A politikus szerint ma már jobb anyagi helyzetben élnek azok, akik gyermeket vállalnak, ezért ez kevésbé jelent szegénységi kockázatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szórjatok szét még 5-6 milliárdot a semmire, mert mint tudjuk a kérdés MÁR EL VAN DÖNTVE, EZ CSAK A KLIENTÚRA KIFIZETÉSÉRE KELL !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Szórjatok szét még 5-6 milliárdot a semmire, mert mint tudjuk a kérdés MÁR EL VAN DÖNTVE, EZ CSAK A KLIENTÚRA KIFIZETÉSÉRE KELL !!!
Clavigo
@papa.49: Kicsit feldobják a bevételeit a nyomdászrokonnak...
papa.49
@Clavigo: Tudom a nádfedeles tesójának a nyomdája a preferált !!!
kereső
Ezért gyurcsányozol "fakanál"?
élve születések száma: 2005-97496; 2006-99871;2007-97613;2008-99149;
2010-90335;2011-88049;2013-89524;206-95361;2017-91571
Nessy
"Nem jelent szegénységi kockázatot a gyermeknevelés", bizonyos jövedelem szint felett!!
Novák Nertárs, ne a saját és környezete jövedelmi helyzetét vegye figyelembe!
Persze hogy "joga van apához és anyához", néha több is jut belőle válás esetén! Mi történik az állami gondozott ,nem kevés gyermekkel?
Ők és az "egyszülős gyermekek" hova fordulhatnak majdan jogorvoslatér?
Ez a konzultáció ugyanúgy csak a pénzt viszi, mint a többiek. Majd elmondják, hogy az emberek 99%-a egyetért a kormánnyal! De kiknek a 99%-a? Hány % küldi vissza? Abból mennyi az értékelhető? Mert az összes kiküldött és visszaküldött esetében ez a szám irreális! Az "értékelhető" esetében is necces! Azaz, már régen el van készítve a győzelmi jelentés, csak majd fel kell olvasni naponta háromszor a királyi médiában! Erre mondják, hogy "ablakon kidobott pénz"!
papa.49
@kereső: A számokkal ez a picsa is hadilábon áll !!!
papa.49
@Nessy: Ja kérlek, HAZUDNI TUDNI KELL, ennek a picsának ez nagyon megy !!!
Nessy
@papa.49: Nincs egyedül. Pedig a tények makacs dolgok!
kereső
@papa.49: nem csak a számokkal-"fakanál nő"- feje van,esze nincs!
nevemnick
@kereső: érdekes. Az már nem esett le ennek az izének, hogy ezek a számok az ,,elmúlt nyolc év" kormányzati ,,család- és népellenes" ténykedéseit tükrözi? Például, a több mint 60 féle és fajta adózásnem bevezetésével, a magyar gazdaság és ipar(?) fejlesztésére adott eus támogatások elsíbolásával, vagy a magyarországi fizetések szándékos minimumon tartásával?

Ne böfögjön már fel ez a nőszemély ennyi hülyeséget...
mackoka46
Nem veszi észre ez a Márton napi liba, hogy dögledezünk. Ájuldozunk a pénztárnál mikor veszünk valamit a gyermekeknek.
papa.49
@kereső: Ezt nem mondanám ,,jó helyre tette le a seggét,, annyi biztos, legalábbis jelenleg, meg neki nincsenek napi gondjai, hiszen a saját bevallásából tudható évi 2.5 milliót hoz a konyhára a kiadott lakásai például, és még ki tudja mi minden van azon kívül !!!
Így kurva könnyű ugatni !!!
kereső
@papa.49: " 2.5 milliót hoz a konyhára a kiadott lakásai például, és még ki tudja mi minden van azon kívül !!!"-azok a lakásai!! amit, az első orbán kormány által bevezetett kedvezményes kamattámogatott hitelekből vett meg anno.Ő vette? Mi vettük neki-és még hány ilyennek?
kereső
Lehetséges lenne,hogy a hiányzó !!!gyerekszám megszületett,csak nem Magyarországon?
Eladott Ország
Ismétlés a tudás anyja, jó ebédhez szól a hamis nóta, a mosoly mögött sok a sírás, a hülyék anyja meg mindig terhes. Ez a rengeteg sok Coelho-t idéző okosság erről jutott eszembe.Az irány jó, elvtársak, szerintem csak így tovább! Még több nemzeti konzultációt, ezeret. Hadd szaporodjon a magyar. Már a konzultáció gondolatától is megindul a szaporodás, a nemzethalál veszélye meg sarkon fordul és megfutamodik, mint Soros György a kékplakátok láttán. Pár milliárdot megint kiszórni a haveroknak elszórni tendenciózus, a válaszokat már eleve magukban foglaló kérdéseket tartalmazó nemzeti kamukonzultációra, felbecsülhetetlen. Úgy értem, felbecsülhetetlenül kreatív és igen jól bevált lopási stratégia. Már eddig is mindig nagyon bejött az összes ilyen konzultáció. Sorost is hogy megállították a migránsozó másik idióta konzultációval, amiről azóta sem tudjuk, hogy hányan küldték vissza. Akkorát üzentek a sorosista Brüsszelnek, hogy Holliknak még ma is azon sírt a szája, hogy az USA felé menetelő migránsok a Soros-expresszel fel vannak fűtve. Itt úgy erősítik meg a családokat, hogy kilakoltatják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.