A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ellenzék magatartásával és üzeneteivel erőszakos fellépésre hív fel a rendőrök ellen, a rendőrség "törvényesen és arányosan" intézkedett a szerda óta tartó tüntetéseken, amelyek szervezői és résztvevői között „Soros György kitartottjai” nagy számban vannak jelen. Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy szerinte nem valós társadalmi elégedetlenségről, hanem egy szűk kisebbség agresszív fellépéséről van szó. A szerda óta tartó tüntetésekről azt mondta: a kormánynak nagyon fontos, hogy a gyülekezés alkotmányos alapjogát mindenki gyakorolhassa. Ez 2006 kivételével, amikor a szocialista kormányzás alatt az alkotmányos alapjogaikat békésen gyakorló tüntetőkkel szemben is brutális erőszakkal léptek fel a rendőrök, mindig adott volt - jegyezte meg. A mostani tüntetők egy szűk csoportja kifejezetten erőszakot alkalmazva lépett fel rendőrökkel szemben, és ezt megbocsáthatatlannak tartja a kormány - jelentette ki a miniszter.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Fapofa gergely bátyját most nevezte ki szájerné a székesfehérvári törvényszékre úgy, hogy nem nyert a pályázaton, de mégis megcsinálták okosban. Fapofa majd megszolgálja ilyen, és ehhez hasonló hazug, undorító megnyilvánulásokkal.
kereső
GG! Kik a "Soros kitartottjai"? Végignéztem az ellenzéki pártokat, egyet sem találtam közöttük. Mind a fideszben/kormányban vannak,kezdve a miniszterelnökkel. Miről hadoválsz akkor?

"Ez 2006 kivételével, amikor a szocialista kormányzás alatt az alkotmányos alapjogaikat békésen gyakorló tüntetőkkel szemben is brutális erőszakkal léptek fel a rendőrök, mindig adott volt - jegyezte meg." Ez meg akkora hazugság, mint ide Lacháza. Erre tanitott téged Anyukád? Otthon nálatok ez volt a szokás- kergettek az asztal körül, ha igazat mondtál? Na szép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.