Az állami rádióban fejtette meg a világot péntek reggel a magyar miniszterelnök.

Törökország nélkül nem lehet megállítani a Magyarország és Európa felé tartó milliós migránsáradatot, ezt azonban az ellenzék nem tudja felfogni, nem akarja megérteni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, miután előző nap Budapesten tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.

Orbán: Törökország nélkül nem lehet megállítani a migránsáradatot

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A kormányfő azt mondta: a bevándorláspárti erőknek érdekük, hogy eltávolítsák Erdogan elnököt a székéből, mert ha Törökországban nincs erő, egyensúly, biztonság, kiszámíthatóság, rend, akkor nem fogják megállítani a migránsokat, és megvalósul "a bevándorláspárti erők álma", milliós tömegben érkeznek majd migránsok Európába. Soros György ezt meg is írta a "híres tervében", amely szerint évi egymillió migránsra van szüksége Európának – tette hozzá.

Amíg azonban Erdogan Törökország elnöke, és Európa meg tud vele egyezni, ő pedig így nem Európa, hanem Szíria felé nyitja a kapukat a migránsok előtt, addig "mi biztonságban vagyunk" – hangsúlyozta Orbán Viktor.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@tudode: ,, demokráciákban konszenzussal, a szakértőkkel, a társadalmi érdekcsoportokkal és az őket képviselő politikai pártokkal folytatott hosszas egyeztetéssel szoktak alkotmányt szövegezni, nem erőből. Nem úgy, hogy a hatalmon levő párt elnöksége titokban fogalmazza meg a szöveget, amelyet majdnem végleges formába öntéséig még a kormánypárti képviselők előtt is titkolnak. A parlamenti szavazógép meg majd nyilván átnyomja rohamtempóban, már annak is örülhetünk, hogy nem egyéni képviselői indítványként nyújtják be."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Olyannyira érti Európa Török ország tettét, hogy nem kevés milliárd eurót fizet Törökországnak, illetve ott is Erdogánnak és híveinek! Aztán, ha fogytán a pénz, egy kicsit megzsarolják Európát!
advocat
Most talán csak a VW nem épít gyárat. Majd lassan visszavonulnak (ott van Vietnam és pár távolkeleti ország), akik majd átveszik a jelenelgi török termelést. És akkor nekik - esetleg - annyi.
Eladott Ország
Míg a csúti bűnöző az EU kohéziós pénzét lopja, addig Erdogán a migrációval lopja az EU pénzét. Lényegében, mind a kettő egy bűnöző, diktatórikus gazember!
csak úgy....
orbán (titkos) esti imátsága,na nem végig: ...és köszönöm néked a mindennapi betevö migráncsunkat..
Aki Én
@csak úgy...: ...hát, ő az egyetlen aki ebből hasznot hajt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.