért mert a kifütyüléstől szóhoz sem juthatna. Kivonulhatna a TEK a teljes állományával.
Eriksson
@bencemacska: Én egy kicsit másképpen emlékszem. Sólyom László nem kapott engedélyt, hogy belépjen Szlovákia területére de ő, csakazértis, hogy megmutassa... Erre a szlovákok megüzenték a híd közepén toporgó államfőnknek, ha még egy lépést tesz, tankokkal találja magát szembe.
Ugyanakkor hasonló visszautasítást kapott a Vajdaságból és Romániából is, mert ő mindenképpen el akart menni valahová, csak ne kelljen itthon maradnia.
karma1
@bencemacska: A bayerzsoti meg a vona is ki voltak tiltva Romaniabol... Regi szep idok,... Ma mar nem, ma mar minden szemetet beengednek az orszagukba...
Lathatoan aztan meg is halaljak...:o((
bencemacska
@Eriksson:
Régen, volt és gyengül a memóriám, de melegem van visszakeresni!
Úgy rémlik a híd második nekifutás volt.
Emlékezetem szerint beengedték volna, ha hivatalos útnak minősül a látogatása, de ő magánlátogatást akart a magyarsága jogán! Szerintem viszont a szlovákok nem ismerik el a kettős állampolgárságot sem! (?)
wpym
Nem értem a románokat: ha ez nekik nem buli, akkor az egész rohadt fideszes rendezvényt szanálni kell a picsába + egyes magyar politikusokat be se kell engedni az országba.
Ez cirka olyan, mintha a románok Magyarországon tartanának minden év júniusában trianoni ünnepséget.
bencemacska
@Eriksson: Köszönöm a cikket. Nekem nem ugrott be Fico személye és a '68-as beavatkozás évfordulója.
Egyébként makacsságban jó párosítás Fico és Sólyom személye!
Eriksson
@bencemacska: Nagyon szívesen, máskor is. :)))
telegdilaci
Orbán lenne a legjobban felháborodva ha a Román politikusok ki be járnának,az Országba,kavarni a szart,ez nem a Román belügyekbe való be avatkozást! be se kellene őket engedni az Országba!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.