Ami a Néppárttól jobbra van. A miniszterelnök most először nem nyert egyértelműen Brüsszelben. Az EU jobban oda akar most csapni, mint valaha, és ezt Orbán is érezte, ezért inkább hazabeszélt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Unom, hogy évi 5 milliárd eurót költünk néhány emberére - mondta Orbánnak egy néppárti képviselő a magyar demokráciáról szóló vitában. " Sajnos nagyon igaza van.
Ennek ellenére ezt úgy 3 millió szavazója a Fidesznek teljesen normális dolognak tartja. Érzem, nap mint nap a zsigereimben azt a pofátlan hazudozást, azt az arcpirító tolvajlást amit már rutinból követnek el. Nincs független igazságszolgáltatás. Elvették az összes demokratikus intézmény függetlenségét! Nincsenek fékek és ellensúlyok és nem az ellenzék bénázása ennek az oka. Ki a francot érdekel, hogy egy zöldpárti holland képviselőnek mennyire jó az angolja. Ugyanakkor amit leír, az sajnos az itt élő még nem eltompult agyú emberek számára testközelben érzékelhető. Egy családi maffia irányítja az országot és ennek borzasztó következményei lesznek, csak idő kérdése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
2RHA
ceausescu útját járja és a vége is az lesz,
na akkor fog ez a moszkvabáb, választási csaló moslékorbán a helyére kerülni !
az egész ország és Európa is felóhajt akkor !
minden idők legnagyobb külföldre menekülését a fideSS idézte elő, az egészségügyben genocídiumot hajt végre a szarospelenka dobáló felcsúti oligarchamaffia !
Brüsszelben is előadta az orbanista-bűnözést !
csipetke
Már épp illő,hogy valaki odacsapjon neki,mert úgy tűnik,isten-komlexusa van,és azt képzeli már jóideje,neki mindent szabad.Most talán rájön,hogy igencsak vissza kell vennie magából,és ugyanezt kell tenniük a kutyáinak is körülötte...
Nessy
@csipetke: Vigyázz, mert vannak akik, sarokba szorítva minden aljasságra képesek!
A kegyencek meg majd egyszer csak arra ébrednek, hogy ők is kiesnek a virágkosárból, mert a cezaromániás emberek senkiben és semmiben nem bíznak, paranoiásak lesznek egy idő után.
justhpeter
@2RHA: "ceausescu útját járja és a vége is az lesz," ÁMEN !
justhpeter
Egyébként nem került a helyére: két normális helye lehetne: a börtön vagy a diliház.
kereső
@justhpeter: inkább az előbbi, egy nyilvános tárgyalás után-egy karakán ügyész vádlottjaként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.