A rádió jellemzően azokon a helyeken indult újra, ahol veszélyben a sajtószabadság. A magyar adás szeptemberben szólalhat meg. Megkezdte a Szabad Európa Rádió (SZER) magyarországi visszatérésének előkészítését a RadioFreeEurope Radio Liberty - szúrta ki a Media1 egy álláshirdetés alapján, amely a cég honlapján jelent meg. A rádió „Director, Hungarian service” pozícióra hirdetett meg helyet, azaz úgy tűnik, már a magyar részleg igazgatójának megtalálásánál tart a folyamat. Az álláshirdetésre február 2-ig lehet jelentkezni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Várom hogy elinduljon, hiszen az elmúlt 30 évben a magyarokat a hazai média "munkások" a politikusaink elvárása szerint teljesen hülyére vették. (Tisztelet a kevés kivételnek, akik kellő média háttér nélkül, magányos farkasként küzdöttek, küzdenek!)
Mindkét oldali kormányok politikusai, eddigi kormány tisztviselői gondolom kellően be vannak tojva...
simmering73
Csak szeptembertől? Előbb nem lehetne?
Sziszifusz
Ennek az USA-ban indított rádiónak a megjelenését kívánatosnak tartom.
Viszont némi aggodalom is eltölt akkor, amikor arra gondolok, hogy esetleg Donald Trump is iránymutatást szabhat a műsorok szerkesztését illetően. Nehogy az legyen, hogy az Orbán kormány kritikája helyett ...???
Csizmás Kond
Szerintem még korai, ugyanis még élnek azok az emberek akik a régrebbi propagandameséiket hallgatták.
Béla333
@Sziszifusz: 08.43
Novemberben az öreg le lesz váltva...
Amerika demokráciája (remélem) azért még nem a magyar szinten van!
Béla333
A Fidesz az egyik oldalon benyelt minden újságot, rádiót, tv-t, az egész országban.
Meghagyott egy néhány médiát, amolyan álellenzéki szócsőnek (Népszava, ATV, Klubrádió), de ezeknél is az ő emberei vannak döntési pozícióban, vagy az ő pénzüket tették bele, így a háttérből a Fidesz mozgatja ezeket is.
Ezt tisztán kellene látni, ha nem akarjuk magunkat hagyni hülyének nézni.
A Szabad Európa Rádióra azért van óriási szükség, mert a médiát a politikusi "elit" az elmúlt 30 évben teljesen lekorrumpálta, függővé tette. Független média ma Magyarországon nem létezik! Már régóta!
kereső
Túl sokat nem várnék ettől. Vagy anno az akkori SZER vezér is "kondoleált" rákosinál, vagy kádárnál?, mint ahogy a mostani tette orbánnál? Kasza meg időközben elbúcsúzott az országtól- állitólag véglegesen elhagyta- orbánék miatt.
Jozefina
Korábban arról volt szó, hogy már májusban indul!!! Nem kellene halogatni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.