Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő szerint a migránsvízumokkal kapcsolatban ámokfutásba kezdett az Európai Parlament bevándorláspárti többsége.

Deutsch: a migránsvízumok ügyében ámokfutásba kezdett az Európai Parlament bevándorláspárti többsége

A politikus a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában emlékeztetett, hogy az EP tárgyalt a migránsvízum bevezetéséről szóló előterjesztésről, ami a végszavazásnál nem kapta meg a szükséges többséget. Az ügynek le kellett volna kerülnie napirendről, de a "demokrácia legalapvetőbb szabályait megerőszakolva" a szocialista, kommunista, zöld és liberális képviselők nyomására a már leszavazott előterjesztés visszakerült az EP illetékes bizottsága elé – fejtette ki a politikus. A testület többsége az előterjesztést elfogadta, így az indítvány újra vissza fog kerülni az EP decemberi plenáris ülésére – jelezte.

Több mint visszatetsző az a képmutatás, ahogy a demokrácia szabályaihoz az európai balliberális képviselők viszonyulnak – jelentette ki Deutsch Tamás.

A politikus kifejtette: a migránsvízum bevezetése azt jelentené, hogy azok, akik az Európai Unióba szeretnének jönni, hazájuk európai uniós képviseletén, illetve bármelyik európai uniós ország képviseletén kaphatnának egyszeri beutazásra jogosító vízumot anélkül, hogy a menedékkérelmi igény megalapozottságát vizsgálnák vagy bármilyen biztonsági ellenőrzésen átmennének. Így érkeznének az Európai Unió területére és itt indulna el a menedékkérelem elbírálása.

Ez azt jelenti, hogy milliós-tízmilliós nagyságrendben az Európai Unióba beengednék az illegális bevándorlási szándékkal érkezőket, ahelyett, hogy megvédenék az unió külső határait. Ez olyan biztonsági kockázatot jelent több mint 500 millió európai polgár számára, amire nehéz szavakat találni, ezt az "ámokfutásszerű őrületet" akarják az EP bevándorláspárti többségéhez tartozó politikusok, politikai erők áterőltetni – fejtette ki.

Deutsch Tamás a műsorban elképesztőnek nevezte, hogy Brüsszel "hallgat" a migránskártyák ügyében.

A politikus kifejtette: az Európai Bizottság előszeretettel "csuklóztatja" jogállamisági kérdésekben elsősorban a közép-európai országokat, ugyanakkor a saját működésére vonatkozó egyértelmű szabályokat figyelmen kívül hagyja.

Példaként elmondta: minden európai parlamenti képviselő havonta egyszer nyújthat be sürgősségi írásbeli kérdést, amire három héten belül az Európai Bizottság elnökének vagy tagjainak válaszolniuk kell. Dimitrisz Avramopulosz migrációs kérdésekért felelős uniós biztos "elszabadult hajóágyúszerű" működéséről már több mint három hónappal ezelőtt nyújtott be sürgősséggel írásbeli kérdést, és azóta sem kapott választ az Európai Bizottságtól – fogalmazott Deutsch Tamás. Hozzátette: a migránskártyával kapcsolatban öt hete adta be kérdését, de a bizottság hallgat az ügyben.

A politikus hangsúlyozta, az európai polgárokat joggal érdekli, ki döntött arról, hogy az európai adófizetők pénzéből anonim bankkártyákra egyelőre nem tudható mértékű, de millió-tízmillió eurós összegű pénzeket utalnak, amit illegális körülmények között az Európai Unióba érkező migránsok ezrei, tízezrei, százezrei használhatnak.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A fideSS 29 éves ámok futásáról,ha lehetne egy pár szavas hozzá szólásod ,kábszaros pöcs-fej!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A fideSS 29 éves ámok futásáról,ha lehetne egy pár szavas hozzá szólásod ,kábszaros pöcs-fej!
Qqberci
Tompi, már megint valami nagyon erős cuccot szívtál!...
A migráns-vízumot az kaphatja meg, akit azonosítottak és ellenőrizték a hátterét...
csipetke
Dajcstompi már megint valami jóféle cucchoz jutott,mert megszólalt.Kár volt.Milliós-10 milliós nagyságrendekről beszél a menekültekkel kapcsolatban.És hogy jujj,és jajj,migránsvízumot kapnak,amivel biztonsági ellenőrzésen sem kell átesniük.Dettó,mint a húszezer letelepedési kötvényes,akiket a gazdája eresztett rá Európára.Ki tudja,hány bűnöző,és terrorista volt köztük,arról már nem is beszélve,hogy mennyibe fájt ez a rogán-féle biznisz az országnak.
Ó-buda
@Qqberci: már megint vmi uj anyagot probált ki...
desiro
A Lendvay utcában kisült a kendermagos pogácsa, jól bezabált ez a barom...
papa.49
Tompi azzal 6.5 milliárddal MIKOR IS SZÁMOLSZ EL VÉGRE ???
Nessy
Tompika! Olvass néha magyar híreket is! Mit is fog csinálni kedvenc pártod a jövő hét szerdáján? Annyi törvényt, jogszabály módosítást fogad el, amennyit nem szégyell! Gondolod, hogy akik megnyomják az IGEN gombot, tudják mire is adták áldásukat? Egy francnyavalyát!
Clavigo
:) Nem ártana,,ha beszereznél 1-2 fix-kosaras melltartót,,,,,,te köcsög. Egyre szarabbul nézel ki a fitymasz-dzsemborikon..
kereső
Óriási! Hadrendbe állitotta a fidesz a nemzethy bikáját.
Olsiosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tudode
Már nem Amerika, Orbanisztán is ad ki BÁRKINEK, csak gyűjjön KÉK kártyácsKÁT!
.
Gáz, kinyitja az etetőjét mielőtt tájékozódna:
.
---- Döntöttek: engedély nélkül jöhetnek a vendégmunkások Magyarországra (frissítve)
www.napi.hu/magyar_gazdasag/dontottek_engedely_nelkul_johetnek_a_vendegmunkasok_magyarorszagra_frissitve_.643556.html
.
---- Harmadik országbeli állampolgár foglalkoztatása Magyarországon
.
jogaszvilag.hu/cegvilag/harmadik-orszagbeli-allampolgar-foglalkoztatasa-magyarorszagon/
.---------------------------
.
Mert AKI TEHETI MENJEN EL MAGYARORSZÁGRÓL
.
----- Nagyjából 95 400 találat (0,26 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=aki+teheti+menjen+el+magyarorsz%C3%A1gr%C3%B3l&oq=Aki+teheti+&aqs=chrome.1.69i57j0.6102j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------
.
És a POFAKARATÉS papagájkomandó még mind nyomja a SÜKETELÉST!
.

.

.

.
RonaGyuri
Jaj Tompika már megint nagyon hülye vagy! =))
solidedge
Tompika. Egy tanács. Ha olyan szöveget olvasol fel amit nem értesz értelmes ábrázattal ezt leplezni lehetne. Gyakorolj tükör előtt, mert nagyon tréül állsz ez ügyben.
karma1
@csipetke: Mar talaltak olyat: amikor a Bataclan robbantoit kerestek, kideritette a FRANCIA rendorseg, hogy az egyik terrorista ketszer is volt a robbantast megelozoen Magyarorszagon.
kereső
@bakcsubakka: mostanra lehetséges, a kokó biztosan nem tesz jót.
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép koma moderálj már ? nem az X-2 van ? a bányába ? Te Ploesti,bányatahó?
tulipan
@Durbincs: Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép koma moderálj már ? nem az X-2 van ? a bányába ? Te Ploesti,bányatahó, egy rettenet förmedvény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.