Hazafias ellenzék létrehozására szólította fel az Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben álló politikai erőket és civileket a Demokratikus Koalíció elnöke tegnap, pártja fővárosi ünnepi megemlékezésén. Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy ez a hazafias ellenzék természeténél fogva éppen olyan színes lesz, mint 1956. – Lesznek benne baloldaliak, centristák, liberálisok, zöldek és jobboldaliak...

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Jozefina: Egy igazi hazafias népfront! Én benne vagyok! :)
kereső
Mutassatok már nekem egy valakit!, poltikust, közéleti személyiséget, aki nem megosztó. Még karácsony Gergely is az a maga "szelid" módján. Ami meg az mszp-t illeti, még most sem tanultak-és nem is hajlandóak- pedig nagyon egyszerűen egy régi nagyon bölcs volt miniszterük mondására kéne figyelemmel lenniük: " nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani". Nos a mostani történések fényében- Horváth Cs. ,Tüttő/Leisztinger a fővárosi közgyűlésben, Draskovits előhúzása a kalapból, Gajda kispesti polgi-és az ő narkós haverja/akit a párt ugyan kizárt- de a polgármester felemelt/, mind mind arra felé mutatnak, hogy hiába a sok intelem, hiába Gyurcsány kilépése, Botka kilépése,és az időközben elpárolgott szavazó-támogatói bázis eltűnése. Ami nem most kezdődött, hanem 2007-2008-ban, amikor is voltak szivesek az mszp vezetők hátba szúrni saját miniszterelnöküket,és akkor még/már pártvezetőjüket is. Vajh mikor fognak elszámolni öszöddel, és az árulással?
Gáon Mordehaj
@Jozefina: Ez a pápai felkapaszkodott proli, mióta hazafias?
Talán hatalomvágyó önkritikátlan bohóc, aki be akarja bizonyítani magyarországi judeo-bolsevik- és bulgáriai kommunista hibrid arájának, hogy érdemes arra a kegyre, amellyel, Apró Antal unokájaként; --Őt, a pápai senki, a karrierista ifjúkommunistát-- kitüntette!
Béla333
Az is támogatásnak minősül, ha egy várost feldúló, felgyújtó csapat vezetését nem csukom börtönbe, bár erre (állítólag) bizonyítékom is van és eszközöm is van hogy megtegyem? (rendőrség, titkosszolgálatok, stb, stb...)??
Sanding
Ilyen alapon az összes államfőt meg lehet vádolni népirtással. Hágában nem ezért hoztak létre egy bíróságot, hogy ne kelljen ilyen ügyekben találgatni?
Tessék Hágához fordulni, ha ezt komolyan gondolják, hiszen ha nem teszi, bűnpártoló lesz! Lássunk már tisztán!
Borsodi
Ezt aki nem elme zavarodott tudja.Mért csak Gyurcsány meri kimondani? Ez a vesztünket jelentheti.
https://www.youtube.com/watch?v=siWtNVJerEA...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.