A polgármester a saját kocsijával vitte ki a mentőkhöz a holttestet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mit meg nem tud az ember! Egy ember halála, beavatkozás késése miatt kis hazánkban nem bűncselekmény!
CsipkeRózsa
"csak rendőri kísérettel mehetnek be."

Amennyiben ez igaz, akkor már az indulásnál menjenek velük a rendőrök. Az túlzás, hogy ilyen helyzetben ott álljon a mentő, és ne tegyen semmit.
Nessy
@CsipkeRózsa: Az előző hozzá szólásomat nem tudtam befejezni, mert jött az ifjúság. Az érem másik oldala, amiért viszont nem lehet a mentőket elmarasztalni, hogy gyakori eset, amíg a mentősök a beteggel foglalkoztak, addig kirámolták a mentőautót. Vittek GPS-t, orvosi felszerelést. több százezres kárt okozva, és egy mentőkocsi napokra történő kiesését. De ha nem voltak "megelégedve" az ellátással, akkor azt a mentősök és az autó bánta. Tehát ilyen szempontból érthető volt a várakozás. Legfeljebb ott hibáztak, hogy nem azonnal, már induláskor kértek rendőri segítséget. És most a romaellenesség fokozása félő, hogy több atrocitást fog szülni mindkét oldalon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.