Nehogy veszteséges legyen.

24 millió forintot adnak a magyar adófizetők az Edda "Egy a tábor" című turnéjára
Fotó: Youtube

A napokban derült ki, hogy Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere saját támogatási keretéből nyolcmillió forintot ítélt meg az adófizetők pénzéből az Edda Papp László Arénában tartandó koncertjének megvalósítására. 

A Magyar Hang adta hírül, hogy Pataky Attiláékhoz befutott egy sokkal nagyobb összegű támogatás is: a magyar adófizetők pénzéből nem kevesebb mint

24 millió forintot fordítanak arra – egy kanadai alapítványon keresztül –, hogy az Edda három koncertet is adjon az Egyesült Államokban. 

A lap azt írja, az összeg egy honlap utolsó bugyraiban volt eldugva, és még el is forgatták a szöveget, hogy nehezebben lehessen elolvasni. Itt egész pontosan az Extra Hungariam Alapítvány nevét találjuk, amely

24 millió forintos „nemzetpolitikai célú támogatást” kap arra, hogy „Egy ez a tábor” címmel koncertturnét szervezzenek.

Az már a kanadai alapítvány honlapjáról derül ki, hogy a pénzből „az év buliját szervezik” az „összetartozás év” jegyében, Egy Ez a Tábor! mottóval a magyarországi Edda együttes számára.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Ez az Edda már régen nem az az Edda amelyik bármennyi fillért is megérne.
volvós
Ennek a koszfészeknek nem kellett volna megnősülni, amikor
a kormánnyal bújik az ágyba...
Yoda69
Nem veletlenul pataki UFO attila nyelve O1G szaros seggeben ejjel nappal. Lam megerte neki.
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként
egyfelől Vidnyánszky csak összhangba hozta a külcsinnel a belbecst!
S egyébként Miskolc félúton van Kárpátalja felé!!! =))
Eladott Ország
A svájci frank árfolyamán kilóra megvett, egykor PR-célokat szolgáló nemzeti magyar celebről, az Orbán-család rajongását bíró Patakyról kiderült – számomra most igazán -, hogy nem több, mint mocskos alkatrésze egy szereptévesztett, identitászavarral küzdő, magát kereszténynek definiáló, veszélyes, aljas rezsimnek. Amely nem emberekben gondolkodik, hanem talpnyalókban és ellenségekben, nem megértésben, hanem gyűlölködésben. Az életművész mai énjének vergődését látva csak ennyit üzennék: „Hol van már a szép világ? Számodra messze már! De néha még a magasba vágysz, S mint hulló kő zuhansz tovább.” Bizony, Attila. És ezen már az ufók sem segítenek. Addig énekelte a "Gyere őrült, gyere őrült, szükségem van rád!"-ot, hogy az őrült valóban "jött" és győzött. Nyelvújításod (liberálisok +idióták =liberóták) lábszaga egyáltalán nem jelent garanciát arra, hogy sikerült megmondanod a tutit és hatvanon túl sikerült szánalmas hülyét csinálnod magadból.
ómió
A migráncs internácizmus támogatása helyett? Akkor ez maga a "haladó abcúg"!
ómió
@Eladott Ország: Van rá Lenin-idézeted is? Tartsd meg!
namihami
24 millió? Annak a pártucat/3 helyszín, ""magyar fiatalnak"" koncert? A kanadaiak tömegei fognak tolongani a kapuk előtt, hogy a világhírű Edda koncertjére bejussanak. Boldogok lesznek, hogy végre egy ilyen zenekar eljut hozzájuk.
Most már csak a kérdés , hogy kinek üzlet ez? Persze, ha még belépődíj is lesz, akkor már nyer rajta a magyar állam.
ómió
@Eladott Ország:A Fidesz még 1 éves se volt, amikor Márai Amerikában meghalt! Így az ő szájából legfeljebb azt tudod a Fideszre forgatva hazudni, tetüfi, amit valójában rólatok, bolsi tetvekről mondhatott, akik elől eleve kénytelen volt Amerikába menekülni! És Popper efftársad honnan idézett? A Lenin-összesből, vagy a bolsi hazugságlexikonból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.