Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ha majd választaniuk kell a magyaroknak a májusi európai parlamenti (EP-) választáson, akkor lesz egy közös ellenzéki, "gyakorlatilag Soros-lista", és lesz egy másik, a Fidesz-KDNP nemzeti listája.

Hidvéghi Balázs az M1 aktuális csatornán azt mondta: a kormánypártok számára Magyarország védelme, a magyar érdek képviselete lesz az első.

Hidvéghi: az EP-választáson lesz egy ellenzéki Soros-lista és a Fidesz-KDNP nemzeti listája

Fotó: YouTube

A politikus a Radikális Európai Demokraták (RED) "Stop Orbán" címmel tartott keddi, brüsszeli tüntetését kampányrendezvénynek nevezte és úgy fogalmazott: Soros György mozgatja kívülről a magyar ellenzéket; az esemény fő szónoka, Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő pedig szerinte az üzletember "egyik legmegbízhatóbb szövetségese".

Úgy vélte: a magyar ellenzék "egy az egyben" beállt a bevándorláspárti táborba, megszavazott minden, a bevándorlást elősegítő döntést az EP-ben.

Hidvéghi Balázs úgy értékelt: a választás fő kérdése, hogy milyen mértékben akarják megőrizni Európát a nemzetek Európájának, vagy mennyire engedik át ezt egyfajta új világképnek, "multikulturális, migrációs iránynak". Az az érdek, amelyet az ellenzék szolgál, szerintük ellentétes az ország érdekeivel – tette hozzá.

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Az ellenzéknek egyszer ki kéne állni,hogy mi ugyan azt akarjuk a magyaroknak mint a fütyisz, csak nem zavarjuk el őket az otthonaikból. És a fütyisz is csak egy Soros-listát állít ki.
magyarbakancs
@Shikari: " A kirekesztőket ki kell rekeszteni. Így teszünk a nácizókkal!"
Ki nácizik?
Hol?
A Mi nemzeti, na az náci duma.
Kirekesztő megbélyegző.
Mert ha nem vagy velünk akkor ellenünk vagy amit el kell pusztítani.
És ezt a Szemléletet a Bayer,Gajdics,Csiszmadia,Stefka meg a volt állampárti büdös komcsik maguk propagálják,nap mint nap.
Te meg ezt magadévá teszed nyomod a süket propaganda dumát.
Magyarsághoz annyi közötök van mind a Gangeszi Magyarnak semmi.
lusta
Szóval itt maga O1G jelenti ki, hogy mindent elkövetnek, hogy a BEVÁNDORLÁSPÁRTIAK győzzenek az EP választásokon.
www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=bjIkPrCSYAw
kokopelli
@lusta: ..elgurult a gyógyszere,vagy annyira reménytelen,hogy nem
kap már receptet sem? Egy biztos,hogy nem a melótól van a "pálfordulás"! (;-)))))))
lusta
@kokopelli: Nem hát. A teljes felvételen folytatódik a szöveg, miszerint az EP választásokon a Néppárt győz, amelynek ők szerves részei és támogatói. Így most benyalt egy nagyot a néppárti frakciónak. Nem véletlenül megy a nagy olasz-lengyel egyeztetés de OíG nélkül, mert a lengyel jelenlegi kormánypárt nem néppárti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.