Hazafias ellenzék létrehozására szólította fel az Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben álló politikai erőket és civileket a Demokratikus Koalíció elnöke tegnap, pártja fővárosi ünnepi megemlékezésén. Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy ez a hazafias ellenzék természeténél fogva éppen olyan színes lesz, mint 1956. – Lesznek benne baloldaliak, centristák, liberálisok, zöldek és jobboldaliak...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gyurcsány, aki következetesen kitart álláspontja mellett. Nem köpönyegforgató, nem hazudik, nem csal, nem lop. Folyamatos ostrom alatt tartja a fidesz-kdn-t, személy szerint orbánt, aki fél tőle, mint ördög a tömjénfüsttől!!! Igen, igaza van létre kell hozni egy olyan (inkább civil szerveződést) akik hazafias ellenzék címen működne és ennek megfelelően tevékenykedne szeret az országban!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
@Pegero: Látod van amiben egyetértünk...de ha ő nem lenne, akkor miből élnétek. A sok idióta bértroll képecskéd felét dobhatnád ki.. Már így sem túl hatásosak mondjuk...:)
SystemError
@Horizont: Igen amúgy, de te rábíznád a cégedet egy olyan értékesítőre, aki még táboron belül is megoszta a potenciális fogyasztókat...? Hiába a legtámogatottabb párt, szerintem ez véges halmaz a fenti példa miatt...

Amúgy igen, a mai napig intellektuálisan, karizmában és szellemrsségben, amit nem betanul agyon gyalázza Viktort...:) Soha nem is jön már fel Viktor abból a bujkálásból, amit igazából a Feri által okozott seb táplál...:) Én úgy vagyok vele, hogy maradhat, de háttérben, mint most. Így is megosztó sajnos, ha okkal, ha nem...
Nyírfa
Megosztó vagy sem, minden hibájával együtt ő A Gyurcsány. Ki- és megkerülhetetlen, permanens veszély a fideszre, és, ha akarja az MSZP, ha nem, még mindig ő a szocialisták hajtóereje. Ugyanis, az ő léte, felfogása, politikai előrelátása kényszeríti arra az exeket, hogy fejlődjenek, különben a földdel teszik egyenlővé magukat. Sajnos, egyelőre lefelé fut a pályájuk, olyanok mint a kis elefánt a porcelán boltban, ráadásul nehezen tanulnak, ám könnyen felejtenek , de, ha életben akarnak maradni, akkor felveszik a kesztyűt, amit Feri dob eléjük.
Jozefina
Gyurcsány, aki következetesen kitart álláspontja mellett. Nem köpönyegforgató, nem hazudik, nem csal, nem lop. Folyamatos ostrom alatt tartja a fidesz-kdn-t, személy szerint orbánt, aki fél tőle, mint ördög a tömjénfüsttől!!! Igen, igaza van létre kell hozni egy olyan (inkább civil szerveződést) akik hazafias ellenzék címen működne és ennek megfelelően tevékenykedne szeret az országban!!!
Nyírfa
@Jozefina: Egy igazi hazafias népfront! Én benne vagyok! :)
kereső
Mutassatok már nekem egy valakit!, poltikust, közéleti személyiséget, aki nem megosztó. Még karácsony Gergely is az a maga "szelid" módján. Ami meg az mszp-t illeti, még most sem tanultak-és nem is hajlandóak- pedig nagyon egyszerűen egy régi nagyon bölcs volt miniszterük mondására kéne figyelemmel lenniük: " nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani". Nos a mostani történések fényében- Horváth Cs. ,Tüttő/Leisztinger a fővárosi közgyűlésben, Draskovits előhúzása a kalapból, Gajda kispesti polgi-és az ő narkós haverja/akit a párt ugyan kizárt- de a polgármester felemelt/, mind mind arra felé mutatnak, hogy hiába a sok intelem, hiába Gyurcsány kilépése, Botka kilépése,és az időközben elpárolgott szavazó-támogatói bázis eltűnése. Ami nem most kezdődött, hanem 2007-2008-ban, amikor is voltak szivesek az mszp vezetők hátba szúrni saját miniszterelnöküket,és akkor még/már pártvezetőjüket is. Vajh mikor fognak elszámolni öszöddel, és az árulással?
Gáon Mordehaj
@Jozefina: Ez a pápai felkapaszkodott proli, mióta hazafias?
Talán hatalomvágyó önkritikátlan bohóc, aki be akarja bizonyítani magyarországi judeo-bolsevik- és bulgáriai kommunista hibrid arájának, hogy érdemes arra a kegyre, amellyel, Apró Antal unokájaként; --Őt, a pápai senki, a karrierista ifjúkommunistát-- kitüntette!
Béla333
Az is támogatásnak minősül, ha egy várost feldúló, felgyújtó csapat vezetését nem csukom börtönbe, bár erre (állítólag) bizonyítékom is van és eszközöm is van hogy megtegyem? (rendőrség, titkosszolgálatok, stb, stb...)??
Sanding
Ilyen alapon az összes államfőt meg lehet vádolni népirtással. Hágában nem ezért hoztak létre egy bíróságot, hogy ne kelljen ilyen ügyekben találgatni?
Tessék Hágához fordulni, ha ezt komolyan gondolják, hiszen ha nem teszi, bűnpártoló lesz! Lássunk már tisztán!
Borsodi
Ezt aki nem elme zavarodott tudja.Mért csak Gyurcsány meri kimondani? Ez a vesztünket jelentheti.
www.youtube.com/watch?v=siWtNVJerEA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.