Mivel nem nyilvános adatokat hozott nyilvánosságra, Demeter Márta repülős ügyében akár büntetőjogi felelősség is felmerülhet, de a minimum, hogy le kellene mondania, jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak?
Kerékbetörés, aztán máglya. És a fejét a felcsúti kastély várfalára.
Majd a következő meggondolja, hogy merjen-e belekötni a kir, csász. Istenünkbe.
Lesz itt rend--azt a qrva életbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Eriksson: már alig várjuk,hogy megkérd "Horizont" kezét ! :) szerintem ha a németh sziszi a rezsicsöki fözné a lakodalmat,talán igent is mondana "Horizont" ...és én lennék a koszorús lyány! :)
nejedet meghívod ?
keresztapa
Az LMP-s képviselő bizalmas és érzékeny adatokat "hamisított és szivárogtatott ki", felelőtlenül járt el, megsértett minden jogszabályt, ami az iratmegtekintésre vonatkozik, ráadásul nemcsak nyilvánosságra hozta, hanem meg is hamisította az adatokat azzal, hogy Orbán Viktorral hozta azokat összefüggésbe. Amikor pedig Demeter Márta kérte a papírok megtekintését, szóltak neki, hogy azokat legalább harminc évig még nem lehet nyilvánosságra hozni. De őneki ez nem kötelező mert LMP-s személyére a más vonatkozik, ebben más.
csak úgy....
@Horizont: ez a faxi ,szellemileg rezsicsökkentett lehet??? ,jó Neked , Téged szeret meg az MZP:-t ...,bezzeg,- engem már szóra sem méltat,de ne sajnál,nincs bennem féltékenység vagy szomorúság ! ;)
csak úgy....
@Horizont: Azért nagy meló lesz,Ciprusra egy Orbán nevü katonát küldeni,kit a lánya látogatott,akit ippeg úgy h´vják ,mint a szeretett miniszterelnökünk leányzóját...
különben mi a tökömet keresnek magyar katonák ott ? tudtam,hogy politikusnak köllött vóna szegödnöm...,vagy cipruson katonának.
Eladott Ország
Aki milliárdokat lop, azt miért nem kell börtönbe zárni fideszes Szóhurcoló Nembuzeráns Máté ?
Eladott Ország
@keresztapa: Olyan gazdag ez az ország, hogy katonai repülőgéppel kell Ciprusra utazni és a családtagokat azzal szállítani, még ha a szolgálati szabályzat megengedi akkor is? Vagy Cipruson is Soros embereit keresik és az üldözött keresztényeket mentik önálló államtitkársággal ? Közben meg Európa szegényháza vagyunk! B@sszameg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.