A Fidesz EP-képviselője szerint a CEU rektora csinált politikát az ügyből, de elszámolta magát: a Fidesz külföldi hírnevét ez már nem rontja tovább.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Meg jó büdös K... nyád.! Remélem a CEU lesz az utolsó szög a fideSS koporsójában! Legalább néppárti ként. Azt azért mégsem látom, hogy a Soros segítségével "kreált" ( ha már az egyetem is kamu) diplomákat tucatjával adnák vissza a kormányon lévők.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Meg jó büdös K... nyád.! Remélem a CEU lesz az utolsó szög a fideSS koporsójában! Legalább néppárti ként. Azt azért mégsem látom, hogy a Soros segítségével "kreált" ( ha már az egyetem is kamu) diplomákat tucatjával adnák vissza a kormányon lévők.
kereső
Ez a vén agyalágyult is hazajött osztani az észt? Vagy még mindig Angliában lakik?-és onnan képviseli Magyarországot??az Eu-ban,fidesz szinekben?
bencemacska
"A Fidesz EP-képviselője szerint a CEU rektora csinált politikát az ügyből, de elszámolta magát: a Fidesz külföldi hírnevét ez már nem rontja tovább."
Ezt nem én mondtam! De egyetértek - egyszer az életben - Schöpflinnel, hogy a fidesz már nem tud tovább süllyedni!
Szerintem is elérte a Mariana árok fenekét!!!
kokopelli
@kereső: az ő családjának volt a "Schöpflin Katalóg"-ja odaát?
CsipkeRózsa
@kokopelli: Szerintem, a Schöpflin Katalóg egy másik Schöpflin családhoz köthető, akik Németországban éltek, nem Budapestiek voltak.
kereső
@kokopelli: Nem tudok róla,hogy lett volna ilyen érdekeltségük-és azt sem,hogy a német Schöplin rokon-e.Az életrajza szerint a képviselő úr angol-magyar állampolgár.1950-ben hagyták el Magyarországot,akkor az apja éppen Stockholmi nagykövet volt.
Commenter
@kereső: aztaaa...elszakadt tényleg. Durván. észt osztani...az észtek szoktak, mert Észtek. Az vén buggyant agyú a neve alapján akár námet vagy sógorlandban is lakhat...osztrák színekben...
Commenter
@kereső: az apja éppen Stockholmi nagykövet volt?
kereső
@Commenter: igen.És a magyar rádió "kommiszárja",aki Németh Lászlót igyekezett eltávollitani onnan is!,sikeresen.
kokopelli
@CsipkeRózsa: ..nem gomdoltam komolyan,mert cca.25 éve láttam utoljára
Erlangen-ben a Siemens-es "rajzolólányoknál" a többi katalógusokkal együtt,
,amelyek szintén nem láthatók többé!! (;-)
magyarbakancs
Egy mocsok ember is Soros pénzen tanult.
Egy mocskos párt mint a Fidesz soros pénzen jött létre.
Commenter
@kereső:robot vagy? mert én nem. Ember vagyok akit sokszor sárba tiportak már.
Nem baj ha robot vagy. Másokkal is űztek már nagyobb tréfát.
kereső
@Commenter: miért lennék robot?Eddig ember voltam.
Commenter
@kereső: akkor jó. ember vagyok én is és remélem az is maradtam. Csak mert a troll szétrollkodik mindent amit írok. Épp ma kezdte.Hogy szakadna már le a demagóg nyomi-nyomi romány...dumával.
Eladott Ország
A Népszava nevű portál interjút közölt tegnap a Schöpflin György nevű fideszessel, aki az EP-ben képviseli Orbán Viktort és a Fideszt. A címlap helyből megrázó, nem kellett volna ennyire betölteni a teret Schöpflin fejével. A füléből-orrából kilógó szőrcsimbókok, a lenőtt haj, a brezsnyevi szemöldök látványa súlyos igénytelenségről árulkodik és kötve hiszem, hogy anyagi okai vannak a dolognak. Magam sem vagyok híve annak, hogy bárki külseje téma legyen, de ez nem is az adottságokról szól, hanem arról, hogy van bizonyos minimum elvárás, aminek általában illik megfelelni, egy közszereplőnek pedig egyenesen kötelező. Legalább ami a külső megjelenést illeti. Az igazán nagy baj az, amikor a külső igénytelenséghez belső igénytelenség társul (és az mindig társul) és erről hosszas interjú keretében értesülhetünk. Schöpflin Györgyről például kiderült, hogy nem néz focit (holott ez kit érdekel), de Franciaország bevándorló ország. Sőt, azt is megtudhattuk, hogy az interjú alanya brit állampolgár ugyan, de soha nem fogadta be a szigetország és senki mást se fogadnak be, pláne, ha az Európából érkezik. A demokrácia csak értelmezés kérdése, egyenlőség pedig sehol nincs, mert mindenhol vannak különbségek. Aha. Én speciel azt gondolom, a demokráciát nem célszerű összekeverni az elképzelt, de soha meg nem valósult kommunizmussal. Nekem csupán egyetlen kérdésem van: a Fidesz és a parlamentben ücsörgő ellenzéki pártok még csak tervezgetik az Orbán Viktor örökös hatalmáról szóló paktumot, vagy már meg is kötötték és így tudatják velünk?
Commenter
@Eladott Ország: Fidesz és a parlamentben ücsörgő ellenzéki pártok még csak tervezgetik az Orbán Viktor örökös hatalmáról szóló paktumot, vagy már meg is kötötték és így tudatják velünk? Jaj nekünk, ha már megkötötték és így tudatják velünk. Lehet ez még kérdés?
Commenter
@kereső: mert vannak keresőrobotok.lehetsz keresorobot.Én nem vagyok az, bármit is gondolsz rólam.
kereső
@Commenter: nem értelek.Mit akarsz ezzel a "keresőrobottal"? Kötözködsz, vagy csak kiváncsi vagy,"emberből" vagyok-e?
Commenter
@kereső: de értesz .És nem kötözködtem soha. Jó néha szakadt a cérna. Bocs.
Commenter
@Commenter: nagyon is emberből vagy, ahogy én is.
Commenter
@Commenter: de értesz. Nyugodtan ide jöhetsz és szétverheted a fejemet.Át is rúghatsz a küszöbön, és talán nem fogom már félelmemben a trolloktól összecsinálni magam. Most megyek. Megetetem a félvak cicát akire vigyázok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.