Nem lehetünk büszkék magunkra: Magyarországon 2012 óta duplájára nőtt azok aránya, akik félnek az idegen kultúrájú emberektől, és egész Európában nálunk a legmagasabb azok aránya (62 százalék), akik azt állítják, senkit sem lenne szabad beengedni az országba – a második helyen álló cseheknél “mindössze” 30 százaléknyian vélekednek ugyanígy. Tavaly ismertük meg a Policy Solutions elemző intézet és a Friedrich Ebert Alapítvány „A magyar rémálom” című kutatásának eredményét, és a helyzet azóta sem javult. Tegyük hozzá mindehhez, hogy a Medián – néhány évvel ezelőtt végzett – felmérése szerint a magyar emberek egyharmada erősen, vagy mérsékelten antiszemita...

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Föld S. Péter már megint jól megírta!
Nessy
Ma már nem csak az "idegenektől" félnek, és gyűlölik őket, hanem a más véleményen lévőktől is! Egy balesetnél is inkább videóznak, fotóznak segítség helyett. A kormány meg "rá segít", mindig talál éppen kéznél lévő újabb célpontot! Ennél nagyobb kárt az emberi lélekben régen tett egy kormány!
És közben van képük a kereszténységről beszélni, úton, útfélen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.