Az adományozó a miniszterelnök veje által tulajdonolt ingatlanfejlesztő, a BDPST Group volt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar kormány -maffiaállam- nem küld számlát, vagyis nem kéri Brüsszeltől az Elios-projektekre szánt támogatás kifizetését. Ennek oka, hogy Orbánék beismerték, hogy az OLAF által megállapított csalás gyanúja megállja a helyét, ezért ahelyett, hogy a bíróságra vinnék az ügyet és felelősségre vonnák a kár okozóit – köztük Orbán vejét – inkább a magyar adófizetőkkel fizettettik ki a számlát. Nem először és nem is utoljára vagyunk mi azok, akik végső soron mindenért fizetnek ebben az országban, hiszen Orbán megteheti, hogy arra használja a közpénzt, amire csak akarja. Ha 4 milliárdos dolgozószobát akar a Budai Várban, vagy saját magángépeket, amelyeken diktátor találkozókra repked, akkor megkapja. Az ÁSZ, az Ügyészség, de még a rendőrség is karba tett kezekkel bámulja, ahogy egy megalomániás szétrabolja az országot.Nem tudom mit kell tennie ennek a kormánynak ahhoz, hogy kitakarodjunk végre az utcákra és elzavarjuk ezt a gyáva senkikből álló, a nép érdekeivel szemben cselekvő kormányt a büdös francba. Ellopták a magánnyugdíjainkat, de mi nem szóltunk egy szót sem. Ellopják a jövőnket és kitörlik a múltunkat, de mi mégis tűrjük. Sokan mondják, hogy na igen, de ki lehetne jobb alternatíva? A válasz erre pedig a következő: bárki más. Ugyanis még egy csatornákban rohangászó patkány is kevesebb kárt okoz, mint ez a magát keresztény nemzetinek nevező szellemi és erkölcsi fekély. Ehhez képest bármi, ismétlem: bármi pozitív változás. Eljutottunk oda, hogy elmondhatjuk, Albánia népe előbb emeli fel a szavát a demokrácia sárbatriprása ellen, mint a forradalmak hős népe, a magyar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Ez csak aprópénz ahhoz képest amennyit lenyúltak...
Málna
Szóval a neki kijátszott hatalmas pénzek egy ici-pici részét visszaadja. Csak legalább névtelenül tenné, ne pózolna és ne tetszelegne a jótékonykodó szerepében...
Macskaszem
Az Elios sötétítő lámpákon 3,5 milliárdot kaszált, ennek mos visszaadta az 1, azaz egy százalékát. Kérjük vissza a többit is.
RonaGyuri
Az 1%-rúl

avagy ismét mértékegységgé avanzsál a vastüdő?

A henciék gyütt tagja, aki mint tudjuk nem közszereplő, most éppen azzal köz-szerepel, hogy


(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--rekhdJzQ--/7LOCTKsxwsBiFUAKs.jpeg?_ga=2.199459367.886762651.1565759630-1407582132.1521438362)

hogy egy cég nevében, amihez a kapcsolatát is tagadni szokás, most annak tulajaként jótékonykodik. Természetesen ahogy az illik: minta kedves após – bocsika Após -, aki menzán zabál, vagy az új igazságühyér liba, aki klimpírozgat. Persze mindegyik véletlenül a kamerák kereszttűzében! =))
csipetke
A kis nemzeti töklámpás vejkó közpénzen,eu-s pénzeken,lopással csalással gazdagodott,illő,hogy valamennyit visszacsengessen jótékony célra.Ha azt hiszi a kis izééé,hogy ezért szentté lesz avatva,óriásit téved.Ha bukik a puhos apósa,vele bukik ő is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.