A bevándorláspárti Soros-hálózat Gyurcsányékkal együtt kampányol a bevándorlást ellenző magyar képviselők ellen – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertetve kedden Budapesten.

Nacsa Lőrinc újságíróknak kifejtette:

kétszáz, a nemzetközi Soros-hálózathoz tartozó szervezet kampányol a magyar emberek által választott Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselők ellen.

Például meg akarják akadályozni Hidvéghi Balázs megválasztását az EP LIBE bizottságának alelnöki posztjára, sőt, a magyar ellenzéki képviselők is hetek óta a kormánypárti képviselők tisztségei ellen áskálódnak – fogalmazott, hozzátéve: a Soros-szervezetek ezért még levelet is írtak az Európai Néppártnak.

Egészen példátlan és felháborító, amit művelnek

- jelentette ki a kormánypárti politikus.

Nacsa Lőrinc rámutatott: a bevándorláspártiak teljesen szembemennek a magyar emberek akaratával, a demokratikus választások eredményével, hiszen az európai parlamenti képviselőink azért lehetnek ott, mert a magyar emberek rájuk szavaztak. A májusi választáson az ellenzéket messze megelőzve a szavazatok 53 százalékát a Fidesz kapta – idézte fel.

Azt mondta, a bevándorláspártiak azért akarják megakadályozni a kormánypárti képviselők kinevezését, mert így akarják elhallgattatni a magyar emberek hangját.

Nem akarják, hogy a Fidesz képviselőin keresztül a magyar emberek hangja felerősödjön az új Európai Parlamentben, és az olyan bizottságokban, mint a LIBE, ami eddig teljesen a Soros-hálózat befolyása alatt állt és a bevándorláspárti javaslatok első számú előkészítője – értékelt Nacsa Lőrinc.

A KDNP-s politikus kijelentette: minél erősebben akarják őket elhallgattatni, annál erősebben fogják hallatni a magyar emberek hangját az EP-ben, és mindent megfognak tenni azért, hogy megállítsák a bevándorláspárti erőket.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Fidesz/YouTube

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akkor gyorsan adjuk vissza az alsó tagozatos bizonyítványunkat!
A 49 % ill. 53% elsöprő 2/3. Akkor a 67% már 100 %???
Ok. 53 % a mostani választás eredmény. A többi 47% az mi, ha nem magyar ember? Vagy már nem is minősül homo sapiensnek? Nem érzi kissé inkorrektnek a minősítéseket Nacsa NERtárs?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Csak simán kussolnál annak mindenki hasznát venné.
desir62
dekijafaszomezanacsagecipondró? Sorold fel azt a 200 soros bérencet TE NÁCI KÖCSÖG!
tudode
Hogy beindult ez az ÓRIÁS BÉBI, következő bársonyhokedli várományos akkor, amikor még nem is jegyzi ŐKELMÉT pl. a wikipédia
.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Nacsa_L%C5%91ri...
.
Annyi van, hogy
.
""" Készíts Nacsa Lőrinc című szócikket! """
.
Pedig már mióta "bevándorláspártiKÁZIK"!!! Nem lehet tudni ki fia, borja!
Shikari
@SystemError: Javasolni is akartam neked de megelőztél. :-)))))))))
kereső
Na itt van már megint a mérhetetlen támogattságú kdnp feltörekvő csillaga- aki elég bátor ahhoz, hogy megnyilatkozzon a magyar emberek nevében.Hol van hozzá a támogatottsága- azt nem tudom.
Shikari
@kereső: Kétharmadnak hívják ezt a támogatottságot. A magyarok többségéről beszélünk. :-))))))))))
Nessy
Akkor gyorsan adjuk vissza az alsó tagozatos bizonyítványunkat!
A 49 % ill. 53% elsöprő 2/3. Akkor a 67% már 100 %???
Ok. 53 % a mostani választás eredmény. A többi 47% az mi, ha nem magyar ember? Vagy már nem is minősül homo sapiensnek? Nem érzi kissé inkorrektnek a minősítéseket Nacsa NERtárs?
fideszes gyökér
fejből megjegyezni ennyi mindent...
Nem hiába frakciószóvivő az illető!

De volt egy másik sztori is, amikor valami Mária átbaszott egy elmebajnok József nevű illetőt arról, hogy hogyan is lett terhes.
babp1982
Nem pubikán nem a magyar emberek 53%-a hanem az ukránok stb akiket buszokkal hordtatok át szavazatával lett ötvenhárom százalékotok! A demokratikus választásokról meg jobb ha hallgatsz te fartúró mert az amit választások címén csináltok az minden csak nem demokratikus! Ó csak nem annak a parodustának csúfolt seggtakarítónak a rokona vagy, mert így érthető, hogy segg hülye vagy-:))))
desir62
@kereső: Hát itt van minnyá a sikari a pegero a durbincs meg a többi fidióta mindet nem sorolom fel.
kereső
@Shikari: Talán értelmezd először amit irtam, majd utána matekozhatunk. Mivel nem bizom abban, hogy értelmezni tudod magyarázat nélkül, ezért inkább szájbarágom: a kdnp nevezetű párt ifju csillaga sorosozott. A kdnp nevezetű pártot nem mérik a közvéleménykutatók. A kdnp nevezetű párt nem indult a választásokon- sem az országgyűlési ,sem az ep választáson. A kdnp nevezetű pártnak nem mérhető a támogatottsága. Érthető?
Kookas
@nevemnick: egy vágásra érett neres geci.
evacica
@kereső: A KDP se nem keresztény, se nem demokrata, se nem párt, csak megélhetési politikusok csoportja! Ez a Nacsa egy újabb nyula cilinderből, aki osztani akarja az észt? Az én és barátaim nevében ne nyilatkozzon!
advocat
Esetleg valami új? Ja. Az nincs. Itt a nyár, az uborkaszezon, jó amit még a télen megírtak, csak fel kell olvasni. Ehhez még ész sem kell.
advocat
Lőrincke! Van 8 nem fideszes képviselő. Hány tagja van a parlamentnek? Azo kire és mire is szavaznak. Van olyan bizottság, ahol csak egy magyar van. Hülyítitek a népet. Már aki hagyja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.