A házelnök szerint a Lenin-fiúk utódai ma is itt állnak velünk szemben, és – egyelőre még csak a virtuális világban – ott folytatják, ahol a szamuelyk és csernyk száz éve abbahagyták.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ez nagyon aljas dolog. Aki nem tolja az ámokfutó, Magyarországot Európából kiszakítani akaró Fidesz szekerét az hazaáruló, nemzettagadó. Abban az értelemben igaz hogy a Fidesz által kialakított torz hazaképpel a józan többség nem tud azonosulni. A Fidesz mára ámokfutó szörnnyé nőtte ki magát és a feladatunk hogy soha többé ne szerezzen többséget.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Mentálisan sérült emberek soha többé ne kaphassanak kormányzati felhatalmazást!
solidedge
Ez nagyon aljas dolog. Aki nem tolja az ámokfutó, Magyarországot Európából kiszakítani akaró Fidesz szekerét az hazaáruló, nemzettagadó. Abban az értelemben igaz hogy a Fidesz által kialakított torz hazaképpel a józan többség nem tud azonosulni. A Fidesz mára ámokfutó szörnnyé nőtte ki magát és a feladatunk hogy soha többé ne szerezzen többséget.
Nessy
Azért ez a frontváltás, az óra átállítás elég stresszes, erre még hazánk nagyjain is kitört a beszédkényszer! Kövér meg logikus, hogy felismeri a "Lenin fiukat", hiszen személyes jó barátai voltak, sőt, vannak ma is!
Azt meg már kár ismételni, hogy aki nem fidesz hívő, az hazaáruló, Soros bérenc stb! Apropó! ha már ilyen jó tudják, hogy Soros fizet mindenkit, , nem tudják a címet hol kell jelentkezni némi fizetségért?
Keressenek már valami ideológust, aki frissítené pártunk és kormányunk kissé avétos szövegeit!
Nessy
Kövér elvtárs! Vannak nem kevesen kis hazánkban, akik Istenben hisznek, de a fideszben nem. Akik nem a "térdre csuhások"-tól jutottak el pár év alatt a "Soli Deo gloria"-ig"! A haza szeretetről meg nem szövegelnek, hanem jó sorsban, balsorsban kitartottak, mert " bölcsőd az, és majdan sírod is..."
Úgy, hogy ha lehet, ne sértegesse a fél országot!
csak úgy....
az mszmp. lackó,kinek már az oviban a veres csillag vót a jele...
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Maga a beszámoló is elgondolkodtató,

azonban a cikk egy odavetett megjegyzése nem csak tudatlanság, de durva inszinuáció =))

A derék 444.hu számolt be róla, hogy „Az MKB Bank budapesti székházában adott át ösztöndíjakat az MTI beszámolója szerint, tehetséges, ám szociálisan hátrányos helyzetű fiataloknak többek közt Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója, Mészáros Lőrinc, a pénzintézet résztulajdonosa és Kövér László házelnök, aki a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület elnöke is. Az MTI fotói szerint jelen volt Polt Péter legfőbb ügyész is, akit a hír már nem említ. Kövér beszédet is mondott!”.
A dologgal kapcsolatban lenne számos kérdésem, s nem csak azért, mert üsmervén az említetteket tartok tőle, hogy van valami sumák a dologban.
Azonban ennék, sőt Laca újabb szóhasmenésénél is érdekesebb a portál megjegyzése: „Kövér László amúgy sosem dolgozott, "pályája" során mindent a pártban elfoglalt pozíciójának köszönhet. Mészáros Lőrinc karrierje pedig földi halandó számára felfoghatatlan.”
Nos ami a Lölö-t illeti van benne valami, de a Lacára vonatkozó rész DURVA INSZINUÁCIÓ!
Mi az, hogy sohasem dolgozott??? Keményen és eredményesen dolgozott!!!
„A Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete munkatársa volt. S ennek részeként: szakkollégiumi mozgalom tagja, a Bibó István Szakkollégium nevelőtanára =))
kereső
Micsoda megtiszteltetés- polttal kezet fogni!
kereső
@kereső: bocsi nem ide szántam:)))))))))))
görbetükör
Istenem, de szép is lenne! Olvassátok, kormánypártiak???
tudode
Na ne!
.
Vice házmester, már Antall József átlátott a ma már szektaként baromkodó szörnyszülöttek szitáján:
.
----- Antall József a volt kommunisták visszatérésének veszélyéről
.
www.youtube.com/watch?v=xOP7yGM_3NU
.
Oszt' kiderült, nem cáfolta senki
.
www.google.com/search?q=k%C3%B6v%C3%A9r%2C+orb%C3%A1n+%C3%BCgyn%C3%B6k+m%C3%BAltja&oq=k%C3%B6v%C3%A9r&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0j69i59j0l2.13539j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
???
Borsodi
Igen a baj az,hogy ez a fidesz szokása,akkor miről beszél.
Nessy
Kövér elvtárs! Mikor kezdenek csomagolni?
nemkati
Azért a múlt bűneit (azt is, amit az elődök nem is követtek el) a ma élő ellenzékiekre rátolni, igazi kövéri/fideszes aljasság. De eljön majd az idő, amikor ezeket a saját bűneikkel fogjuk szembesíteni és elszámoltatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.