"A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat" – jelentette be ma a házaspár. 

Pénteken 10:16-kor az alábbi közleményt adta ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya:

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília

Rogán Antal

Válik a Rogán-házaspár

A Rogán-házaspár 2010-ben a Tv2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjében. Fotó: Tv2/YouTube

A 24.hu információja szerint Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília már októberben szakított. A miniszter röviddel az önkormányzati választás után ki is költözött abból a Felhő utcai luxusingatlanból, amelyet csak néhány hónappal korábban foglalt el a család – írja a lap.

Az Index egy 2009-es Blikk cikk nyomán azt írja, Rogánék elmondásuk szerint 2006 őszén ismerkedtek meg. „Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam” – nyilatkozta a feleség a lánykérés idején a Blikknek.

A 2010-es Mr. és Mrs. című celebvetélkedő bemutatkozó videójában Rogán-Gaál már azt mondta, hogy "az első találkozás tulajdonképpen egy állásinterjú volt, nem nevezném randinak”. Rogán egyébként akkor sajtósnak alkalmazta volna későbbi feleségét.

A 48. évében járó Rogán Antalnak egyébként már a második házassága ér véget, első feleségétől, Sonnevend Alexandrától (akivel kapcsolatuk 2006-ban ért véget) egy fia született, Gaál Cecíliától kettő.

Forrás: Index, 24.hu

Címlapkép: MTI

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Istenem, megint egy keresztény család hullik szét, ki lesz akkor a fideszes példakép a jövő ifjúságának? Remélem a válóperi tárgyalásra már külön-külön helikopterrel mennek, és a másik keresztény családfő a Borkai szintén helikopterrel kíséri őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@SystemError: 18.04
"...talán még parancsra be is ültetnek embereket rendőrautókba."

Ahol aztán egzotikus afrikai mérgekkel meg is öngyilkolják magukat? Mintha hallottam volna valahol egy ilyen történetet itt Magyarországon is...
Lepényleső
Na ugye;van abban valami,hogy az ember lakva ismeri meg a másikat?
SystemError
@Béla333: Ige gen és még olyan emberek is önkilkosok lesznek, akiknek amúgy aduászok százai vannak a kezében. Vagyis nem lett volna mitől félnie, sőt! Másrészről ő egy ügyeskedő, jég hátán is megélő tipus volt, tehár pszichés oldalról is furcsa öngyilkosság volt. De hát előfordul az ilyen véletlen. Pl amikor Pintérék átvették a kínai piacot és az előző biztonsági vezető(ott az a főni) nem akarta, de sajnos ő is pont akkor meghalt..
simmering73
"Rogán Cecília a NER negatív cégtáblájának emblematikus figurája, a köznyelvben nem túl elegánsan “NER-ribancoknak” nevezett hölgytársaság szimbólummá vált tagja. Rogán Cecília “jól ment férjhez”, ahogy vidéken mondanák, mert a maga erejéből soha nem lett volna országos hírű vezetőceleb, gazdag “üzletasszony” és egy rendszer negatív jelképe."
https://nepszava.us/cecilia-csinalt-bunozot-r...
Szeparepa2
FELHÍVÁS! TILTSÁK KI MAGYARORSZÁGRÓL A NÁCI HAZUG HAZAÁRULÓ RABLÓGYILKOS CSALÓ TOLVAJ FIDESZ MAFFIÁT SZARBÁNGECIVEL AZ ÉLEN, ÉS SZIBÉRIAI MUNKATÁBORBA ÉLETFOGYTIG KÉNYSZERMUNKÁRA AZ EGÉSZ RABLÓBANDÁT TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL, HOLDUDVARTÓL IS!!! TOVÁBBÁ AZ ÖSSZES CSICSKÁJUKAT IS MOCSKOS ALJA HAZUDÓGÉP DURBINCS PROLI PRIBÉK PROPAGANDISTA PATKÁNYT..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.