Szerbia források szerint összesen körülbelül 750 migránst vittek el a kelebiai határról péntekre virradóra – ismertette az M1 aktuális csatorna helyszínen tartózkodó tudósítója a péntek esti Híradóban.

M1: a szerbek mintegy 750 embert vittek el a kelebiai határtól

Elmondta: negyed háromig tíz busz ment el a kelebiai határátkelőtől. A kisgyermekes családokat a szabadkai befogadóállomásra vitték. Hét buszban csak egyedülálló, fiatal férfiak voltak, őket Dél-Szerbiába, Presevóba vitték. Az utolsó ott maradt migránsokat reggel öt óra körül két csuklósbusszal vitték el, őket is Dél-Szerbiába.

A tudósító kitért arra is: kiderült, nagyjából tíz százalékuk volt eddig befogadóállomáson, többségük folyamatosan a térségben tartózkodott. A befogadóhelyeken nagyjából hatezren vannak, a teljes létszámukat hétezerre becsülik, és folyamatosan érkezik az utánpótlás dél felől – mondta. Sokan Bosznia-Hercegovinából is visszatértek Szerbiába, hogy Magyarország felé induljanak – tette hozzá a tudósító.

Az M1 úgy tudja, hogy a csütörtöki akció megosztotta a benne résztvevőket: vannak, akik belátták, hogy így nem érnek el semmit, de vannak olyanok is, akik néhány nap múlva újra akarnak próbálkozni, akár demonstrációt tartani. Vannak olyan szervezetek, amelyek ezeket az embereket "megvezetik" azzal, hogy meg fogják nyitni a magyar határt – mondta. Hozzátette: csütörtökön is megjelentek olyanok, akik takarókat osztottak a migránsoknak, hogy tartsanak ki.

A migránsmenet csütörtök délután indult el Magyarország déli határára, abban a reményben, hogy megnyitják előttük a határt.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nagy a valószínűsége hogy Orbán pribékjei terjesztették azt a dezinformációt hogy megnyitják a magyar határt. Erre indultak meg a migránsok a határ felé. Sok idióta Fidesz választó van akiknél még mindig bejön ez a riogatás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Annyira megrázott, hogy alig tudtam elaludni!
.
Le kéne törni a kezét annak, aki oda csödítette ezeket a menekülteket!
.
Ember embernek farkasa lett. komédiát csinálva mások nyomorából!
solidedge
Nagy a valószínűsége hogy Orbán pribékjei terjesztették azt a dezinformációt hogy megnyitják a magyar határt. Erre indultak meg a migránsok a határ felé. Sok idióta Fidesz választó van akiknél még mindig bejön ez a riogatás.
RonaGyuri
Naná, hogy a számtannal is gond van

az irodalom történet, a történelem, a filozófia elemi szinten hibádzik, miért pont azzal a fránya elemi-számtannal ne lenne gondjuk

Az az igazság, hogy maguk a jelenségek persze egyértelműen a buta, műveletlen paraszt-suttyó nagyképű hazudozás eklatáns példái, de valahol lehet benne némi elemi számtani hiátus is: 10évvel a halála után megmondó Camus, 100 évvel a születése előtt író Dickens és névadó királynő, meg a derék Wesselényi, aki 50 évvel az építése előtt hasznosította Károlyi palotát.
Hic & nunc azonban – persze a gátlástalan hazudozáson túl, ami náluk default – szín tiszta elemi számtan.
„Bagatellizálás, agymosás az Index.hu-nál” című irkodmányban olvasható:
M1: „Több ezer migráns erőszakosan próbált meg Magyarországra behatolni”
magyarnemzet.hu: „tucatnyi buszra volt szükség, hogy elszállítsák a migránsokat.”
=))
ómió
Pedig - "haladóék" szerint - "migráncs nincs is"!
vitriol
orbánék be akarják bizonyítani az agymosottaknak, /más már nem hisz nekik/ hogy már a határunkon vannak a migránsok. Fotó készült róla, és az M1 hírműsort is csinált róla, de az igazság előbb-utóbb mindig kiderül. orbánék hamis sms-eket küldözgettek mobilon a menekülteknek arról, hogy a "magyarok éjjel megnyitják a határt", Nincs az az aljasság, amit ezek ne követnének el a hatalmukat féltve. Ezzel elérhetik, hogy soha senki nem hisz nekik többé!
36
@tudode: Igen. Gonosz dolog ez. Az is elfogadhatatlan, hogy ezeket a szervezéseket, fűtött, kényelmes helyeken komponálják meg.
Most megint hírt és szenzációt kellett kelteni, hisz már látja/az értelmesebb és érdek nélküli rész/ hogy ez "csinálva van".
tudode
@36:
.
Sajnos van egy tippem, hogy azok csödítették Kelebiába a bármi elől (éhinség, háború, üldöztetés) elől virággal az ölükben, akik megszervezték az 50, 60 magasugrót a határra, mert az egyik félelemkeltő eszközük a MIGRÁNCSOK!
.
Amiatt lehetek érzékenyebb ezek iránt az emberek helyzete miatt, mert a II. világháborúban több helyre menekítettek a szüleink az égi áldás, és egyéb szörnyűségek elől, de mindig utolért bennünket.
.
Olyan mély nyomot hagyott bennem a világégés, hogy félálomban még mindig bombázókra asszociálok, amely megpróbáltatás a menekülő gyermekekben is megmarad egy életen át.
.
Embertelenség visszaélni azzal is, hogy tranzit ország Magyarország, miközben gyermekek könyörögtek, hogy nyissák ki már azt a kaput, amely valójában még a földi kutyák életét is megkeseríti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.