Matolcsy írása szerint Varga túl pesszimista, túl optimista és hülyeségeket beszél.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mert a Matolcsy jövőbelátó fenomén, ami nem baj, mindenki azzal égeti magát, amivel tetszik neki. Jövőbe lát, és még el is mondja. A Növekedés.hu nevű oldalon tíz pontban részletezi, milyen területeken zárkózhatna fel Magyarország a nyugathoz tíz év alatt. Méghozzá „Wei wu wei – megerőltetés nélkül, csak könnyedén…”, írja Matolcsy György, Lao-Cét idézve. Igazából nem kell semmiféle kommentár ehhez a Matolcsy-látomáshoz, csak azt döntsék el, hogy akkor most sírjunk, nevessünk, vagy egyszerre.…és szóljunk Ausztriának, hogy mostantól tolasson, nehogy ütközzünk a fejlődés út-ján. Elő az aranyakkal, ékszerekkel, festményekkel, palotákkal, Matolcsy György! Rázza ki a családjából is az ellopott vagyont. Ehhez nem kell semennyi pont. Megkérek mindenkit, ha átlépi a határt, tagadja le, hogy létezik egy tótumfaktum, a Magyar Nemzeti Bank elnöke. A szégyen úgyis a miénk .Lengyel László mondta, valamikor a 80-as években előadott, nagyívű víziói voltak már akkor is, szárnyalt saját szavain, majd az első sorban ülő Hetényi pénzügyminiszter felszólt neki: - Gyurikám, a számok nem zavarnak? Úgy tűnik, a számok azóta se zavarják, legfeljebb a 8-ast nem bírja látni. Varga Mihály közepes képességű könyvelő – aki a hülye magyaroknak nem mellesleg azt javasolta, hogy ha nem tetszik a 325 forintos euró, akkor tessenek Magyarországon nyaralni, francnak kell külföldre menni. Hogy közben a plebsznek kiszúrják a szemét az ingyentízmilliók ígéretével, ja hogy a gyes, a minimálnyugdíj, a családi pótlék ugyanannyi, mint 10 éve? Kurvára nem érdekel senkit. Viszont a propaganda hihetetlen ütemérzékkel hirdeti a Kánaánt. A válsághelyzetet itt nem a tömeges bevándorlás okozza, hanem az agyhalál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@Eladott Ország: ...Orbán tudja, hogy bármilyen képességeket is gondol magáról, azért kell egy országban pénzügyminiszter-szerűség, meg jegybankelnök. Csak ezekhez hasonlóakból válogathat, "jegyzett" szakember se közel, se távol. Sajnos a többi miniszteriális szerv sem kivétel.
creativehun
Matolcsy lényegében kimondta azt amit már eddig is mindenki tudott...a jelenlegi gyenge forint...egyenesen célja a magyar kormánynak.
verőce21
"Mi lenne a miniszter szerint a stabil árfolyam? 330/320/310 vagy 300 forint/euró, esetleg 240 forint/euró, mint 2008 tavaszán? Ha van a pü.miniszternek árfolyamcélja, akkor az elmúlt években is volt bizonyára: akkor miért nem érte el? Nem akarta, nem tudta, esetleg csak mondta, de nem csinálta?" - von Matolcsy
Borsodi
Kezdődik valami!
Dübörög a gazdaság! Egyre jobban élünk ebben az élhető országban! (De kire gondolt?)
www.youtube.com/watch?v=8w7XOARswMY
Eladott Ország
@creativehun: tegnap, 18:24; Így lehet pénzt lopni az alapítványaiba.
tudode
Misikét őfélesége gondnokság alá helyezte
.
------ Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Előneve mr kusti!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.