Felhívást tettek közzé a Facebookon a kurd női harcosok.

Az 55 ezer követővel rendelkező oldal azt kéri a magyaroktól, hogy ne engedjék be az országba az általuk csak "dzsihadista terroristának" nevezett Erdogant. Tudniillik, a török elnök november 7-én Budapestre érkezik.

A látogatás napján "Budapest blokádja Erdogan látogatása ellen" címmel az Oktogonra szerveződik megmozdulás.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt az üzenetet O.V. nem olvassa! Egyébként is már csak É-Korea vezetője hiányzik a nemes diktátor gyülekezetből. Putyin már volt, Erdogán a jövő héten jön, még van szabad hely!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gáon Mordehaj
Kurdok üzenete Schleimeimer Ármin közvetítésével. Az üzenet szövegét az Újlipótvárosból postázták egy kurd kebabosnak, aki tovább küldte és utána visszaküldték, mint a "kurdok üzenetét". Ó! Milyen régi levantei trükk! Ezt már a jó öreg Weiss bácsi is ismerte!
Gáon Mordehaj
A Sorosista nemzetellenes belső ellenség azt szeretné, patrónusuknak megfelelve, hogy a törökök azt a három millió arab csőcseléket a Balkánon keresztül Magyarország felé tereljék. Nos ehhez kell ez a kurd (kurdnak álcázott) siralom!
Az a helyzet, hogy az odakozmált libazsír szagú liberális kozmopolita humanizmusotok oly annyira átható bűzölgésű, hogy azonnal kiszaglik a lényeg! Mi a lényeg? A káosz teremtés. A magyar társadalmi nyugalom megzavarása. Ha kell, akkor akár kívülről is!
solidedge
@Gáon Mordehaj: Sokat kellett gyakorolnia tükör előtt hogy ekkora baromságokat mondjon. Ugyanazt a metódust követi mint a felcsúti megalomániás kis emberke hogy aki nincs velük az Sorosista, nemzetellenes. A normális európai Magyarország egyetlen ellensége Orbán aki kuplerájt csinált ebből a jobb sorsra érdemes országból és egyszemélyes uralomra törekszik.Javaslom önnek hogy ne a köztévé emlőin táplálkozzon, mert továbbra is ekkora hülyeségeket fog beszélni.
advocat
@Gáon Mordehaj: Azért volt egy kis népirtás törk részről. Az örményekre gondolk. És a mostani meg a kurdok ellen. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Mármint a kurd törekvésnek és a szír népirtásnak! Nem a kurdok akarnak idejönni.
Gáon Mordehaj
@solidedge: Elégtelen emberismeret! Üljön le! Elégtelen!
27 éve nincs televízióm, nem tűröm el magam körül! Maga egzisztenciális okok miatt neheztel Orbán Viktorra. Vélelmezhető, hogy a ballibsi csapatban játszott és a nemzeti oldal nem értékeli. Ez az érzés pedig Ön számára elviselhetetlen.
Gáon Mordehaj
@advocat: Apróságot elfelejtenek! Amikor Törökországot (Magyarországhoz hasonlóan) darabokra akarták szedni, akkor az örmények az angolokkal kollaboráltak a törökök ellen és egy önálló örmény enklávé, majd örmény törpe állam kikiáltását tervezték a török területen. Ez nyilván nem aratott sikert a török hazafiak körében. De erről a tényről szemérmetesen hallgatnak. Aminek egyik oka a magyarországi örmény kisebbség érzékenysége. Kérem olvasson kutasson utána. Nem fogja megbánni!
Rockxy
az endrogan rokonlátogatásra gyön hozzánk, mer a rogán az unokaöccse.
csak ő magyarosította a nevét rogánról endrogánra, hogy a janicsár barátai könnyebben ki tuggyák mondani a nevét.
Nessy
Ezt az üzenetet O.V. nem olvassa! Egyébként is már csak É-Korea vezetője hiányzik a nemes diktátor gyülekezetből. Putyin már volt, Erdogán a jövő héten jön, még van szabad hely!
Gáon Mordehaj
@Rockxy: Tisztességes magyarországi zsidó nem bántja a törököket. mert a hódoltság idején igen jó dolga volt. (Nyilván ebben nem érintett az a zsidóság, amelyik a 19. század második felében és a 20, század elején telepedett be Magyarországra, főleg a keleti szláv területekről) .Részint a középkori budavári zsidó küldöttség adta át 1525 augusztusában Budavár kulcsait a bégnek. Majd a budavári zsidóság ( Schulhof Ignác beszámolója szerint) együtt harcolt a törökkel az utolsó ostromnál, amikor Habsburg irányítással a várat a keresztény erők visszavívták! Tehát a zsidóságnak, már csupán történelmi okok folytán is lojalitást kellene tanúsítson a török politika irányában. Igaz, a szekularizált kommunista családi gyökérzetű, judeo-bolsevik hagyományokat ápoló budapesti liberálissá átvedlett zsidóságnál a hála ismeretlen kategória! Tisztelet a kivételnek. Szegő Úr ebben bizonyosan megerősít!
Csizmás Kond
@solidedge: A normális Magyarország ellenségei azok akik a Sorosféle határoknélküli nyitott társadalomnak nevezett szabadrablás hívei...és épp azok kiáltanak tolvajt Orbánra.
Csizmás Kond
Amúgy sem a törököt sem a kurdot nem kell túlértékelni. A kurdok akkor kellett volna igazán kiálljanak identításuk mellett amikor eliszlámosították őket, de akkor nem tették. A török meg mindig is minden hagyhatalomhoz hasonlóan egy elnyomó politikát folytat, de ezt is tudja az egész világ és más nagyhatalmak segítik is...szóval ha valaki ebben a cirkuszban segítséget kér azt nem egy Magyarországhoz hasonló kis államtól kéne kérje...
kereső
A "nirmális Magyarország" ellenségei azok kiszolgáltatják az országot putyinnak, hogy visszaálljon a nagy SZU, azok akik terrorista képzőt létesitenek Magyarországon, akik a magyar vállalat ellenében egy olyan orosz vállalatnak adnak garanciát -a magyar ellenében- akik "felujitották"??? a 3-as metrót, akik kinai hitelt vesznek fel, hogy kina vasutat épithessen Magyarországon, akik betelepitik az orosz bankot, azok akik megszegve a schengeni határra vonatkozó szabályokat harmadik országbeli állampolgároknak adtak ellenőrizetlenúl belépőt Magyarországra és Európába,és nem mellesleg több mint harminc milliárdos kárt okoztak az országnak, Tovább is van- mondjam még???,
Jozefina
Szégyen, hogy a Karmelita Kolostor küszöbét ilyen emberek átléphetik!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.