A magyar gazdasági helyzetet, és a határon túli magyarokat fogják kutatni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A magyar gazdasági helyzet stabilan romlik és egyre szarabb, a határontúliakat meg nem kell kutatni, mert el sem vesztek. Ott vannak. Akkor miaf@szt kutat ez a gittegylet. Nem tisztességesebb azt mondani, hogy ellopunk 1,3 milliárdot, mert kell nekünk?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A magyar gazdasági helyzet stabilan romlik és egyre szarabb, a határontúliakat meg nem kell kutatni, mert el sem vesztek. Ott vannak. Akkor miaf@szt kutat ez a gittegylet. Nem tisztességesebb azt mondani, hogy ellopunk 1,3 milliárdot, mert kell nekünk?
RonaGyuri
csak hogy tudjuk mire lesz ez példa:
"„minden kutatásra fordított állami támogatásnak meg kell térülnie. Azonban a jelenlegi rendszer nem hatékony, ezért megteremtik az egységes, teljesítményalapú forráselosztás feltételeit.”!!! "
Palkovics igen hatékonyan LOPJA a pénzt! =))
Pálinkafőző Rézüst
Röviden: qrvanyátok álmagyar álkeresztények...
RonaGyuri
@Pálinkafőző Rézüst: Palkovics már példát is mutat

Egyik pribékje a minap közreadta mit vár el ártunk és qurmányunk a tudománytól

„minden kutatásra fordított állami támogatásnak meg kell térülnie. Azonban a jelenlegi rendszer nem hatékony, ezért megteremtik az egységes, teljesítményalapú forráselosztás feltételeit.” – ezt a minisztérium illetékes NER-társa közölte a minap az MTA megregulázása indokaként.
Egy mai hír szerint nem csak pofáznak, de „jó”-példával is járnak elől: „A Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány közösen nyerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közvélemény-kutatásra és tanulmányírásra vonatkozó közbeszerzését – derül ki a 24.hu birtokába jutott 1,3 milliárd forintos szerződésből.
Azért az összegért család-ragok és barátok: „Magyarországon a gazdasági kilátásokat és a szociális változásokat, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában és Szerbiában pedig a határon túli magyaroknak a magyarországi helyzethez való viszonyulásait vizsgálják.”.
Ja és ez nem egyedi eset, ezidén sem, a tavasszal már pottyant egy 1,4 milliárdos megbízás, amiért: „az idősek társadalombeli szerepével és az EU-s problémákkal kapcsolatban végeznek kutatásokat és összegzik eredményeiket”!
Na ezt nevezik kicsiny hazákban hatékony tudományos kutatásnak
namihami
Erősen reménykedjünk benne, hogy a projekt nem lesz a Századvég számára veszteséges. Felülről nyitottá kéne tenni, úgy ahogy pl. az Úszó VB költségvetésével (is) történt.
Eladott Ország
A századvégbél kutat... uploads.disquscdn.com/images/21dd017bf2c502b68b332cd70b8d725ab3384a12b8eb0370aaa5914e82106523.png?w=600&h=536&w=600&h=536&w=600&h=536
Ez az emberszerű lény ott legfelül rokonságban áll az emberiséggel? Igen, egy borotvált, rosszindulatú majom.
uploads.disquscdn.com/images/75b359daf3c7fdbf50a924aea6ac3221fa27d102b4661cfbb6dc47e4f56ee996.jpg?w=600&h=315
Géfodor tipikus esete, a NER totális elmebaja szócsövének. G. Fodort a törpét nem lenne nehéz a földbe taposni !...de ez nem jó ötlet, mert beszennyezné a földet!...dögkútba, a mocskos gazemberrel !
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm.cdn.blog.hu%2Fva%2Fvaranus%2Fimage%2FFabius%2Fk%25C3%25A9p%2Fg.fodor-g%25C3%25A1bor.gif&key=J1cE43AY-Cj6azz-9L8jXQ&w=600&h=344
Eladott Ország
A Századvég közpénzzel kibélelt, nem független, a hatalom mézes-mázos madzagával összekötött, a fidesz házi elmegyógyintézete, csak sajnos a Lipótmezei Elmegyógyintézetet már bezárt. G Fodor az MNB évzáró buliján meg majd a tizenkét plusz egy fodor van a szoknyámon c. nótát húzatja Csörgősipkás Kuszaszem fülébe.
Nessy
A Magyarországi gazdasági kilátásokat és szociális helyzetet kutatóknak feltétlen szerezzenek be mélytengeri búvár felszerelést!
Határon túli magyarok fideszhez való viszonyát remekül mutatja az odautalt milliárdok és a fideszre érkező levélszavazatok aránya! (MilliárdFt./szavazat szám= 1 határon túli szavazat ára.
Macskaszem
Év elején az időseket kutatta meg ez a nyaloda, aztán több lett tőle a nyugdíj?
Nessy
@Macskaszem: Gondolod, hogy saját családjukon kívül megkérdeztek egyetlen idős embert is??? De lehet, hogy azokat sem! Elővettek három dicshimnuszt zengő cikket, meg négy álomtitkári megrendelt beszámolót, és összeollózva lett belőle egy sok oldalas tanulmány!
szaboria1
Ezért kellett a Palkovicsnak a kutatókat leválasztani a MTA-tól, hogy több pénzt lehessen lenyúlni.
Nessy
Palkovics NERtárs! Most láttam Bécs új kórházáról egy videót! Nem lehetne azt kutatni, hogy mennyivel bölcsebb dolog stadionok, meg egyéb úri agymacska finanszírozása helyett egy hasonlót építeni??? Ja, ott a GDP 10%-a az egészségügyi kiadás, nálunk ma már 4% sincs!
Na ezt kutassa!
Sámannus
Már szipkázzák is el a pénzt az akadémiától.
szaboria1
@Nessy: A bécsi kórházhoz a mi lemaradásunk potom 20 év.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.