Oroszország senkit sem kíván megtámadni, az orosz fenyegetés puszta kitaláció - hangoztatta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai moszkvai nemzetközi befektetői tanácskozáson. Függetlenül az Ukrajnával kapcsolatos összes problémától, a Krím és a Donyec-medence körüli spekulációktól, mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy Oroszország senkit sem szándékozik megtámadni - állította az orosz vezető. Putyin arról is beszélt, hogy 2028 határán Kelet-Európa egyes országai a gazdasági fejlődés olyan szintjére jutnak majd el, amikor már nem kapnak szubvenciókat és különféle támogatásokat az európai büdzséből, hanem fizetniük kell majd, mint Nagy-Britanniának. És nem vagyok benne biztos, hogy nem jut majd eszükbe ugyanaz, mint magának Nagy-Britanniának. Vagyis Putyin arra utalt, hogy egyes országok akár ki is léphetnek az EU-ból.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nyilván nem erről beszélgetnek Orbánnal az évi 1-2-3 találkozójukon!
SystemError
Még a fidesz zombik nagyrésze is EU párti. Annyi agya minden gerinctelenek van, hogy keleten nincs lé.. Igazából ez gyógyszerfüggő hülye sem gondolhatja, hogy majd Putyin hagyja, hogy jobban éljünk, mint az oroszok. Márpedig nálunk kb most 2x az életszínvonal. Erre pedig megmozdulna a pártpreferenciával nem rendelkezők nagyrésze is. Csináld csak te Putyin felszopó tolvaj, azonnal jön a népharag...:) Putyin meg az anyjáról nyilatkozzon ne más szuvenír országokról, mert megint egy olyan VH-ban találja magát, ahol évtizedekre lenullázodnak az oroszok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.