A fűzfői önkormányzat bérbe vesz az államtól egy területet, amit továbbad egy cégnek, hogy az kiirtson 70 fát. Az épülő lakópark lakásai így a Balatonra nézhetnek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lehet, hogy többen fejre estek gyerekkorukban az eperfáról, és ezért gyűlölök a fákat? Egyre rosszabb Budapest levegője pl. erre kivágják a budai hegyekben, a Városligetben, minden nagyobb téren és parkban a fákat. Aztán olyan remek facsemetéket ültetnek, amik még ki se hajtanak, vagy pár hét múlva kiszáradnak!
Ugyanezt csinálják vidéken is. És amikor egy lecsupaszított hegyoldal megcsúszik egy nagyobb eső után, akkor mindenki hibás, őket kivéve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
De nem ültetnek. Legfeljebb magoncot ültetnek ami 70 év múlva lehet fa valahol máshol.
relatív
@Shikari: Például a budapesti Kossuth téren ?

Jó lenne az önös érdekünkön már túl lennünk, nem ?
Nézzünk már globálisan Földünkre.
Nessy
Lehet, hogy többen fejre estek gyerekkorukban az eperfáról, és ezért gyűlölök a fákat? Egyre rosszabb Budapest levegője pl. erre kivágják a budai hegyekben, a Városligetben, minden nagyobb téren és parkban a fákat. Aztán olyan remek facsemetéket ültetnek, amik még ki se hajtanak, vagy pár hét múlva kiszáradnak!
Ugyanezt csinálják vidéken is. És amikor egy lecsupaszított hegyoldal megcsúszik egy nagyobb eső után, akkor mindenki hibás, őket kivéve.
görbetükör
Sose tudjanak árnyékba menekülni, legyen nekik már itt a földi pokol!
Nessy
@Shikari: Fűzfővel szemben a 71-s út másik oldalán ott van Almádi Újhegy.
A teraszon ülve előtted van a Kenesei és a Fűzfői öböl. Jobbra Siófokig ellátsz, balra pár perc autóval a Fűzfői uszoda.
10 perc séta az erdő. és most ruszki tankok, meg katonák sem mászkálnak,egyelőre.
Éjszaka tavaszi éjszakán dalol a csalogány. Reggel az ágyból nézheted a napkeltét. Víz, villany van.
görbetükör
@Peller Anikó: és amit ezek ültetnek, az rendre ki is pusztul. Mert nincs gondozva és nem is értenek hozzá. Csak pusztítani tudnak.
dr. prédikátor
@Shikari: Azért egy fát neked is megtarthatnának!!!
Veleda
fuzliget.hu/hu

Megnézhető az épülő lakópark. Ha kivágják a fákat, az ott élőknek, vagy nyaralóknak nem lesz egyetlen hűssöt adó fa sem. Szép lakások a sivatag közepén!!!
Clavigo
@Shikari: " ..neked is kellene a panoráma ".?? Kezdd először azzal,,hogy kihúzod a fejedet,,Orbán valagából. El fogsz csodálkozni a látványtól, @nyád majma..
Veleda
@görbetükör: 15.12 Kívánságod előbb teljesül, mint gondolnád!!! Ugyanis a teraszok a Balatonra néznek, de a panoráma miatt,(és ezért magasabb áron) tudják értékesíteni a lakásokat. De arra nem gondolnak, hogy a nyári hőségben pokol lesz az életük fák hiányában!!! A tököm, aki ott venne lakást.
Peller Anikó
@görbetükör: mivel a hőmérsékletemelkedés megszalad, néhány éven belül 40-45 de akár 50 fokos hőség lehet nyáron. A tavak kiszáradnak, a Duna már most is alig van. A kiszáradt tómeder igazi túristaparadicsom, viszont a panoráma remekül kiváltható pinarámával.

Majdcsak feltalálják magukat ezek a férgek. Bár feltálalni szerencsésebb lenne.
relatív
Jogilag sem stimmel az ' ügylet ', mert a hír szerint a tulajdonjog nem változik - akárhányadik bérlői továbbadás után sem ! -, így a tulajdonos hozzájárulása nélkül a fák kivágására nem kerülhet sor.

Valószínűleg megint egy csacska média-huszár műve az egész, hogy a nyári ' langyos vízbe ' valami hírrel jelentkezzen...
görbetükör
@Veleda: Ráadásul, ha sokan csinálják, a panoráma tényleg egy kiszáradt tóra és a többi luxus villára fog nézni.
Sose lássanak mást!!!
kokopelli
@görbetükör: B.Kenesén mutatta a haver,hogy fenn a hegyen úton a (lejtősoldalon)
egy szép sötét éjszaka kivágtak egy pár nagy fát! Nem sokáig kereste a Yard,mert nem
tudta,hogy esetleg egy nagy vadat kellene elkapnia!A kilátás szép időben pl.B,Fűz-
fő- Tihany és Siófok felé biztosított! (Az ember uralja a természetet!) :-((((
görbetükör
@kokopelli: ember? A hatalom uralja és a kettő messze nem ugyanaz!!!
kokopelli
@görbetükör: ..irónikusan értettem! ;-)
...és azért mindig szarabb,mert egyre inkább a saját arcára formálja azt! ;-)
A természet meg van nélkülünk,de fordítva ?? Folytathatnám...,de :-(( vagyok!
anima
"Itt az idő, hogy elpusztítsd azokat, akik a Földet pusztítják.” (Jelenések 11)
Akik meg az embereket pusztítják, azokat meg főleg!

"Azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten!" (Zsoltárok 14), és hogy a tetteinek nem lesz következménye soha; hogy mindent megúsz büntetlenül.
Az a sok leesett áll - mint monszuneső idején az esőcseppek -, ahogy a gané emberek egytől-egyig elő lesznek rángatva a rejtekhelyeikről, ahová szűkölve elbújtak a számonkérés elől.
Ezek a Nyomorultak, tényleg azt hiszik, hogy a halálukig bűnöznek, aztán majd a halálban békeségre lelnek...
"Feltámadunk!" - és ez most fenyegetés volt, nem ígéret, kiscsíra !!!
Ezzel feküdj, és ezzel ébredj - igazság szerint: A halál nem hoz békét a számodra - "nincs béke!". Eljön az idő, amikor menned kell az Isten elleni háborúba, mert olyan vagy, amilyen.
Ja, és nincs elfelejtés, meg elévülés. Senki nem menekül meg!
papa.49
A teraszok a tóra néznek, Fűzfő az északi parton van tehát a teraszok délre fognak nézni, kellemes sülést, már csak kis zsiradékot kell adagolni )))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.