Facebook-oldalán jelentkezett be május elsején a miniszterelnök.

Munkával ünnepeljük a munka ünnepét

- írta ma megosztott fotója mellé Orbán Viktor.

A miniszterelnök már elindult Varsóba az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott országok, valamint az azóta belépett Románia, Bulgária és Horvátország csúcstalálkozójára.

Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Málta, Lettország, Litvánia, Észtország és Ciprus EU-csatlakozásának 15. évfordulójára hívta Varsóba kollégáit.

Az "Együtt Európáért" címmel a varsói királyi várban megrendezett ünnepi munkaülésen az uniós tagságból származó tapasztalatok és eredmények összegzése a téma, kötetlen beszélgetés formájában.

Az ezt követő munkaebéd pedig az EU prioritásaival foglalkozik az új intézményi ciklusban

- közölte korábban Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Forrás: MTI, Blikk

Címlapi kép: MTI/Kovács Tamás

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Munkával??? Hiszen ha szembejönne vele az utcán akkor sem ismerné fel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Hát persze, tudhatnánk minden mondás nélkül: repülős viki dolgozik. Munkával ünnepel. Csak az a baj, hogy a nagy jövés-menésen, agymenésen, tárgyalásokon kívül soha nem dolgozott a szó szoros értelmében, tehát azt se tudja, mi az a munka. Milyen nagyszerű legalább beszélni róla... hiszen az övéi benyelnek tőle mindent... isszák szavait...
tudode
Ha nem ébred fel az ország CSIPKERÓZSIKA álmából ki van téve az ország annak, hogy EZ a MUNKA hősöcsKÁJA fő feladatával, a NÉPHÜLYÍTÉSBŐL megy nyugállományba!
.
------ Orbán Viktor mint lakásügyi előadó
.
jozsefattilalakotelep.hu/2016/02/12/orban-viktor-lakasugyi-eloado/
.
És már az ÁTKOSBAN 63 millióért Budán "is" megrakta a féSZECSKÁJÁT!
.
www.hocipo.hu/content/view/149_feszekrakas_orban_modra_4
.
Sőt iskolatársai tulajdonát is megdézsmálta:
.
kanadaihirlap.com/2019/04/05/megtalaltuk-orban-viktor-kozepiskolas-ellenorzojet/
.
És a VILÁGHÁLÓ nem felejt!
RonaGyuri
@colibri: ismét okadatolta, hogy mennyit tud a munkáról! =))
nekem tetszik, hogy csak némi munkáról zagyvál! =))
colibri
@RonaGyuri: Nekem meg nem tetszik, hogy azon a poszton bármiről is zagyvál...
Eladott Ország
Az Orbán-kormány odafigyel a magyar emberekre, először a munka, aztán a szórakozás. Kicsit vakargatják a közmunkások az árokpartot, ezért kapnak egy kis borravalót, a melósok pedig éjjel-nappal arról ábrándoznak, hogy beletaláljanak a lyukba. Ja, már régen lyukra futottak. Miután az AB mindent rendben talált a rabszolgatörvény elfogadásával, irány dolgozni. Nem volt azzal a szavazással semmi baj: onnan vezeti az ülést az elnök, ahonnan akarja, a szavazókártyák pedig üzemmódban voltak, ahogy kell. Ez a fideszes alkotmány-tábornokok állásfoglalása. Mi más lehetne ebben a megcsúfolt, rothadó jogállamban? Orbánt kiszolgálni minden szinten. Ebben az úri világban az a legtermészetesebb, hogy a melós szakadjon meg, és akkor még így sem keres meg annyit, hogy a családja, a gyerekei méltó módon éljenek. Rohadt cseléd világ ez. Dolgozunk az uraknak, az urakért, hogy aztán mindenki kedve szerint szórakozhasson, ha már kidöglött a gyárban, otthon. Nem? Főleg a Mészáros Lőrinc nagyon figyelmes, cserébe, mert adunk neki a túlórapénzünkből is. Ha megkapjuk időben.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/golf1.jpg
Golfozunk, kérem szépen. Lölö bácsi megvette a Csányi családtól az alcsútdobozi golfklubot. Több milliárd forintot fizethettek érte. A Csányi gyerek, az Otépés Csányi fia, eladta az ország legnagyobb taglétszámú golfklubját a Talentis Group Beruházás-szervező Zrt.-nek. A Talentis a miniszterelnök jó barátjának, Mészáros Lőrinc milliárdos felcsúti üzletember érdekeltségébe tartozik. A Pannónia Golf és Country Club szinte közvetlen szomszédja Orbán Viktor hatvanpusztai majorjának és Mészáros Lőrinc birtokai ölelik körül. Már 30-60 ezer forintért alhatnak is a klubban, a többi összeget le sem írom – nem tesz jót a vérnyomásomnak. Nagyon kemény munkával ide hozzák Észak-Koreát – a világ szégyenére. Nyugodtan készülhetünk a szép szürke formaruhákra, majd abban tapsolunk DzsongVikinek? Ha ekkora málé libák vagyunk, meg is érdemeljük.
Nessy
Munkával??? Hiszen ha szembejönne vele az utcán akkor sem ismerné fel!
Eladott Ország
A csúti bűnöző cigány és bandája akik többségében soha, semmit nem tettek le az asztalra, magánemberként, a civil szférában, a ténylegesen piaci körülmények között működő versenyszektorban sikertelen senkik voltak – vagy éppen soha ki sem próbálták magukat, mert mindig is a politikából éltek – most végre valakik lettek. És ha már felkapaszkodtak az uborkafára, undorral néznek le azokra, akiknek a munkájából ők olyan jól élnek. Átformálták az országot. Mégpedig oly módon, hogy az nekik jó legyen, az ő személyes érdekeiket szolgálja minden. Elhitették – akivel lehetett és ilyenek elegen vannak egy választási győzelemhez – hogy a polgároknak, a társadalomnak semmihez nincs köze és semmibe nincs beleszólása. Elhitették, hogy az ország akkor működik jól, ha ők meghozzák a döntéseket minden esetben, a társadalom pedig lehajtott fejjel végrehajtja az utasításaikat és kussol. Az összesereglett élősködők úgy érzik, új arisztokráciát hoztak létre, egy szellemi és erkölcsi értékek nélküli, minden tartást és elveket nélkülöző arisztokráciát, amelynek jogában áll a társadalom arcába taposni. Ezek a haszonlesők bármit megtesznek azért, hogy az általuk felépített rendszer ne változzon. Ha kell, porig rombolják az országot. A saját érdekükben, semmi másért.
advocat
És akik a csatlakozást aláírták? Mert a maiaknak mi köze ehhez?
kokopelli
Az ő korábam már nem érdemes elkezdeni a melózást!..csak lesz valaki aki visszatartja! Vegyen
példát a nyaloncairól!
advocat
Azért mert elutazik, egy jót eszik, az nem munka! Szerintem.
namihami
Ajjaaajjj! Akkor elkezdhetünk spórolni. Az nekünk mindig vagy adóba vagy az EU fele büntetésbe szokott kerülni.
evacica
Mi a manó! Orbán azt sem tudja haverjaival, hogy mi az a munka!!!Életébe nem próbálta, s lehet hogy még a főnök még, hogy milyen az hogy reggel bemegyek és addig dolgozom míg a munka nincs befejezve egy kicsit szívat is!
Eladott Ország
Emlékeztetőül, hogy a rák a vetésre ne menjen:
uploads.disquscdn.com/images/9cba0e889f149bf44f8482a68ad2efdef8e85eb9ca1db023ac4b791ae2f17773.jpg?w=600&h=422
Nem nemmel szavazta, mielőtt valaki félreolvassa - ott sem voltak! A két féreg...(gerinctelen patkány)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.