Kormánykritika ezúttal sem hangzott el.

Működésképtelen ellenzéki összefogásról beszélt a köztévén a kormányközeli elemző
Fotó: Youtube

Egy kifutása lehet a Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt beszédét rögzítő hangfelvétel kiszivárogtatásának: az, hogy

még saját szimpatizánsi táborában is megkérdőjeleződik Karácsony Gergely személyes hitelessége, alkalmassága és hosszú távon az ellenzéki összefogás jövője is

- mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Az elemző úgy vélte, "belső leszámolás" állhat a hangfelvétel kiszivárogtatásának hátterében.

Arra, hogy kinek állhat érdekében Karácsony Gergely "gyengítése", megjegyezte: ez minden olyan ellenzéki pártnak érdekében állhat, amelyik "nem a Párbeszéd-MSZP-szövetség győzelmének szurkol". Kiemelte a Demokratikus Koalíciót és a Momentum Mozgalmat, amelyek a főpolgármester-jelölti előválasztás első köre után saját jelölteket "indítottak rá" Karácsony Gergelyre. Ez akkor is azt mutatta, hogy ezek a pártok nem akarnak beállni Karácsony Gergely mögé – tette hozzá.

Az biztos, hogy a hangfelvétel kiszivárogtatása a DK társadalmi támogatottságát, politikai ambícióit "nem érintette negatívan"

- fogalmazott.

Az elemző szerint a hangfelvétel, illetve az ellenzéki oldal botrányai azt mutatják, működésképtelen az ellenzék "összefogás-kísérlete", részben azért, mert olyan politikai pártok és szereplők próbálnak összefogni egymással, akik "tulajdonképpen utálják egymást". Minden érintett politikai szereplő tisztában van ezzel, és az aktuális szövetségek fel fognak bomlani – jelentette ki.

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez nem köztévé, ez a fidesz közpénzből fenntartott propaganda gyára.
Minden, még a fideszközeli felmérések is azt mutatják, hogy szoros lesz a verseny. Elvileg. Mert biztosra vehető, hogy elcsalják megint. Ezért is kellenek a hasonló hazug, megtévesztő nyilatkozatok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez nem köztévé, ez a fidesz közpénzből fenntartott propaganda gyára.
Minden, még a fideszközeli felmérések is azt mutatják, hogy szoros lesz a verseny. Elvileg. Mert biztosra vehető, hogy elcsalják megint. Ezért is kellenek a hasonló hazug, megtévesztő nyilatkozatok.
reagens
Az ellenzéki kórus valamilyen módon mindig igyekszik kimagyarázni a vereséget. Az fel sem merül bennük, hogy egyszerűen nem kellenek a szavazóknak!
Kicsit hasonlítanak Hitlerre, aki az utolsó napokban nem létező hadosztályokat tologatott térképen! Nem voltak többen az oroszok, hanem elcsalták a háborút! :-))))))))))))))))))))))))))))
tudode
Ha az ellenzék nem éri el a célját, akkor majd a társadalom kéri ki a rablógarázdálkodását a közjogilag érvénytelen, szekta színtű bagázsnak, de akkor a nyúlcsukák használata ajánlatos lesz mindazoknak, akik összetévestették a szezont a lógójukkal!!!
.
Erről va szó, mint 100 évvel ez előtt
.
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg

Ami késik, az nem múlik!!!
Eladott Ország
Vajon ezt a következtetést a közpénzből fenntartott szakértő miből vonta le? Már azon túl, hogy Orbán csapata ezt adta ki parancsba. Nem lehet mondani persze, hogy minden tökéletes lenne az ellenzéki térfélen, azonban az elmúlt éveket követően először tűnik úgy, hogy egy valós, országos összefogásra kerülhet sor ősszel. A komolyabb pártok, akik igazán számítanak, megegyeztek egymással és a legtöbb városban és budapesti kerületben egyetlen közös jelöltet indítanak a fidesz ellenében. Ez az, amitől az állampárt igazán tarthat, hiszen ameddig külön-külön legyőzhetetlen a kormánypárt, addig egy összefogás eredményeként elég sok helyen legyőzhető a fidesz. Ezzel persze tisztában vannak ők is, nem véletlen, hogy egyre erőszakosabban nyilatkozzák napról-napra ennek az ellenkezőjét. Ráadásul úgy tűnik, új éhesekkel akarja lecserélni a régi elvtársakat. Gondolom, etetni kell a klientúrát, de ha nincs másik torta, az eddigit kell újraosztani. Ezzel csak az a baj, hogy a régiek is enni akarnak. Nem fogadják el szó nélkül, hogy kivegyék a szájukból a sütit. Sorra borulnak a bilik, egész önkormányzatok lépnek ki a fideszből, sértett párttagok pakolnak ki arról, hogy is működik a bűnszervezet. Elkezdődött a kapkodás. Az EP-választás nem Orbán tervei szerint sikerült. Igazából mostanában semmi nem úgy működik, ahogy a nagy látnok előre elgondolta. Most rossz lóra szállt fel a botcsinálta dakota, és nem tud leszállni. Ha már Európát nem kaphatta meg, a saját gyűlölt, lenézett, megvetett kis szemétdombját meg akarja őrizni. Bármi áron. És a cselédek dolgoznak, hogy a gazda megnyugodjon.A maffia egyszerűen nem engedheti meg, hogy megtörjék a hatalmát. Márpedig ha az ellenzéki pártok összefogása működik, akkor sok települést vissza lehet foglalni.
human
@reagens: A szavazók 50%-a nem Orbánra szavazott. Szóval azt állítani, hogy az embereknek nem kell az ellenzék elég nagy blődség.
reagens
Tegnap este ebben a témában szánalmaskodott Kunhalmi Ágica az ATV-ben!
Kezdenek mindannyian Puzsér féle idegbeteteg és rángatózó vonásokat felvenni. Azt vártam, hogy a kereplő, hablatyoló Ágicát mikor önti már le valaki egy pohár hideg vízzel, hogy észhez térjen! :-)))))))))))))))
reagens
@human: Ne gondold! Nem az ellenzék nem kell, hanem ez a roncsellenzék!
Nem is tudom, hány kis pártocska kapott ÖSSZESEN annyi szavazatot, mint a Fidesz!
Kéne ellenzék, de nem ilyen demagóg, hazug, országrontó csürhe, hanem egy konstruktív, értelmes csapat!
Eladott Ország
@reagens: ma, 11:50; Etetni kell a klientúrát, de ha nincs másik torta, az eddigit kell újraosztani. Ezzel csak az a baj, hogy a régiek is enni akarnak. Nem fogadják el szó nélkül, hogy kivegyék a szájukból a sütit. Sorra borulnak a bilik, egész önkormányzatok lépnek ki a fideszből, sértett párttagok pakolnak ki arról, hogy is működik a bűnszervezet. Ez nem tartozik ide, csak úgy eszembe jutott: a propaganda azt terjesztette, hogy Hitler a helyén van és harcol. Akkor is ezt mondták be a rádióban, amikor a Németországot romba döntő önjelölt messiás már nem élt. Még akkor is győzelemről beszéltek, amikor már elbuktak.
reagens
@Eladott Ország: Hitler soha nem adta meg magát és nem hagyta el Berlint. Máig fájó pontja ez a győzteseknek! :-)

Nyugodtan készítsetek elő változást és szervezzetek át, amit akartok, ha rátok szavaznak! Ugye nem baj, ha ebben kételkedem! :-))))))))))))))))
papa.49
A benézőpont ,,KUTATÓJA,, benézte ezt rendesen, de ha esetleg nem tudnátok fütyiszek a GÁT SE EGYBŐL OMLIK LE, DE MIKOR MEGJELENIK AZ ELSŐ ERECSKE A GÁT KÜLSŐ OLDALÁN MÁR CSAK IDŐ KÉRDÉSE A KATASZTRÓFA !!!
Ezt azért nem árt tudni a fütyiszeknek, meg az itt trollkodóknak sem !!!
Eladott Ország
@reagens: Készülünk a változásokra, a teljes vagyonelkobzás után a Gundel menza helyet jöhet a börtönkoszt, a nép egyszerű puritán plebejus fiának, a négymilliárdért összetákolt, végtelenül minimalistának és egyszerűnek hazudott budai vár lakójának.
uploads.disquscdn.com/images/5e4679fd316f64a0bf346d6a30442c1e2acaca063aa05db876ba8c0f42c1b361.jpg?w=600&h=340
reagens
@Eladott Ország: Te most már a büntetési tételeket polírozod. Előtte még a huncut embereiteket, meg Czeglédi elvtársat várjuk már ki. Kíváncsi vagyok az ítéletekre!
Eladott Ország
@reagens: A Czeglédy ügyre a mai napig nem sikerült a vádat összeállítani, viszont Tiborcz vejkó ügye egy államközi maffiahálózat gyanúját veti fel. Ezt nem csak az ellenzék, vagy a civil szervezetek tucatjai, hanem az Európai Unió állítja. Egy olyan szervezet, melynek abszolút nincs semmi érdeke abban, hogy beleszóljon a választásokba. Nekik egy céljuk van, lebuktassák azokat, akik ellopják az Unió vagyonát. Tiborcz István, amennyiben a vádak bebizonyosodnak, meglopta az Unió polgárait és meglopott minket mindannyiunkat. Akkor Tiborcz István bűnössége nem kérdéses, már csak a börtönévek száma a kérdés. Illetve az, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke tudott-e az ügyről. Tudott-e arról, hogy veje valószínűleg meglopta az Európai Uniót. Tudtál róla, Viktor? Várjuk válaszod.
reagens
@Eladott Ország: Tiborcz ellen semmiféle vizsgálat nem folyik. Miről is beszélsz akkor? Czeglédi elvtárs ellen lassan összeáll minden és nem fog lehajolni a szappanért! :-)))))))))))))))
Donáth úr is készítheti a bundáját! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Eriksson
Ha a baloldalon mindenki hasonlóan gondolkodna, akkor nem volna szükség ennyi pártocskára. Ez sokszorosan igaz, ha a gazdasági háttércéljaira gondolunk.
Már nehogy az MSZP és a Párbeszéd egyre gyengülő oligarchái mondják meg a jövőben, hogy mit főzzünk vasárnap ebédre.
Megy a harc minden szinten, szegény KariGeri meg egyre inkább ki van idegileg, már azt sem tudja mit beszél.
Clavigo
@reagens: Buta vagy,,és sötét,mint egy belsőzseb.
reagens
@Eriksson: Tegnap láttam Kunhalmi Ágicát az ATV-ben. Minden második mondatában hangsúlyozta, hogy a Fidesz az összefogást nem tudja szétverni! :-) Nem is nagyon akarja!
Ami feltűnt, hogy volt már annyira idegbeteg, mint Puzsér! Szinte kiabált. Már Krug Emi is csitította! :-))))))))))
Eriksson
@reagens: Kunhalmi cuki pofa, míg ki nem nyitja a száját. Ám onnantól szóra sem érdemes.
Az összefogást nem kell szétverni, szétveri az önmagát. Ennyi szerteágazó érdek nem sokáig működhet együtt. El lehet képzelni, mekkora cirkusz lesz itt, ha az ellenzéké lesz a város. Ha az ország nagy része, akkor meg pláne.
Puzsér az Puzsér. Hadd mondja a magáét, Hiszen ő egy kritikus, vagy mi.
Nessy
A vasárnapi ebéd legfontosabb meghatározója sok ember számára, mennyi van pénze van rá! És innen tovább a többi dajka mese hölgyeknek!
CsipkeRózsa
Most már naponta van Karácsony, bár kicsit korai.

Miért fáj nekik, hogy az ellenzéki összefogás működésképtelen, örülniük kéne.
reagens
@Eriksson: Puzsért azért hoztam példának, mert egy idegbeteg alak hablatyolásával kiabál minden alkalommal. Jó, ilyen a vérmérséklete. Na meg az esze ennyi! Ágica viszont beszéd közben hergeli bele magát a szerepbe és kiabál. Eddig nem volt ilyen! Az a felemás
Ugyan akkor teljesen tisztában vagyok vele, hogy egy nulla hangember!
Na és az összefogásuk. Teljesen egyetértek. Ezek hamarabb fojtanák meg egymást egy kanál vízben, mint hogy valamelyiknek egy centi előnyt adnának!, vagy hogy megegyezzenek!
Eriksson
@reagens: Annyiban ellentmondanék, hogy Puzsér egy kifejezetten értelmes széles látókörű ürge, bármikor meggyőződhetsz róla. Hogy ordítozik? Hát rádiós, vagy mi a fene?
Kunhalmiról ezt nem mondható el. A ő látóköre kifejezetten a Fidesz és Orbán körül forog. Ha megkérdeznéd tőle, hogy a föld lapos-e vagy kerek, valami ilyesmit mondana: Teljesen mindegy, mert azt úgyis a Fidesz, és Orbán Viktor mondja meg.
Vagy valami ilyesmit. :)))
A többivel egyetértek!
Eladott Ország
@reagens: ma, 14:35; Mert ha valamit biztosan megtanulhattunk a fidesztől az az, hogy soha nincs olyan, hogy ez már a legalja. Nos ezért nem is akar csatlakozni a fidesz nevű bűnbanda az Európai Ügyészséghez. Egyébként a jogállam megszűnt hazánkban!
Eladott Ország
Évi 100 milliárdból közpénzen fenntartott köztévé/migráncstévé, a mi pénzünkből hülyít!
Aki Én
@reagens: ,,Tiborcz ellen semmiféle vizsgálat nem folyik"
Attól, hogy édesanyád nem visz mindennap kezelésre, még nem vagy egészséges.
reagens
@Aki Én: Megint hozod a nyomi formádat szerencsétlen? :-)))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.