A DK európai parlamenti képviselője szerint a kormányfő kemény évek elé néz.

A Népszava hétfői cikke szerint a kormány arra készül, hogy lealkudjon az uniós büntetésekből. A reménytelen számlákat már ki sem küldik Brüsszelbe, a költségvetés inkább lenyeli ezek költségét – fogalmazott a lap.

Dobrev Klára a Klubrádióban reagált arra, hogy a kormány próbál alkudozni Brüsszellel a korrupció miatti büntetésről. A DK európai parlamenti képviselője szerint ez

nyílt beismerése annak, hogy loptak, csaltak, hazudtak.

Szerinte az EU egyre komolyabban ellenőrzi a magyar kormány köreihez köthető korrupciós botrányokat a be nem nyújtott számlák, a készülő jogszabályok és a 7-es cikkely előkészületei alapján.

Dobrev Klára szerint kemény időszak elé néz Orbán Viktor

Fotó: Facebook

Dobrev a műsorban úgy fogalmazott, hogy szerinte "nem véletlenül mondta a volt finn nagykövet, hogy Európa egyik legkorruptabb országa Magyarország." Ráadásul Dobrev Klára szerint a következő költségvetésben sokkal kevesebb pénz érkezik, ha a kormány nem hajlandó a bírói, ügyészi függetlenséget garantálni.

Dobrev Klára Orbán Viktor vesszőfutására számít a következő években. Ezt a készülő jogszabálytervezetekre és a 7-es cikkely élesítése körüli előkészületekre alapozva mondja, valamint arra, hogy az Európai Tanács soros elnöki tisztét betöltő finneknél az egyik legfontosabb kérdés a jogállamiság

- írja a Klubrádió.hu.

A teljes beszélgetés ITT hallgatható meg.

Forrás: 24.hu, Klubrádió

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Commenter: 09:44: ezt már a multkor itt is kibeszéltük-mondjuk én nem groteszknek tartom, hanem egészen másnak- fogalmazzunk úgy, hogy az 1989-90 es időszak elárulásának. És kimondottan sajnálom, hogy Merkel asszony ebben részt vesz- hiszen eddigi munkásságát igen nagyra becsültem. Kár érte- és az utóbbi tiz évben orbánnal szemben mutatott politikájáért.
Commenter
@kereső: a groteszk szót nem én találtam ki, de ha belegondolsz, illik orbánra. Kívül belül groteszk. Nevetséges, kisgömböcre emlékeztető külseje, beteg kül és belpolitikája, taszító uszítása és minden amiről szól az a legabszurdabb és leggroteszkebb szomorújátékot is felülmúlja most már. Ez az egész "elárulás" a köztársaság és az alkotmány eltörlésével, a választási rendszer megbuherálásával kezdődött, folytatódott Nagy Imre szobrának elmozdításával az éj leple alatt, (ha ő pártállástól függetlenül nem elég mártír akkor ki az?) az antall-kultusz, a 30 éve szabadon koncert és hasonlók. Merkel asszony egy tiszteletes lányaként élte át a Honecker rendszert.Kár hogy ezt nem tartotta szem előtt az elmúlt 10 évben. Sajnos nem tudjuk mit szólna ehhez a néhai Kohl kancellár, de talán nem tévedek nagyot ha azt mondom, nem örülne. Ő valóban irtózott mindattól amit orbán képvisel. orbán nem érzi úgy, hogy bármit is elárult volna, hiszen sohasem akarta azt, ami lehettünk volna.Vajon ki lesz az, Frans Timmermanson kívül az EU-ban aki orbánt nem tolerálja tovább? Szerintem sokan csalódtak a Pán Európai Pikniken való részvétele és orbán folyamatos támogatása miatt is Merkel asszonyban. Nem csak Magyarországon, de Németországban és Európa szerte is.
papa.49
Mindenesetre a csutitetűnek valahogy NEM ÁLL A ZÁSZLÓ !!!
Commenter
@papa.49: pedig szerinte egy a zászló...így fosványos után és kötcse előtt. De valami talán elkezdődött a fideszben, ld. Szécsény, igaz nekik csak a csicska KDNP-vel telt be végül a pohár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.