Mint arról pénteken beszámoltunk, Kásler Miklós indoklás nélkül felmentette posztjáról a Margit kórház vezetőjét.

Dr. Badacsonyi Szabolcs menesztését a Nemzeti Népegészségügyi Központ azzal magyarázta, hogy hiányosságokat találtak.

A szabályszerű működés és a biztonságos betegellátás terén lényeges hiányosságokat tárt fel a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vizsgálata a Szent Margit Kórházban

– idézte fel a hvg.hu az MTI OS szolgálatában megjelent szombati közleményt.

Közölték: az elmúlt hetekben az NNK vizsgálatot folytatott a Szent Margit Kórházban, és lényeges, széleskörű hiányosságokat tárt fel a szabályszerű működés és a biztonságos betegellátás feltételeinek biztosítása terén.

Szívszorító búcsúlevél

Az Index adta hírül, hogy a menesztett kórházigazgató megható körlevélben búcsúzkodik kollégáitól.

Szomorúan, de egyben büszkén köszönök el minden kollégától. Szomorú vagyok, hiszen ezer szál köt ehhez az intézményhez a főigazgatói munkámon túl is, így azután nehéz szívvel veszem tudomásul ezt a munkáltatói döntést. Büszkeséggel tölt el ugyanakkor, hogy ennyi kiváló emberrel dolgozhattam együtt az elmúlt 12 évben, és azt hiszem, joggal lehetünk büszkék valamennyien a közösen elért fantasztikus eredményekre. Lelkiismeretesen, legjobb tudásom szerint igyekeztem vezetni ezt az intézményt. A több mint hét éves főigazgatói tevékenységem során biztos hoztam jó és rossz döntéseket egyaránt, de mindig jó szándékkal, a Kórház érdekében igyekeztem cselekedni. Bízom benne, hogy akik majd visszatekintenek erre az időszakra, látni fogják azt a fejlődést, amit közösen elértünk

- írta Dr. Badacsonyi Szabolcs, aki még hozzátette:

az elmúlt hetekben számos igaztalan és méltatlan támadás ért engem és vezetőtársaimat, amelyekre nekünk nem voltv módunkban reagálni.

Úgy gondolja, ezek az emberek cselekedeteikkel saját magukat minősítették, és a józan többség is elítéli őket azért, amit tettek ellenük és a kórház ellen.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
világos, ha valami a körülmények ellenére jól múx, akkor szét kell verni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Egy biztos, hogy nem volt elég fideszes!!!?? A Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálati eredményei más korházakkal kapcsolatban is napvilágot láthatna!!!
1magyar
@Nessy: Elég szemét volt aki ezt kitalálta!
A beteg nem szórakozásból megy orvoshoz, de a CT még nagyban könnyíti. leegyszerűsíti a diagnosztizálást is. Nem kell más egyéb még 10 helyre elmenni.
ómió
Ne habozzatok, efftársak, egy kis politikát belehazudni!
Eladott Ország
Kásler tök szerencse, hogy már nem gyógyít, mert az ő agyában az orbáni seggnyalás, már a hippokratészi esküt is felülírta.
varosikurir.hu/wp-content/uploads/2018/04/31391208_10156270910000138_6267873111579128886_n.jpg
kissé felnőttem
@Nessy: Tudod Nessy!!!
az emberek az okai MERT engedik és ezért azt tesznek amit jónak látnak az eredmény ásó kapa nagyharang, kormány sem kell mert nép sem lesz. Vagy, Kádártól kérdezték a hús ára mennyi legyen ??
azt mondta mindegy csak ne 56
kissé felnőttem
@1magyar: Ma jelenkezni időpont meg DEC 18-ra igen csak melyik év ?? decembere ? jobbágy ököl kéne a köruton semmi más

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.