Egy egészségügyi dolgozó azt állítja, egér esett a fejére egy fővárosi nővérszállón múlt kedd éjszaka.

Másnap a szálló gondnoka állítólag azt mondta neki, hívjon rágcsálóirtót a saját pénzén.  A dolgozó telefonon szörnyű állapotokról beszélt az RTL Híradónak.

A Dél-pesti Centrumkórház azt közölte, már tart a hozzájuk tartozó intézmények felújítása.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Hülye kásler, inkább az egereket, patkányokat kutatnád, a magyarság helyett. De, mint látod még kutatni sem kell utánuk, mert helybe mennek. Olcsóbb lenne pár egércsapdát venni.
nezelodo
Mi ebben a hír? Ha tudna az egér repülni, akkor meg az a baj, hogy köröz a szobában (inkább kunyhóban). Na ugye, hogy már leköröztuk a sogorokat, mert nekik nincs ilyen állatuk!? Erről a vezér is meggyőződhet évente többször is ott a hegyek között!
qxy
Nem akarok bántani senkit sem de azért ha rend lenne egy egér sem menne oda. Volt nekem is részem ilyeneket látni.
Szép lányok, fasza illat, otthon meg az egyik vécé zárva van, mert ,.- bele lett öntve a piros borsó leves és ??? ,.- Takarítsd le""" Én??? hagggyá má, még otthon sem nehogy itt . " Zárjuk be és mondjuk azt hogy rossz
qxy
Na meg, én mint egy szál kan, ki megyek tusolni és a tampon a szappan tartón . ,.- Lányok azért ezt nem ide kellene tenni. Nem hiszitek el, egy nő sem használta nem ők voltak.Akkor jöttem rá hogy nekem jött meg ( az eszem hogy ide többet nem jövök)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.