Vágó István a DK jelöltjeként a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelő bizottsági tagja lehet decemberben.

Az Index kérdésére Vágó István elmondta, eredeti végzettségéhez még közelebb is van a a BKV Vasúti Járműjavító Kft. tevékenységi köre, mint a televíziós műsorvezetéshez, mivel

vegyészmérnökként végzett, ráadásul gépészetet is tanult. Havi díjazása a havi minimálbérnek megfelelő lesz.

Vásárhelyi Mária eddig szociológusként és közvélemény-kutatóként volt ismert, most viszont

a színházi ügyek szakértőjeként mutatkozhat be ha megszavazzák, jelölt ugyanis a József Attila Színház Nonprofit Kft. fb-elnöki pozíciójára.

Mártha Imre Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt az MVM vezérigazgatója is volt. Ő a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felügyelőbizottsági elnöke lehet. A testületnek tagjelöltje az Gegesy Ferenc, aki 20 éven át volt Ferencváros polgármestere.

Régi ismerős a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. fb-tagjelöltjei között Bőhm András egykori SZDSZ-es politikus, volt fővárosi frakcióvezető.

Hegyi Gyula korábbi MSZP-s képviselő és pártalelnök a Budapest Film Zrt. felügyelőbizottságába kerülhet.

Komjáthi Imre egyszer odaláncolta magát az esztergomi Suzuki-gyár kerítéséhez: elnök lehet a Budapest Esély Nonprofit kft fb-jében.

Ebben az előterjesztésben rendezik a Fidesznek járó vezetőségi helyeket is. BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. felügyelőbizottsági tagja lehet Láng Zsolt egykori II. kerületi fideszes polgármester havi bruttó 270 ezerért. Wintermantel Zsolt bukott újpesti polgármester a BKK igazgatóságába kerül be 3 minimálbérérét, vagyis havi 450 ezerért, Dankó Virág pedig, aki Láng alpolgármestere volt, a BKV fb-jébe ülhet be. Bagdy Gábor volt KDNP-s főpolgármester-helyettes pedig a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. fb-jében vigasztalódhat.

Címlapkép: Facebook/ Bakki László

(idex.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ezen a híren először kiakadtam egészen addig amíg meg nem hallottam a 22 éves csaj és az államtitkár helyettesi esetet és azonnal eszembe is jutott hányan is tobzódnak ott? Csak kormánybiztos van vagy 180 ...akkor miről is beszélünk ? Mi már soha nem fogunk normális országgá válni. Egyikkel sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Amikor még dolgoztam, a cégem FB, és IT tagjainak fingjuk sem volt, mivel is foglalkozunk. Ami nagyon fontos volt, hogy terített asztal várja a tagokat...a legdrágább szendvicsek, a legjobb sütöde pogácsái, és a legfinomabb üdítők várták őket... A kávét is a legjobbseggű titkárnő szervírozhatta.
Aztán meglepődtek, amikor befuccsolt a cég.
namihami
Valóban bicskanyitögató, hogy ilyen funkciókba nevezik ki őket. Egy tisztességes Fidesz-potentátot, hasonló helyzetben, minimum a kétszázötvenedik államtitkárrá szokás kinevezni. Ezek a liberálbolsik még a haverok fidesztől elsajátítható, tisztességes korrupciósállásokat se képesek ellesni.
Klubtag
"Egy 22 éves joghallgatót neveznek ki helyettes államtitkárnak"
Mivel ehhez hasonló "tehetséges" és "munkatapasztalattal" rendelkező jelentkezőt nem találtak a feladatra, ezért meg kell elégedni a két szervezetnek Vágóval és Vásárhelyivel.
Ahogy én ismerem e két utóbbi személyt az urizálás, a potyázás művelése messze van tőlük, nem úgy mint a fidesz-kdnap pontentátjainak pofátlan, cinikus, egymással versengő rongyrázásai.
fahrenheit451
Vágó istván erre várt - a kurva anyád!
Mi szükség van erre?
fahrenheit451
Vágó István vissza?
Vén geci.
Sose legyen úgy.
Horizont
@fahrenheit451: kicsit fogd már vissza magad.
Horizont
Ezen a híren először kiakadtam egészen addig amíg meg nem hallottam a 22 éves csaj és az államtitkár helyettesi esetet és azonnal eszembe is jutott hányan is tobzódnak ott? Csak kormánybiztos van vagy 180 ...akkor miről is beszélünk ? Mi már soha nem fogunk normális országgá válni. Egyikkel sem.
fahrenheit451
Ahogy félnek a hősők, nem fél úgy senki

Félsz?
fahrenheit451
@Horizont: Oké, ha te mondod . mindenképpen meghaló.
Akarsz vitakozni a halálodról?
Mikor lesz?
Miért lesz?
Csizmás Kond
...szerintem Vágó el kéne menjen nyugdíjba...
Klubtag
@Horizont: ...azért egy kft. meg egy nonprofit szervezet fb. tagságával kapcsolatos nemtetszés ürügyén ne tegyünk már egyenlőség-jeleket.
Akkor inkább gondoljuk végig, hogy a magyar parlament többségi erőfölényével visszaélve meghozott aljas, embertelen törvényei, az Alkotmánybíróság, az ÁSZ, a NAV a Médiatanás és még sorolhatnám...Orbán általi kinevezettjei Orbán parancsára milyen szerepet vállaltak az elmúlt közel 10 év alatt a magyar demokrácia felszámolásában, a közélet lezüllesztésében, a polgárok emberi méltóságának meggyalázásában, a társadalmi biztonságérzetünk felszámolásában, stb.,srb.,stb...
Horizont
@Klubtag: Én erre mind gondolok hidd el.
De ennek ellenére sem tetszik, hogy visszajönnek a Draskovicsok meg Vágó a BKV Vasúti Járműjavító Kft.-nél meg a Bőhm SZDSZ-es politikus meg a többi. Azért , mert a másik oldal ilyen meg kéne mutatni mi meg nem leszünk olyanok soha. Tévedtem. Kárpótlás helyek ...
Klubtag
@Horizont: ...igen, az ilyen posztok mindig is az aktív támogató munkáért, a hűségért, mint kifizetőhelyek funkcionáltak. Ez egyébként a nyugati országokban sincsen másképp, ott is így hálálják meg a politikai támogatást, csakhogy ott ez nem megélhetési kérdés, hanem inkább megtiszteltetés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.