A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szombaton a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozó előtt újságíróknak.

Rogán: a bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen
Fotó: MTI

Rogán Antal közölte: a találkozón Orbán Viktor miniszterelnök arról beszél majd, hogy az elkövetkező időszak legfontosabb eseménye a 2019-es európai parlamenti választás lesz Európában, amelynek témája a bevándorlás.

A bevándorlás demokráciadeficitet idézett elő Európában. Az EP és az Európai Bizottság többsége ugyanis bevándorláspárti, az európai emberek ellenben egyre nagyobb mértékben elutasítják a bevándorlást, és úgy tűnik, ezt az EP többsége nem hajlandó tudomásul venni

- mondta.

"Olyan új EP-re és bizottságra van szükség, amelyben nincsenek többségben a bevándorláspárti politikusok, és ezzel helyreáll a rend" – fogalmazott.

Hozzátette: az EP bevándorláspárti többsége nem hajlandó tudomásul venni az emberek véleményét, és nem fog engedni a következő hónapokban sem.

Ez a bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen, erről szól a Sargentini-jelentés

- mondta Rogán Antal.

A jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló dokumentum keddi brüsszeli tárgyalásáról a miniszter kifejtette: mindegy milyen döntés születik az EP-ben, mert a bevándorláspárti többségnek a véleménye egyre kevésbé számít.

Az számít, hogy a 2019. májusi EP-választáson mit fognak mondani az emberek – húzta alá.

Rogán Antal szerint az EP-ben a "banánköztársaságokra jellemző" képtelen helyzet alakult ki: a tartózkodó szavazatokat megpróbálják "elfelejteni" azért, hogy a bevándorláspártiak többséghez jussanak.

Ez "vicces, méltánytalan, a bevándorláspártiak megpróbálnak visszaélni a hatalmukkal"

- jelentette ki.

Hangsúlyozta: Magyarországnak vissza kell utasítania azt a nyomást, amelyet a bevándorláspárti politikusok megpróbálnak kifejteni.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a találkozó előtt azt mondta: az EP-választáshoz közeledve láthatóan élesedik a bevándorlásról szóló vita, egyértelműbbé válik, hogy kik vannak a bevándorlás mellett és ellene.

"Minket kötelez a magyar embereknek a nemzeti konzultáción, a népszavazáson és az országgyűlési választáson mondott véleménye"

- tette hozzá.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kijelentette:

a Sargentini-jelentés "hemzseg a bornírt, hazug állításoktól".

Példaként említette, hogy a jelentés az európai értékeket veszélyeztető döntésnek tekinti, hogy az EU-országok döntő többségében már működő közigazgatási bíráskodás lehetőségét Magyarországon lehetővé tette az Országgyűlés.

Ha ezzel Magyarország veszélyezteti az európai alapértékeket, akkor az EU szinte valamennyi tagállama hosszú ideje ezt teszi – jegyezte meg.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A szakonyfalui tajparaszt nem felejtett el valamit?
www.hirek24.com/kepek/galeria/rogan-basa-cili-es-a-baratok-kozt-megint-beindult-a-memgyar/533d7538af41c.jpg. Ezt az országot a Rogán-félék vezetik nyolcadik éve, ők sündörögnek a közpénzek körül. Rogán egész közéleti szerepvállalása botrányok, korrupciós ügyek és sunnyogások láncolata: a kenőpénzes zacskóktól, az áron alul értékesített ingatlanokon át a letelepedési kötvényes mocsokig, a feltalálásokig, a bűnözőkkel üzletelésig és a sajtó elől menekülő gerinctelenségig.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x296/20246010_1591572017581942_5966365474064969894_n.png?_nc_cat=0&oh=033f938079d10144bec0ba52fe700c3e&oe=5C30AF66
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Aki Én: Azért viszi el a narancsos horda,. a bevándiolás felé, a jelentés tartalmát, mert a narancsos HIVEK azt (MÉG), pláne, hogy hónapok óta tartó uszítás után vagyunk, a félelem folytán, képesek felfogni, de a "jogállamiságról" . amiben ugye NEM a dagadék vezér LENNE, a mindenható Atyaúristen, már azt sem tudják eszik-e vagy isszák?
tulipan
@durbincs: Mi van Te bunkó, ostoba seggnyaló Sügér? Ugyan, menj már ki a napra, még egy kicsit jobban összeaszalódni!!!
tulipan
Pofa be seggnyaló, amig ezzel HAZAÁRULÓ zsiványságotokkal nem vagytok képesek mit kezdeni, addig nagyon sok bevándorló kellene!
444.hu/tag/kivandorlas
tulipan
@tulipan: : Mi van Te bunkó, ostoba seggnyaló Sügér? Ugyan, menj már ki a napra, amig még lehet, még egy kicsit jobban összeaszalódni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.