"A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat" – jelentette be ma a házaspár. 

Pénteken 10:16-kor az alábbi közleményt adta ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya:

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília

Rogán Antal

Válik a Rogán-házaspár

A Rogán-házaspár 2010-ben a Tv2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjében. Fotó: Tv2/YouTube

A 24.hu információja szerint Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília már októberben szakított. A miniszter röviddel az önkormányzati választás után ki is költözött abból a Felhő utcai luxusingatlanból, amelyet csak néhány hónappal korábban foglalt el a család – írja a lap.

Az Index egy 2009-es Blikk cikk nyomán azt írja, Rogánék elmondásuk szerint 2006 őszén ismerkedtek meg. „Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam” – nyilatkozta a feleség a lánykérés idején a Blikknek.

A 2010-es Mr. és Mrs. című celebvetélkedő bemutatkozó videójában Rogán-Gaál már azt mondta, hogy "az első találkozás tulajdonképpen egy állásinterjú volt, nem nevezném randinak”. Rogán egyébként akkor sajtósnak alkalmazta volna későbbi feleségét.

A 48. évében járó Rogán Antalnak egyébként már a második házassága ér véget, első feleségétől, Sonnevend Alexandrától (akivel kapcsolatuk 2006-ban ért véget) egy fia született, Gaál Cecíliától kettő.

Forrás: Index, 24.hu

Címlapkép: MTI

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Istenem, megint egy keresztény család hullik szét, ki lesz akkor a fideszes példakép a jövő ifjúságának? Remélem a válóperi tárgyalásra már külön-külön helikopterrel mennek, és a másik keresztény családfő a Borkai szintén helikopterrel kíséri őket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fantomasz
Asszony megmondta : Tóni én nem foglak látogatni ! :-)
nezelodo
Istenem, megint egy keresztény család hullik szét, ki lesz akkor a fideszes példakép a jövő ifjúságának? Remélem a válóperi tárgyalásra már külön-külön helikopterrel mennek, és a másik keresztény családfő a Borkai szintén helikopterrel kíséri őket!
csak úgy....
szegény tóni! frankón kitataroztatta a lyányt,elhalmozta minden széppel és jóval,erre jön a konyec filma. pukkadjon ki a szilikon cicid cili
Macskaszem
Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység.
Józsipapa
Éljen a keresztény szabadság !!! - fideSS módra !!!
Nessy
Rajtuk kívűl még sokan mások is válnak!
De azért a nagy keresztény nekibuzdulással ők is? Ejnye!
Pedig " Mit Isten összekötött, ember ne válassza szét"! Persze, polgári eskünőn ez a mondat nem szerepel!
Szegény Rogán így nem jut a mennybe!
Egyenként járulnak Szent Péter elé a lelkek.
Én 20 évi voltam nős. Menny be fiam a mennyek országába.
és ez így megy. Aztán az egyik lélek közli ő kétszer is nősült.
Hülyéknek nincs helye a mennyben! közli Szent Péter
Sámannus
Az egyik csuhás már kolostorba vonult A másik kupiba, a harmadik meg az Aurórába?
tudode
Úgy tűnik (ki gondolná), hogy a Szakonyfalu Szittya kocsma levegőjén nevelkedett halfej bejnek már Cecilia a második felesége
.
"" Első felesége Sonnevend Alexandra. Gyermekük András (2003).

Második felesége Rogán-Gaál Cecília (1983), Gaál Antal korábbi MDF-es országgyűlési képviselő lánya."""
.
--- Pálinkát és rétest kapott Orbán Rogánéktól
.
www.youtube.com/watch?v=_cVDARAyV2c&t=20s
.
Fura egybeesés, hogy a első sorba neve sincs falvak fiókái foglalták/ják többnyire, kevés paraszti ésszel, az ország bársony ülőhelyeit!!!

.

.

.
csipetke
@Nyírfa: 11:11 Bakker! Nekem is az jutott eszembe, hogy a patkány menekül a süllyedő hajóról. Rogánné talán már sejti, hogy '22-ben vége a dalnak. Vagy rafkósak, és már minden Rogánné nevén van, így majd nem lehet elkobozni. 3. variáció, Rogánné talált egy igazi férfias pasit, aki még gazdag is. Mert rogán minden, csak nem férfias. Rogán olyan kis izééé...
csak úgy....
@csipetke: de az is lehet,hogy kiderült ciliröl,hogy beépített soros ügynök. ;)
csetere
@Horizont: Okos húzás tőlük! Így egyszerűbb széthordani az összeharácsolt vagyont.
Nyírfa
@csipetke: Amikor először megláttam Rogánt a tévében - nem kiállításon -, az első gondolatom az volt, hogy erre a fickóra egy SS-egyenruha illik a leginkább. És ez nem a külsejének a megítélése , hanem, amit sugároz magából.
Ami Cilikét illeti, tudod, ha férfi lennék, nem ő lenne az a hölgy, akinek megkopogtatnám a vállát. :) De hát, ízlések és pofonok.
A rafkóság, jó, hogy eszedbe jutott, a süllyedő hajó és a vagyonmentés abszolút összefügg. És ez nekünk nagyon jó hír.
Ha úgy gondolják, hogy Cilikétől nem lehet majd behajtani a közösen eltulajdonított közpénzeket, akkor tévednek, nem kicsit.
Nyírfa
És mit szól ehhez a ,magyar családok mamija, Novák Katalin?
Gyurcsányék bezzeg nem válnak, a hét meg a nyolcát, hogy ennyi kis örömet sem szereznek Orbán papinak.
görbetükör
Az "ördög ügyvédje" beigérte, hogy Borkai után, a választások elmúltával Rogán lesz a következő, akiről videót hoz nyilvánosságra. Lám, már válnak is...
Csizmás Kond
Mongyuk egy házassághoz és családalapításhoz azért több idő, hozzáállás és öszinteség kell mit amit ez a Rogán család elművelt.
cikicakk55
@csipetke: ma 11:41

Nekem is ugyen ez ugrott be,ami neked és " Nyirfa-nak Szerintem ez csak egy látszat válás.Mindent ami Rogán nevén van átíratnak Cilikére,elvégre Ő nem politikus,neki lehet lopni csalni,hazudni,de Rogánnak nem szabad.Így mire jön a bukta,( már pedig nagyon úgy néz ki,hogy kegyetlenül érik a bukás) addigra a vagyon legnagyobb része már a népes rokonság nevén lesz,vagy valamelyik kis Kajmán szigeti bankocskába,esetleg Dubaiban. Nem hiszem el,hogy csak így hirtelen kiszerettek egymásból.Ennek nagyon anyagi lebukás szaga van. Rogán hiába próbálja most a népet csendre inteni,hogy hagyják őket békén,az emberek nem hülyék,rá jönnek gyorsan,hogy a patkány és a süllyedő hajó effektus lépett fel a házasságukban.
namihami
Na, Cilike elindult a tönkremenés útján. Állami és magán megrendelések---Game Over! Ahogy a ""nemközgyűléses"" ügyvéd neje is belenyomorodott a férje ekézésébe. Nemzetivő is csak a gyűrű idejére milliárdos...
Cilike, amíg van interneted, addig írd össze az ingyenkonyhák és menhelyek címét.
cikicakk55
@görbetükör: ma 12:11
Szerintem is ennek a válásnak köze van az "ördög ügyvédjének " a beharangozáshoz. Úgy vannak vele,hogy mielőtt még bár mi kiderülne,gyorsan elválnak szétosztják a több milliárdos vagyonkát és rettegnek tovább mit hoz ki az Ördög Ügyvédje. Hajrá koma! Ne kíméld őket. Mindegyikről szép sorban rántsd le a leplet.Talán végre a sok elvakult agy mosott Fideszes is rá jön,hogy csak csicskának használták őket. Váalsztások előtt habzsi-dőzsi,majd 4 évig a nyomor.
RonaGyuri
a propi kedvence a derék origo.hu ebben is hazudik: lehazudják, hogy ki adta ki a közleményt! =))
namihami
@cikicakk55: Ha itt nem az orbáni nómenklatúra vizsgálna egy büntetőügy keretén belül, akkor hiába válnának el és osztanák a vagyont. Egy komoly adóellenőrzés megnézné, hogy melyik mennyit hozott a közösbe és mennyit vitt a válásnál. Azonnal kiderülne, hogy Cilike hiába vitte a bazár felét, ha nem tett az évek alatt a kalapba nagyságrendileg annyit. És ez a vizsgálat arra is fényt derítHETne, hogy volt-e a Tóninak egyáltalán annyi legális jövedelme, amennyi tulajdona jelenleg van. És a megélhetés költségeit még nem is vettem figyelembe.
De, mint írtam, ehhez nem az orbáni ellenőrök kellenének.
ila51
ugyi ? ...érdekválás
nem rég Cilike egy csirkepaprikást akart csinálni Katánál , majdnem felgyújtotta a konyhát , úgyhogy még a Nosalty sem vette be a receptek közé
fahrenheit451
a csaj kikupalodott, mig Rogan maradt az a sutyerak parasztgyerek, aki volt. ennyi
csak úgy....
@Csizmás Kond: 13:04 mert egy átlag melós,aki napi 10-12 órát gürizik és kicsit élni is szeretne és még helikopterre sem fussa?
fahrenheit451
(miert nem zarnak innen ki? meg mennyi f@szsagot kell leirnom, hogy vegre kizarjanak? kovetelem, hogy zarjanak innen ki... enengemet idesanyam, sej, de csuhaja!)
Ludmilla
már minden drága plasztikai műtétet elvégeztetett közpénzen,közpénzen működtetett vállalkozásai szárnyalnak uniós pénzből... nem kell már az őrségi tahó
Eladott Ország
A válásotokat megértéssel fogadjuk bár én speciel leszarom, csak azt nem hogy még szabadlábon vagytok.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/korr.jpg
Mi van a magyar prostival akit megöltek?!
uploads.disquscdn.com/images/159b638ef5a2ccc5e47f54e8fbf7c3d7fe3a072974c6efba3188e134b9831792.jpg?w=600&h=677
nol.hu/mozaik/barki-megnezheti-melyik-politikussal-szexelt-nancy-1533051
olkt.hu/rogan-antal-es-a-luxusprosti-aki-furcsa-mod-elhunyt/
Azért ha a Tonyót sikerülne kipöckölni a geci segge alól, az egy jelentős fegyvertény lenne!
Ludmilla
csak nem került elő valami felvétel a Keleti körüli prosti haláláról?
csak úgy....
@Ludmilla: a tóni nem operáltatthatta magát,mert mi lett vóna abból,ha az orbán sem ismeri föl,nem ám a tek. mondjuk egy himbilimbi hosszabítás ,...talán nem ment vóna világgá a cili.
Ludmilla
@csak úgy...: én a Cilire gondoltam,rajta már minden mű :-)
dr. prédikátor
Kezdődik a vagyonmenekítés!!! Ez a legjobb módja az idők folyamán összelopott vagyo menekítésére!!De szerintem ez a válás csak kamu!!Vagy talán az aRROGÁNS TONYO I S lement kutyapózba???Netán a cili dugott félre???
fahrenheit451
Aliz mar nem lakik itt. Louis meg uton van. Mert a leghosszabb ut nem rovid.
ittott
cilike tovább fog gazdagodni. majd nyer jó sok pályázatot, és az Ő Tónijának tovább melegíti a ...
jesz
vajon akad- e még valaki, aki emlékszik a leánykérés előtti háztűznézőben elhangzottakra...

Ezt Rogán mesélte a tévében...amikor Cecilia apukája melátta Rogánt, akit mint reménybeli jövendőbelijeként mutatott be a szüleinek, az apuka felsóhajtott...pont ezt az embert?...hát te tudod lányom, én nem sokra tartom...
Rogán eztt nemigazán őszinte mosollyal mesélte, még talán fel is volt háborodva...
Apuka később látta, hogy Cecilia fürdik a pénzben, megnyugodott...

Érdekes, a pénz nyugtató hatással van az emberre...a nagyon haragvó emberre meg a nagyon sok pénz van jó hatással..

Most jön az osztozkodás...
Jozefina
Két dudás egy csárdában már nem??? Külön-külön többet lehet lopni???!!! Kíváncsi leszek ki kivel fog összejönni??? Széthmegy a keresztényi család??? Mi lesz a gyerekekkel???
Borsodi
@dr. prédikátor: Nekem is ez jutott eszembe,nekem nincs semmim duma .Félnek,hogy süllyed a hajó,a cigányok is el vállnak papíron a támogatások miatt.
fahrenheit451
en vagyok a bizonyitek, hogy Magyarszagon nincs demokracia!!! az a sok ocsmany beszed, az a sok gyulolet beszed, gyilkossaggal fenyegetozes, gyilkossagra valo felbujtas... egy demokraciaban mar regen kizartak volna, ezek meg hagynak tombolni egy veszett vadat? beperelem a propellert 20 milllio forintra.
advocat
Az a baj a Tónival, hogy szaporodik. Is.
SystemError
Lehet komolyan vette, hogy "felkészül" és bevallott mindent...:) Amúgy az ördög ügyvédje eddigi stílusa alapján szerintem előre elküldi a már védhetetlen tényeket, hogy szívja a vérüket és szerintem most is ez történt.
Béla333
Az "Ördög ügyvédje" annak idején azt üzente, ha jól emlékszem, hogy felkészül Rogán!
Lehet hogy Cecilke mér tudja, hogy mi fog következni?!
Nyírfa
@fahrenheit451: Ne aggódj, már figyel a rendőrség, Addig, amíg rád törik az ajtót, lehetőleg ne ölj meg senkit. Elég lesz a 20 milla?
1magyar
Minden családját így meggazdagít???(meggazdagítunk)?
fahrenheit451
@Nyírfa: Nem magam miatt agodom (amugy koszi, hogy picit aggodsz ertem), de itt valami nem koser. Demokracia nem azt jelenti, hogy mindent szabad, sot! A demokraciaban mukodnek legjobban a fekek es egyensullyok. A rendszer megmerettetett es konnyunek talaltatott. Tesztuzem vege. (mar volt nalam rendorseg, es nagyon szimpatikusak, megertoek, segitokeszek voltak - le a kalappal!)
fahrenheit451
"ellensulyok" Azert azt beigertek, hogyha veszelyesse valok, megallitanak. De szerintem is ez a minimum. Amugy a musor, amit itt eloadok, az csak szajkarate. Egy troll vagyok, csak ugy, mert jelenleg eppen nincs jobb dolgom. (regen volt jobb dolgom, de mar nincsen)
Nyírfa
@fahrenheit451: Pontosan, a szabadságnak köze nincs a szabadossághoz. A felelősséghez annál inkább. És így kellene működniük a demokráciáknak, vagyis nekünk, embereknek. Mindenütt, mindig.
Örülök, hogy a rendőrséggel való kapcsolatod ilyen harmonikus. :)
Nyírfa
@fahrenheit451: Az is jó dolog, ha lényegi kérdésekről mondod el a véleményedet.
human
Nahát. A Blikk-nek új konkurens bulvárlapja lett a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Legközelebb mit közöl le a kabinetiroda? Berki újabb herevasalását?
szép új világ
Borítékolható volt ez az esemény. A Pasa parki lakás szép csendben, de folyamatosan növekdett, míg a végén már akkora lett, hogy Roggyant Tóni és Cilike már csak elvétve sikerült találkozhatott benne. Ez vezethetett az elhidegüléshez
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Olyanok, mint Anti Bácsi: oszlódással szaporodnak. Sajnos.
SystemError
@Béla333: Ha jól elékszem, akkor a "Nancy" nevű elhunyt luxusprosti-nál egy nagynevű politikusról beszéltek..konkrétan Rogánról szólt a szóbeszéd. Ez azért melegebb pite lenne, mint élőkkel kokózni...:) Aztán gy kínaira lett fogva, aki azóta már sajnos nincs itt. Az anyja és a prosti barátnője is magasra futó szálakról és ismert politikusról beszéltek, aztán csönd lett... Érdekes, de a felcsuti juhászt is egy "már nincs itt" bácsira kenték...
Béla333
@SystemError: 17.33
Afféle maffia történet! Meg is lehetne filmesíteni, csak egy olyan végkifejlet kellene, amiben lecsukják a főgonoszt...
SystemError
@Béla333: Ahhoz viszont kéne egy valódi rendszerváltás a rendvédelmi szervek vezetésében is. Mindenki tudja ott ki az a Pintér igazából pl...és kussolnak, kiszolgálják, talán még parancsra be is ültetnek embereket rendőrautókba..
Rockxy
piskóta!
vitrayhoz képest sehun sincsenek.
Béla333
@SystemError: 18.04
"...talán még parancsra be is ültetnek embereket rendőrautókba."

Ahol aztán egzotikus afrikai mérgekkel meg is öngyilkolják magukat? Mintha hallottam volna valahol egy ilyen történetet itt Magyarországon is...
Lepényleső
Na ugye;van abban valami,hogy az ember lakva ismeri meg a másikat?
SystemError
@Béla333: Ige gen és még olyan emberek is önkilkosok lesznek, akiknek amúgy aduászok százai vannak a kezében. Vagyis nem lett volna mitől félnie, sőt! Másrészről ő egy ügyeskedő, jég hátán is megélő tipus volt, tehár pszichés oldalról is furcsa öngyilkosság volt. De hát előfordul az ilyen véletlen. Pl amikor Pintérék átvették a kínai piacot és az előző biztonsági vezető(ott az a főni) nem akarta, de sajnos ő is pont akkor meghalt..
simmering73
"Rogán Cecília a NER negatív cégtáblájának emblematikus figurája, a köznyelvben nem túl elegánsan “NER-ribancoknak” nevezett hölgytársaság szimbólummá vált tagja. Rogán Cecília “jól ment férjhez”, ahogy vidéken mondanák, mert a maga erejéből soha nem lett volna országos hírű vezetőceleb, gazdag “üzletasszony” és egy rendszer negatív jelképe."
nepszava.us/cecilia-csinalt-bunozot-roganbol-most-onallositja-magat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.