A pestszentlőrinci rendőrök elfogták azt a férfit, aki többször megszúrt egy iskolás csoportot kísérő tanárt egy budapesti villamoson – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Többször megszúrtak egy diákcsoportot kísérő tanárt a budapesti villamoson
Fotó: BKK

A szerdán érkezett bejelentés szerint a XVIII. kerületben az 50-es villamoson egy férfi bozótvágó késsel fenyegette az utasokat. A segélyhívást követően a járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Teleki utcánál a villamoson elfogták a budapesti 38 éves T. Istvánt.

A nyomozás során kiderült, hogy

T. István többször megszúrt egy férfit, aki azonban még a rendőrök kiérkezése előtt leszállt, majd sérülésével orvoshoz fordult.

A hatóságot az orvos értesítette.

Többször megszúrtak egy diákcsoportot kísérő tanárt a budapesti villamoson

A tanár az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett – közölték.

A támadót súlyos testi sértés bűntett kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd – mivel a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás miatt körözte – a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték büntetésének letöltésére.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Sajnos nem tudhatjuk, mikor botlunk bele egy-egy szabadon kószáló elmebetegbe, nagyon elszaporodtak... Régen zárt világban éltek, most viszont előttük a gazdasági, politikai, utcai és a kocsmai pálya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Napi több gyilkosság, vagy gyilkossági kísérlet... A hatóságok ezt rendben levőnek találják?!
nezelodo
Sajnos nem tudhatjuk, mikor botlunk bele egy-egy szabadon kószáló elmebetegbe, nagyon elszaporodtak... Régen zárt világban éltek, most viszont előttük a gazdasági, politikai, utcai és a kocsmai pálya.
Ronin2
Nem tudom belinkelni már,de...
Pár éve olvastam egy kimutatást,melyben azt írták,hogy még a szadisták/ Hordágy Ágnes/ által bezárt lipótmezei gyógyintézet "ápoltjai" 2 év alatt 300 nál több gyilkossági kísérletet követtek el.
Illetve olyan bűncselekményeket,melyek már majdnem ebbe a kategóriába tartoznak.
Pl:- súlyos,8 napon túl gyógyuló sérülést okozó testi sértés.
Hogy mennyi volt "sikeres" arról nem szólt a fáma.
Ui:- akkor még nem gondoltam volna,de lagnagyobb bűnük a Fidesz 2/3-os többséghez juttatása.
Ronin2
Affene...
Természetesen nem a hibbantak bűne,hanem az akkori Fletó-szadesz tandemé..)))
Nessy
Pintér Sándor már megmondta, hogy itt minden rendben van! Sőt a HM-hez tartozó középiskolai zaklatási botrányt sem találja a rendőrség bűnténynek!
vacsi
@Shikari: Sajnos, ezzel nem tudok egyetérteni. Igaz, hogy ők viszonylag sok erőszakos bűncselekményt követnek el, de legalább ugyanennyit a másik oldal: pl. jelenleg a két győri bűnesetből (a tanárnőt leszúró diák és a gyerekeit meggyilkoló, feltételesen kiengedett férfi) közül egyik sem tartozott közéjük. És rengeteg esetet tudnék még felsorolni.
Én a hibát sokkal inkább a nevetséges törvényekben, a pénzéhes ügyvédekben, a korrupt bírókban, a tehetetlen, vagy éppen leállított rendőrökben látom. És valóban, az elmegyógyintézeteket országosan leállítók, majd pénzzé tevők, a betegeket a társadalomra szabadítók bűne is igen nagy!
ila51
a bűnöst nem merik büntetni , félnek a megtorlástól ...volt ilyen már gyakorlatban
Yoda69
@Shikari: En ugy tudom az aluliskolazottak, ciganyok, megzsarolt kozmunkasok, roman/ukran magyarok a naci fideSS taborat alkotjak. A legtobb bunozo, meg foleg a masodik kategoriabol kerul ki, mint fenti hirbeli is.
Aki Én
@Shikari: Betegségre hivatkozva téged is felmentettek.
Ómigráns ügyben igazad van, legfelsőbb szinteken látjuk, hogy mire képesek.
Yoda69
@Shikari: Ugy latom erzekenyen erintett amit irtam, es faj az igazsag.
De hat a tenyek makacs dolgok, ezt egy roman suttyo is belathatja
Yoda69
@Shikari: csikari csikari, majd szet robbansz a duhtol, es csak frocsogsz itt magadban. Mar nem sokaig fogja fizetni a a naci fideSS hogy itt rontsatok a levegot. Mesz te is a levesbe veluk egyutt.
ómió
"Haladó" muszlimimporttal azért ez még hatékonyan lehetne fokozható!
kereső
@ómió: fordulj ez ügyben pártodhoz/kormányodhoz- most létesit dzsihadista képző iskolát a török barátokkal.
ómió
@kereső: Átütőbb hazugságotok még nincs?
kereső
@ómió: A fővárosi kormányhivatal engedélyt adott egy olyan általános iskola és gimnázium megnyitásához, amit Recep Tayyip Erdogan török elnök lobbiszervezete hoz létre a magyar fővárosban – értesült a 24.hu.

A Maarif Általános Iskola és Gimnázium az Oktatási Hivatal honlapján elérhető adatok szerint az idén szeptember óta aktív státuszú oktatási intézménynek minősül, bár egyelőre nem kezdődött meg a tanítás a IX. kerületbe tervezett intézményben. Az iskola az egykori ferencvárosi Harsányi János Szakközépiskola és Szakiskola helyén működik majd, ahol a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrumtól bérel majd tantermeket és eszközöket.
Borsodi
@durbincs: Mi van te nyomorult jól esik provokálnod minket ennyien megátkozunk,rád zúdítunk egy kis fekete mágiát és nyomorultabb leszel mint most
Jozefina
A késsel kellene levágni a kezét az ilyen elmebetegnek!!!
division
Itt már tényleg mindenki megbolondult? Diák szúr le tanárt, egy elmebeteg gyerekeket öl, most meg ez...Szörnyeteggé vált az emberiség.
Rockxy
@division: Nem az emberiség, csak ezek.
division
@Rockxy: Sajnos nem csak ennyien vannak.
ómió
@kereső: Majd akkor reklamálj, ha tényleg megnyílt (már, ha valóban lesz) és tényleg janicsárképző lesz!
kereső
@ómió: te majd akkor 'hazugozzál", de ne engem, hanem a fidess=orbánt.
ómió
@kereső: Hazugozni csak azt lehet, aki - mint te - azt máris prezentálja! Amikor valami nem is létezik, de az már jihadista képzőnek van hazudva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.