A kormányzat konzultációt indít egy bíróság által megítélt kártérítésről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Köcsög banda!
Talán nem kellene egyéjszakás egyéni képviselői indítványt, törvényjavaslatot lopott kétharmaddal ész nélkül elfogadni.
Most szopikázhatjátok a branert, és az általatok kreált, gránitszilárdságú alaptörvénnyel törvénytelenséget elkövetni a bírósági ítélettel szemben.
namihami
A teljes ügyészi és bírói kart el kell zavarni. Minek, ha egy bírósági itélet ennyit ér a Viktorunk szemében?
Holnaptól minden bíróság előtti ügy helyett Nemzeti Konzultációt kell kiírni és a beérkező (???--hahaha) szavazatok száma és iránya szerint a Gazda majd kiszabja a szerinte megfelelő itéletet. Fideszes módra:: megszámolva, összesítve, nyilvánosságra hozva és az ellenzék részére a szokott módon ellenőrizhetővé téve. (mint eddig) Fideszesnek felmentés, a többinek talpigvas. Ahogy ez egy jogállamban (hiszen azok vagyunk---ő mondta) ennek ez a módja.
jesz
@namihami: Tegnap mondta egy Gyöngyöspatai, hogy a baj nagyobb annál, mint ahogy a pestiek elképzelik..ugyanis amikor megtudták mennyi pénz üti a markukat, a már készenlétben sorakozó uzsorásoktól villámgyorsan felvették a majd megérkező pénzt(előre ittak a maci bőrére), és bátran kiköltekeztek..nagy tévé, nagy (óccó)autó, meg minden, ami kell a jóléthez...

Namost amikor meghallották Orbán nemleges kifizetési szándékát, a falut kiverte a víz..ott állnak pénz nélkül, miközben az uzsorások várakoznak a verőlegényekkel...

Lesz itt buli rendesen...
Qqberci
@jesz: Oda kell vinni Orbánt, hogy személyes varázsával nyugtassa meg a kedélyeket :-))) Utána Gyöngyöspata saját halottjának tekintheti :-)))
namihami
@jesz: Az, hogy a cigány hülye, semmilyen összefüggésben nincs és nem is lehet azzal, hogy egy jogerősen megitélt kárpótlási összeggel kapcsolatban egy állami funkcionárius átnyúlHAT a bíróság feje fölött. Ha ez a jogállam, akkor a későkádári (talán) még jogállamABB volt. Lehet, hogy akkor is volt hasonló eset, de a Kádárnak legalább volt annyi esze, hogy ne álljon ki és húzza magára a sz@rzuhatagot. Ez nemcsak erkölcs, de intelligencia kérdése is. Lehet, sőt biztos, hogy a Kádár iskolázatlanabb volt, de hogy értelmesebb és politikailag tágabb látókörű, az biztos. Ő se az angolkisasszonyoknál nőtt fel, de legalább azokra hallgatott, akiknek ez volt a szakmája. Ez az ostoba Füstös csak a saját (és ilyen) feje után megy. Bele is szalad állandóan a pofonesőbe.
solidedge
Alapszabály Orbánnál; a bírósági ítéletek csak akkor érvényesek ha a Fidesznek kedvezők. Csak kapkodom a fejem ebben a nagy demokráciában.
Rockxy
sántítás van.
bűnözők kártalanításárú van szó, vagyis kellene hogy szó légyen.
CsipkeRózsa
Akkor ki is uszítja egymás ellen a romákat és a nem roma embereket? A kérdés a KDNP-nek szól.
jesz
@namihami: én még azt sem állítom, hogy a cigány hülye, egyszerűen élni szeretne, a körülményeihez képest a legjobban...ezért nincs ideje várni a jogos(bármilyen)pénzre, hanem kölcsönt vesz fel a fajtársától, aki aztán gátlástalanul kifosztja azt, aki mérhetetlenül szegény..

az uzsora ellen kellene valamit tenni, akár Farkas Flórián vezetésével...szóvivő akár Győzike is lehetne.

:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.