Az otthonteremtési program és a gazdaságpolitika beindította a magyar építőipart, azonban ha az ellenzéken múlna, sem otthonteremtési program, sem építőipari növekedés nem lenne – mondta a Fidesz-frakció szóvivője kedden Budapesten újságíróknak, miután a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közzétette: az építőipar termelése 27,3 százalékkal nőtt tavaly novemberben.

Halász János közölte:

az ellenzéki pártok nem támogatták a kormány otthonteremtési programját, nem szavazták meg sem a csokot, sem az otthonteremtésre szánt forrásokat, sem a csökkentett lakásáfát.

Pedig ezekkel az elmúlt években gyakorlatilag megduplázódott a lakásépítések száma – jelezte.

A baloldal – ahogyan kormányzása alatt tette – ha tehetné, most is magára hagyná a családokat az otthonteremtésben – mondta a fideszes politikus, hozzátéve:

Gyurcsány és a szocialisták megszüntettek minden otthonteremtési támogatást, amivel nemcsak megdrágították, hanem teljesen kiszámíthatatlanná és kockázatossá tették az otthonteremtést.

Halász János azt mondta: az ellenzéki pártok folyamatosan támadják azt a gazdaságpolitikát, amelynek köszönhetően beindultak az egyéb építőipari beruházások is, hiszen országszerte nemcsak lakás-, hanem munkahelyteremtő beruházások is zajlanak, ipari, kereskedelmi épületek jönnek létre, valamint út-, vasút- és közműépítések, egészségügyi és egyéb közösségi beruházások folynak.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ellnezék által eltörölt lakákasszatámogatás: 0
Fidesz által eltörölt lakáskasszatámogatás: 1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@papa.49: Dehogy magas, csak ők azok a szentek, akiknek maga felé hajlik a keze. Igaz, hogy hamis szentek, de a kéz stimmel.
papa.49
@Macskaszem: Mindenesetre hazudnak ÉJJEL, NAPPAL a szemünkbe !!!
kissé felnőttem
jó pénzért olyat hazudtok hogy ti pirultok bele, aztán csak ajánlás, 800 millióból az eszedet kerestetnéd ne a magyarságot pojáca.
Sámannus
Kíváncsi vagyok, fű alatt hány tízezer ukrán vagy orosz migránsnak építenek lakónegyedeket.
Lepényleső
Most,hogy nem az ellenzéken múlik,most miért nincs ilyen,-kivéve annak,aki a határon túl
lakik?
kissé felnőttem
mutass olyat rajtatok kívűl aki képes megfizetni az árát, Bpest Rózsadomb Gábor Áron utca, ha igy jobban ismered, vagy Fillér utca? 1968 ban már itt ott a hegyet fejtették hogy oda épitsenek ma 200 millióért sem lelnél arrafelé ponyemaj? razumis? egy munkás családot arra GPS el sem találnál. Avagy Pasaréti uton., mivel hencegsz ? rádsozták a megmagyarázhatatlant??? segédmunkásotok sincs nem épitőipar, Max cég van, csak áll, munkást keresve rád vár hogy dolgozz. ezt elhiszem .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.