Ilyet még biztosan nem láttunk: a polgármester rapbetétben közölte, hogy pénzügyileg minden rendben Marfűn.

Nagyszabású zenei produkcióval készült az ünnepekre Martfű polgármestere és a város apraja-nagyja. A dallam és a zenei alap kísértetiesen hasonlít az ABBA Super Trouper című számára, de annyi baj legyen.

A "Martfű – Szuper csúcshely" című nóta klipjében dalra fakad a város önkormányzata, az iskolások, konyhás nénik, a helyi edzőterem oszlopos tagjai, és még sokan mások.

Dr. Papp Antal független polgármester produkciója 2 perc körül kezdődik.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@papa.49: Idén kétszer is átutaztam Martfűn Nekem tetszett a város is és ez a klip is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Hogy ennyi boldog ember Magyarországon nincs , az biztos ! Ennek a nagyszabású zenei produkciónak az elkészítésére lefogadom , hogy egy halom pénz kiosztása volt engedélyezve ! Ezzel akarva mutatni , hogy ebben az országban minden rendben ! Azt tutira veszem , hogy a szereplők ezt nem ingyen vállalták ! A zenei mű , esti mese volt "Felnőtteknek " ! A gond csak azzal van , hogy többen nem hisznek benne , mint ahányan elhiszik !
papa.49
@Commenter: Ez is meg van többszörösen az ABBA gyűjteménybe. A ,,filmről,, meg csak annyit pont akkoriban esküdtünk mikor elkezdődtek újra a gyilkosságok. de ennek a filmnek semmi köze nincs a történetekhez !!! Jelentősen másról szól mint a valóság !!!
papa.49
@bence: Meg ,,kiválasztott,, szereplők, ma már utána érdeklődtem többeknél, (kb. 10 fő) ennyiből egyetlen ember hallott valamit felőle, pl. itt az utcában senki nem tudott a ..produkcióról,,
bence
@papa.49: ! Ha hiszed hanem , erre számítottam ! Na ennyit a fideszes tájékoztatásról ! Köszönöm , hogy utánajártál !
papa.49
@bence: Várható volt, tegnap a Lidlben vásárlás közben érdeklődtem az ismerősöknél, na meg az utcában ahol a 24 házból 18 ban ilyen vénségek laknak mint én is ...
bence
@papa.49: ! Ez jellemző a fideszre ! Amit kérdeznek sem hihető nem még amit állítanak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.