"A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat" – jelentette be ma a házaspár. 

Pénteken 10:16-kor az alábbi közleményt adta ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya:

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília

Rogán Antal

Válik a Rogán-házaspár

A Rogán-házaspár 2010-ben a Tv2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjében. Fotó: Tv2/YouTube

A 24.hu információja szerint Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília már októberben szakított. A miniszter röviddel az önkormányzati választás után ki is költözött abból a Felhő utcai luxusingatlanból, amelyet csak néhány hónappal korábban foglalt el a család – írja a lap.

Az Index egy 2009-es Blikk cikk nyomán azt írja, Rogánék elmondásuk szerint 2006 őszén ismerkedtek meg. „Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam” – nyilatkozta a feleség a lánykérés idején a Blikknek.

A 2010-es Mr. és Mrs. című celebvetélkedő bemutatkozó videójában Rogán-Gaál már azt mondta, hogy "az első találkozás tulajdonképpen egy állásinterjú volt, nem nevezném randinak”. Rogán egyébként akkor sajtósnak alkalmazta volna későbbi feleségét.

A 48. évében járó Rogán Antalnak egyébként már a második házassága ér véget, első feleségétől, Sonnevend Alexandrától (akivel kapcsolatuk 2006-ban ért véget) egy fia született, Gaál Cecíliától kettő.

Forrás: Index, 24.hu

Címlapkép: MTI

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Istenem, megint egy keresztény család hullik szét, ki lesz akkor a fideszes példakép a jövő ifjúságának? Remélem a válóperi tárgyalásra már külön-külön helikopterrel mennek, és a másik keresztény családfő a Borkai szintén helikopterrel kíséri őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
piskóta!
vitrayhoz képest sehun sincsenek.
Béla333
@SystemError: 18.04
"...talán még parancsra be is ültetnek embereket rendőrautókba."

Ahol aztán egzotikus afrikai mérgekkel meg is öngyilkolják magukat? Mintha hallottam volna valahol egy ilyen történetet itt Magyarországon is...
Lepényleső
Na ugye;van abban valami,hogy az ember lakva ismeri meg a másikat?
SystemError
@Béla333: Ige gen és még olyan emberek is önkilkosok lesznek, akiknek amúgy aduászok százai vannak a kezében. Vagyis nem lett volna mitől félnie, sőt! Másrészről ő egy ügyeskedő, jég hátán is megélő tipus volt, tehár pszichés oldalról is furcsa öngyilkosság volt. De hát előfordul az ilyen véletlen. Pl amikor Pintérék átvették a kínai piacot és az előző biztonsági vezető(ott az a főni) nem akarta, de sajnos ő is pont akkor meghalt..
simmering73
"Rogán Cecília a NER negatív cégtáblájának emblematikus figurája, a köznyelvben nem túl elegánsan “NER-ribancoknak” nevezett hölgytársaság szimbólummá vált tagja. Rogán Cecília “jól ment férjhez”, ahogy vidéken mondanák, mert a maga erejéből soha nem lett volna országos hírű vezetőceleb, gazdag “üzletasszony” és egy rendszer negatív jelképe."
nepszava.us/cecilia-csinalt-bunozot-roganbol-most-onallositja-magat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.