MERT OLYAN SZERETETRE MÉLTÓAK VAGYTOK? Az államtitkár felfedte minden támadás okát. "Vannak sarokpontok, és ezek fontosabbak, mint hogy melyik frakcióba ülnek be a Fidesz képviselői május után," jelentette ki a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@RonaGyuri: Pont ezt akartam irni en is, csak megeloztel. Meg van pofaja csodalkozni: allandoan meg akarjak allitani azt a szerencsetlen varost, kigyot-bekat mondanak az Unio osszes szereplojere - hat megis mi a redvas nyavalyaert kellene oket szeretni? Es foleg kinek? Sargentininek? Az EPP-nek? Vagy eppen Junckernak? Menjen az anyjaba ez a szerencsetlen gusztustalan pali, ha ranezek, az egesz hanyadek kormanyt egyszerre latom az orrom elott...:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Miért mi szeretni való van rajtatok?

Zakkant Zotyókának kezd valami derengeni

A beszámolók szerint „Kovács Zoltán a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára az ATV Egyenes beszéd című műsorában. vendégeskedett Rónai Egonnál”.
Szokás szerint most is összehordott hetet-havat. A 444.hu szerint „felmondta az Európai Néppártból való kilépésről szóló narratívát”, ami lássuk be nem kis túlzás. Lévén a narratíva = értelmezés, illetve magyarázat esetleg olvasat. Nos ártunk és qurmányunk esetében mindhárom lapvetően értelmezhetetlen. Ezeknek a buta műveletlen paraszt-suttyóknak az értelme annyira hiányos, hogy már nincs is, az olvasottságuk mérhetetlenül alacsony, ami pedig a magyarázatot illeti az a jól-fejlett unortodoxia miatt zavaros.
A dolog azon része is a minősíthetetlen kategóriájába sorolható, mikor azt fejtegette, hogy ők nem haragudnak Weber-re, sőt ha azt teszi amit ők akarnak, még akár támogathatják is! =))
Aztán jött az ahogy azt egy régi kabarétréfa után mondani szokás: Nyomják Krahácsot, s persze Orbán és a Fidesz = Magyarország. A sok sületlenségben azért akadt némi ráció is. Igaz összekeverve az ok és okozatot, de úgy vélekedett, hogy az ellentéteknek az az oka, hogy „Nem szeretik őket”! Bár ő ezt a talányos többes szám első személyben mondta.
karma1
@RonaGyuri: Pont ezt akartam irni en is, csak megeloztel. Meg van pofaja csodalkozni: allandoan meg akarjak allitani azt a szerencsetlen varost, kigyot-bekat mondanak az Unio osszes szereplojere - hat megis mi a redvas nyavalyaert kellene oket szeretni? Es foleg kinek? Sargentininek? Az EPP-nek? Vagy eppen Junckernak? Menjen az anyjaba ez a szerencsetlen gusztustalan pali, ha ranezek, az egesz hanyadek kormanyt egyszerre latom az orrom elott...:(
RonaGyuri
@karma1: bocs hogy gyorsabb voltam; egyébként ez a kinézet dolog; nézz végig az egész bagázson, szörnyű, már ránézésre is klinikai esetek! =))
karma1
@RonaGyuri: Hat igen. Ha pihentetni akarod a szemed, nezz vegig a kanadai kormanyon. Ott legalabb nok is vannak...:)
kulabombaafityiszre
Zoltánka,te már születésedkor olyan idióta voltál,hogy a szűlész-nőgyógyász vissza akart lapátolni oda ahonnan kijöttél.Sajnos nem sikerült.
RonaGyuri
@karma1: nem csak ez, másutt sem szépségverseny, de ennyi buta, műveletlen bunkó (még véletlenül sem keveredik közéjük egy megnyerő szélhámos se), ezeknek meg sem kell szólalniuk lerí róluk minden! =))
emerencia
"Mester! Meddig kell még várni a változásra?
Hááát ha várunk fiam, akkor még jó sokat..."
(Ismeretlen kínai szerző a Sárga Császár könyvéből)

Nemcsak az a gond, hogy Fideszes viselkedésükkel lejáratnak bennünket a világban. Az sem elhanyagolható amit "példamutató" kitartásukkal a magyar emberekkel művelnek. Elérték, hogy rengetegen utánozzák őket. Nemcsak a hívek és a nertársak, hanem azok is az utánzók között vannak, akik nem kedvelik őket, sőt kifejezetten vesztesei az illiberális rendszernek. Mélyen beépült a többségi magyar agyakba, hogy az egyéni boldogulás csak a mások gátlástalan ellehetetlenítése árán lehetséges. A mindennapokban is egyre elfogadottabb az arcátlan hazudozás, a hétköznapi fasisztoid megnyilvánulások eltűrése, a gyűlölködés, rágalmazás, karaktergyilkolás és az óvodás szintű öndicséret. Aki nem hajlandó elfogadni a Fideszes potentátok értékrendjét és ezzel lesüllyedni a primitív színvonalukra, keserves kitaszítottsággal, egzisztenciális ellehetetlenítéssel kell szembenéznie. Szövetségeseink megteszik amit tudnak Európa védelmében de itthon nekünk kell cselekednünk mert különben az idők végezetéig várhatunk a változásra.
Commenter
@karma1: itt is van egy, aki immár Lévait lekörözve a legbefolyásosabb magyar nő. Bártfai Máger, meg Novákot se felejtsük ki. Ebben a kormányban ők az "etalonok." Sokat kell még nekünk várni mire itt női miniszterelnök vagy női államfő lesz. A szlovákok utóbbiban is beelőztek bennünket.
tulipan
Sőt, jobb lesz, ha tudomásul veszitek, hogy jóformán mindenhol UTÁLNAK MINKET! Ez az "emútkilenc év" TELJESÍTMÉNYE!!!
papa.49
Szőrösszar most az egyszer igazat mondtál ,,NEM SZERETNEK BENNETEKET,, Brüsszelben, DE MIÉRT IS !!!
Szembementek mindennel amit az Unió akar, vagy tesz, de mivel mi csatlakoztunk az Unióhoz nekünk kell alkalmazkpdni a szabályokhoz !!!
A csutitetű a hibbant tökfejével azt hiszi, hogy Ő FÚJJA A PASSZÁTSZELET AZ UNIÓBAN, hát NEM !!!
Commenter
@tulipan: Afrikában nem. Ott most nagyon népszerűek vagyunk.
papa.49
@Commenter: Mert még nem jöttek rá a lényegre, a sok pénz csupán BEETETÉS attól nem fog javulni az afrikaiak helyzete, a felét már itthon ellopják, a másik fele megy az ottani seggnyalóikhoz, a népnek nem jut belőle semmi !!!
nezelodo
Teljesen mindegy milyen frakcióban fognak vitézkedni, mindenhol konfliktus lesz a vége, mert a politizálásuknak az alapeleme az, ami a Viktor seregbeli gúnynevéből vezethető le: a Kekec az kekeckedik.
RonaGyuri
@nezelodo: nos ebben nagyon igazad van! Sőt, tegyük hozzá gyorsan, hogy ilyen türelmesen senkik sem fogják tűrni a pofátlanságukat! =))
kokopelli
@nezelodo: Valakitől hallottam (vagy idézték)" Valljuk be végre,hogy akkorák vagyunk amekkorák!"
Akár melyik oldalra ill.pártcsaládba kerülnének Brüsszelben,ott is csak baromságokkal fogjákk az ér-
deklődést magukra húzni! Az öcsénk volt ilyen a családban úgy 7 - 14 éves koráig!Később tudtuk meg,
hogy ez csak figyelemfelkeltés volt ill. harc az "elismerésért" !!..de őt legalább a "mutter" tudta kezelni"!
tulipan
@Commenter: Gondolod, hogy visznek NEKIK ehhez elég pénzt???
Commenter
@tulipan: Miért, loptak már eleget, nem? Csak telik rá...na nem a magánvagyonukból.
kamazuka
Sajnálom,hogy K Zoltán úr,már ha az,...szóval sajnálatosnak tartom,hogy nem ,mondjuk megértem ha igen,már mint hogy nem mernek kiállni és a valóságról beszélni...Gondolom,majd a nagy évfordulón megteszik.Igen őket mostanság nem favorizálja a ,,City".Érdekesség,hogy ők sem nyilatkoznak ,hiszen az jelentősen átformálná az Európa parlamenti választásokat esetlegesen magát a parlamentet.Gondolom ők is a nagy évvfordulót várják,nem utolsó sorban,hogy ki lép majd először.
Nem ártana beszélni kicsit arról a folyamatról melynek ez a mostani helyzet csak, csupán egy állomása...
advocat
És megértem őket! Mert Soros diplomával senki ne pofázzon Soros ellen! Mert ha az nincs akkor csak egy senki lenne? Esetleg.
Lepényleső
Ki szereti a zsebest,ki ha a zsebben keres,pofázni nem rest?
Dr plágium
Persze hogy nem szeretnek, loptok csaltok hazudtok. Szembe köpitek saját magatokat, eltapostátok a demokráciát. Mi is amit szeretni lehet bennetek? Azt nagyon fogjuk szeretni ha felébrednek a birkák és seggbe lesztek rúgva a vajdával az élen.
Qqberci
Csodálkoznék, ha ezt az önjáró halálfejet bárhol is szeretnék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.