Minden körülmények között stabil a Fidesz-tábor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Én kételkedek ebben, de próbáljuk ki...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Azért ha a realitás talaján vizsgáljuk meg a harminc éve az ország lábán ugri bugrizó fidest, olyan lett már, hogy
.
egy szál haj levesbe SOKK, fejre kevés!
.
Tehát:
.
--- A választási térképek zöme csalóka, mutatunk egy reálisabb képet a Fidesz győzelméről
.
adatujsagiras.atlatszo.hu/2019/05/29/a-valasztasi-terkepek-zome-csaloka-mutatunk-egy-realisabb-kepet-a-fidesz-gyozelmerol/
.
""" És akkor ott van a valóság, hogy az szavazásra jogosultak mindössze 22 százaléka szavazott a Fideszre, 21 százaléka pedig a többi pártra. Az ország maradék 57 százaléka pedig nem adta senkire sem a voksát.
.
Amikor az ellenzék azt kommunikálja, hogy csupán az ország 22 százaléka szavazott a Fideszre, akkor sebtiben hozzáteszik, hogy a 78 százaléka pedig nem szavazott rá. Valóban így van, de pont ugyanígy mondhatná a Fidesz, hogy az ország 79 százaléka pedig nem szavazott az ellenzéki pártokra. """
.
Pedig őfőméltósága a renszerváltás reményége volt, és a hiveivel együtt úgy kopik el, mint a smanca pöcke!
..
ágimami
Naaaaaaaagyon tetszik ez az összeállítás, főleg ez!!

"Az emberek 66 százaléka gondolja úgy, hogy az egészségügy minden kérdésnél fontosabb.
Kiderült az is, hogy leginkább a nyugdíjasok elégedettek az egészségüggyel, ami azért is érdekes, mert ők veszik igénybe legtöbbször az orvosi segítséget."

Na ez nálam kiverte a biztosítékot, nem beszélve erről:
"messze lemaradva 17 százalék gondolta úgy, hogy enyhíteni kellene a szegénységen."

Ezt is a nyugdíjasok gondolják így??? Akkor NINCS IS BAJ EBBEN AZ ORSZÁGBAN!!!:DDD
Béla333
Én kételkedek ebben, de próbáljuk ki...
Nessy
@ágimami: Ha egy demens otthon lakóit kérdezik, akkor nincs semmi fals a számokban! Miután meg van a fix kör, akiket "megkérdeznek", minden OK. kis hazánkban, és azon túl is.
Pálinkafőző Rézüst
Ezen jót röhögtem... :)))) A fidesz vallás orbánra épül...Ahogy a kereszténység Krisztusra. Hány keresztény maradna, ha keresztényhitből eltüntetnénk Krisztust... ??? Ugyeugye...
Clavigo
Persze...Szar lenne számukra,, ,ha kiderülne,,hogy mekkora kretén a Konda... Szerintem még Fárkás Dzsuker Flórijaánt is megválasztanák min.elnöknek...:):):):):)
kokopelli
@Pálinkafőző Rézüst: ...nem lehet,hogy csak egy csordavezetőre van szükségük,és egy Kovács XIII József-et
is követne a konda,ha egy jó "kolompja" lenne? (;-))
ágimami
@Nessy: Sajnos ez a helyzet kishazánkban!!!
namihami
Én azért komolyan hiszek ennek a felmérésnek. Elég csak néhány ide, közénk kommentelő példányuk sorait végigolvasni (mondjuk néha nem a legegyszerűbb) és felmérhetjük annak a brutális elhülyítésnek és ebből adódó mérhetetlen elhülyülésnek a mértékére tekinteni, amit ez a 4, majd 10 év okozott. És még csak az itteni kommentjeikről beszélek. Olvassatok bele a saját oldalaikba vagy hallgassátok egy-egy órát pl. a KarcFM nevű rádiójukat. Ékes bizonyíték arra, hogy a fideszes rögvalóság már nem állhat le. A tehetetlenség és a szégyen gurítaná tovább.
Persze, már a Család, Barátok és Kiszolgálók mindezt egy kiadatási megállapodásban nem lévő moszkvai vagy karibi szigetről szemlélnék. Mienk maradna az itthagyott orbáni mentalitású tömeg.
És amitől mégjobban félek, az a Vezér utolsó pillanataiban, hogy időt szerezzen a megpucolásához, még egy polgárháborúra is képes lenne a csordát fellázítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.