A Klubrádiónak adott interjút Magyarország ötödik leggazdagabb embere.

Ezt üzenték Bige Lászlónak, mielőtt rászálltak a hatóságok
Fotó: Balázs Attila/MTI

Bige László nem nevezte meg azt vagy azokat, akik szerinte az „oligarchikus maffiatámadás" mögött állnak. Elmondása szerint tavaly ősszel két barátján keresztül üzenték meg neki, hogy

„szabadon elhagyhatja az országot, de ha nem teszi, akkor börtönbe fog kerülni."

Bige azt mondja, esze ágában sincs megijedni, és bízik a jogállamiságban Magyarországon.

Tavaly novemberben nagyszabású rendőri akció zajlott a szolnoki műtrágyagyárban. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) akkori tájékoztatása szerint az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal akkor azt közölte, hogy a Bige Holding Kft.-vel szemben az elmúlt években környezetvédelmi bírságot nem szabtak ki. Ezt követően zavartalanul folyt tovább a termelés a szolnoki műtrágyagyárban a Bige Holding Kft. korábbi tájékoztatása szerint. A cég akkori tájékoztatás szerint a gyár munkavállalói és vezetői mindenben együttműködtek a hatósággal.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pénztáros Lőrincnek még nincs műtrágyagyára... Sz@r ügy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
... és még hány ilyen eset van, ami nem kapott ekkora publicitást... egyszerűen csak zsarolással, fenyegetéssel elvették a tulajdonosok cégét, részvényeit, üzleti érdekeltségeit... ez egy mocskos MAFFIA és pont.
lampa laz
Ott ahol Simicskát is félre tudta állítani ez büdös tolvaj görény, a többit simán kinyírja, ha valamelyik családtagja, kedvence szemetvet egy jólmenő "cuccra". Orbánország ZRT-ként működik már 9 éve, fő tevékenysége a gyűjtögetés. Sajnos nem ismerem a TEÁOR számát..
simmering73
bízik a jogállamiságban...
Na ez nagy hiba.
evacica
Így működik a gátlástalan Orbáni maffia állam! És a hülye magyar még mindig nem zavarta el ezt a gyalázatos gátlástalan bandát!
Peller Anikó
@Mirabilis: "..bízik a jogállamiságban Magyarországon".

A maffiaállamiságban bízhat. Ahogy fogy a lerabolható terület a zígók elkezdenek egymástól lopni. Minta Meklód, csak egy maradhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.