Szörnyű tragédia történt Boggie-val: a közösségi oldalán mesélt arról, hogy a szeme láttára marcangolták szét szeretett kiskutyáját nemrégiben.

Az énekesnő szeme láttára marcangolták szét szeretett kutyáját

Fotó: Boggie / Facebook

Fájdalmas napokon van túl az énekesnő, aki elmondása szerint egy ideje már nem tud aludni amiatt, hogy tragikus körülmények között vesztette el imádott kiskutyáját. Ami nem is csoda, hiszen egy tragédiát kell most feldolgoznia.

„2018. október 21-én délután egy elszabadult kutya megtámadta és megölte Palkót, a kiskutyámat. Nagyon fájdalmas napokon vagyunk túl a családommal, és nagyon nehéz megérteni és feldolgozni ezt a tragédiát. Örökké bennem marad ez a trauma, egész életemre meghatározza a kutyákhoz való viszonyomat. Lehetetlen feldolgozni azt, hogy nem tudtam megmenteni Palkót”– írta a Facebookon az énekesnő.

Boggie továbbá arról is szót ejt, hogy szeretné, ha mással nem fordulna elő hasonló eset. Azt is szeretné, ha változás történne, mert az ő tragédiája is elkerülhető lett volna, ha a felelős állattartás országszerte általános lenne.

(Blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Részvétem, mert nem egy ilyen eset van. Igenis vannak kutyafajok amelyeket hobbiállatként nem lenne szabad tartani és ezt törvényben kellene szabályozni. De ez egy olyan ország ahol a szarvasra vadászó Fővadász összeszigszalagozott macskát használ csalinak a vérebei előtt...
Peller Anikó
@Commenter: Én már olyat is hallottam, hogy gyilkos horgászok egy horogra ráerőszakolnak egy kukacot és azt dobják be a vízbe élvezetből. A kukacnak a seggén betolják a horgot és az a száján keresztül jön ki. A védekezésre képtelen állatot aztán bedobják a gyilkoshalak közé, hogy azok elevenen egyék meg miközben szerencsétlen állat elmondhatatlan kínokat él át, szenvedése akár órákig is eltarthat.

Ehhez képest egy kutya megevése egy repke pillanat.
Commenter
@Peller Anikó: ez Áder kedvenc hobbija...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.