Kikértük az Országgyűlés Hivatalától a képviselők irodabérleteinek adatait és meglepő példákra bukkantunk: van, aki egy többgenerációs családi ház alapterületén "szorong", más elfér huszonöt négyzetméteren, ami viszont kétszázezer forintba kerül. Nem, nem a parlament mellett, hanem egy lepukkant csepeli épületben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cikk legjellemzőbb mondata: Országgyűlés Hivatalának értékbecslője ugyanazt 207 ezer forintra értékelte =))
Eladott Ország
Állandó ingerük van arra, hogy hülyének nézzék az ország lakóit. Még, még, még és még, a fideszes burzsujoknak soha nem elég. Júliusban felemeltették a saját fizetésüket az országgyűlési képviselők. Csak a DK és az LMP nem szavazta meg. Augusztustól a fizetésük mellett kapnak az albérletükre és irodájukra költhető bérleti díjuk mellett drasztikusan megemelt üzemanyagköltséget is. A vidéki képviselők akár évi négymillió, a budapesti képviselők évi 1,2 millió forintot költhetnek üzemanyagra. Természetesen a mi pénzünkből. A négymilliós benzinpénzzel rendelkező képviselő az év minden egyes munkanapján legalább 520 kilométert vezethetne. Akkor fogyna el a benzinpénz, ha a 93 030 négyzetkilométer területű országunkban a honatya/anya minden nap autókázna Soprontól Nyíregyházáig. Ez 470 kilométer. Még maradna is 50 kilométer – ha pisilni kell mennie. Ha esetleg ismernek melóst, kérdezzék meg tőle, hogyan jut el az otthonától kétszáz kilométerre vagy ingázik naponta több órát, hogy dolgozhasson. A családjáért. Bagóért rohad meg a vonaton, a buszon, a házon kívül töltött időben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.