A miniszterelnök sem hagyhatta ki a locsolkodást húsvétkor, és persze ezt meg is osztotta követőivel a Facebookon. A fotón Orbán a kis unokáját locsolja meg éppen, feltehetően főzés közben, hiszen a miniszerelnök lábait egy jókora kötény borítja. Mindenkinek boldog húsvétot.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az O 1G .t én is szívesen meglocsolnám egy szívlapáttal!!!
tudode
Magamutogató krampanPULI!
.
Soha nem volt Rogger Mour, csak egy ELFŰRÉSZELT mini óriás POFAKARATÉS bábocska!
Eladott Ország
Micsoda karakter, micsoda ember, köszönjük, hogy szolgálhatjuk az adóforintjainkkal és az utolsó lélegzetvételünkkel, tekintetes úr, egyben bocsánatot kérünk, hogy mi is élünk! Egyenesen bűn ez, tudva, hogy soha nem fogunk tudni felemelkedni azokra az erkölcsi magaslatokra, ahol ön tenyészik 30 éve. Ha a saját szemünket lopná ki a fejünkből, mi akkor is fejet hajtanánk és izzadó tenyérrel rajonganánk.De a lényeg, hogy a pórok könnybe lábadt szemmel imádják a kétrét görnyedt nagypapás figyelmességet. external.fbud1-1.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQDFLqAiuNokkSH4&w=540&h=282&url=https%3A%2F%2Fpestisracok.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F04%2Forban_locsolos_-640x600.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&_nc_hash=AQBnLDbFKJi_Khb3

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.