Az MSZP volt pártpénztárnoka, jelenleg médiatulajdonos és baloldali kötődésű vállalkozó úgy látja, 2020 körülre úgyis vége lett volna a Szabad Földnek. Többek között ezzel magyarázta, hogy a lapot eladta Mészáros Lőrincnek. Puch a beszélgetős este végén nagyon összeveszett Gulyás Márton politikai aktivistával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Szabad Föld? Az az egy minőségi hetilap létezik még kis hazánkban! Komoly szakújságírókkal, akik tájékozottak és intelligensek... Nem hiszem hogy 2020-ban véget ért volna! 1945-ben alapították...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Na mivan? Megint lesz 70-30?,csak most 5-95? Kit kell segiteni amortizálni,karaktergyilkolni? Kit fogsz must elárulni puch egy kis "apróért"? Sorakoznak már mögötted a többiek? Komolyan mondom jobban hányok tőled,meg a fajtáidtól ,mint a fidesztől. Nem,nem a "baloldaltól"!-mert ugye azt tudod,hogy nem ti vagytok azok. Hanem konkrétan tőled,tőletek!
RonaGyuri
Összeforr, ami összetartozik

az ócska kádári káderek megtalálják az összhangot

A média egy része maga alatt van és csak kapkodja a fejét. A másik meg újra és újra ráerősít, hogy azok, akiknek fontosabb az ország érdeke, mint egyéni politikák és ezért Orbán ellen együtt ágálnak, azok nem csak hazaárulók
Nos most itt van ismét a derék kis Puch esete, aki most éppen azzal vetette észre magát, hogy a Spinoza Házban Rangos Katalinnal cseverészett.
Persze, ha az ember belegondol nem is mondott semmi különöset, csak azt, amit a kádári érában mindenki hangoztatott. Azonban volt egy félmondata (na jó azon elszólása arra, hogy kikkel tartja a kapcsolatot a Fidesz vezérkarából: „nem tudja számon tartani minden találkozóját”), ami azért elgondolkodtatja az embert: „Mészáros Lőrincet értelmes, tehetséges, sikeres üzletembernek tartja.”
Na erre aztán tényleg igaz a mondás: remélem komolyan gondolja, mert viccnek nagyon durva! =))
lampa laz
Puki, embert így alámerülni a szarba is ritkán látni, mint téged... még hogy értelmes, tehetséges, üzletember? Ezeket a jelzőket ráaggatták, mint fenyőre a díszeket, mert a valóságban csak ugatja mint kutya a holdat. A valóság csak annyi, h orbán a nevére vetette a lopott motyót.
papa.49
Mivel tagadja a 70-30 % BIZTOS, hogy IGAZ !!!
balos
@RonaGyuri: Nem durva,hanem kurva sok ilyen megélhetési .eci van minden politikai oldalon főleg a "két-nyelvű" emberek!Egyikkel a fagyit másikkal a segget nyalja!Minél büdősebbet talál annál jobban megél!Újra kéne nyítni a Bicskei viz alatti szén bányát és mindet oda vezényelni kömunkára oxigén maszk nélkül!
troll5
Szabad Föld? Az az egy minőségi hetilap létezik még kis hazánkban! Komoly szakújságírókkal, akik tájékozottak és intelligensek... Nem hiszem hogy 2020-ban véget ért volna! 1945-ben alapították...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.